*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Neem geen genoegen met wallen onder je ogen. Probeer in plaats daarvan enkele van deze huismiddeltjes
mei 14, 2019 3581 Views

Neem geen genoegen met wallen onder je ogen. Probeer in plaats daarvan enkele van deze huismiddeltjes

Je wordt ‘s morgens wakker, kijkt in de spiegel en kruipt ineen. De wallen en kringen zijn terug! Wist je dat je, door een paar eenvoudige dingen in je leven te veranderen, de wallen en cirkels onder je ogen drastisch kunt verminderen?
Bekijk de 9 items die binnen je controle zijn en die het uiterlijk van de wallen en kringen onder je ogen kunnen verminderen.

1. Verminder je zout inname.
Zout zorgt ervoor dat het lichaam vocht vasthoudt. Helaas kun je niet beslissen waar de vloeistof naartoe gaat. WebMD zegt dat het extra water de neiging heeft om te bezinken onder de ogen, waardoor ze opzwellen. Als je last hebt van gezwollen of slappe ogen, probeer dan je zoutinname te verminderen.

2. Beheers je allergieën.
Allergieën kunnen er ook voor zorgen dat de wallen en donkere kringen onder de ogen geaccentueerd worden. Als je allergisch bent, adviseert de Mayo Clinic om een ​​allergoloog te zien en je allergieën onder controle te krijgen.

3. Zeg gewoon: “Nee.”
Volgens artsen veroorzaakt alcohol donkere kringen onder de ogen omdat het de huid uitdroogt. Als je met kringen en wallen worstelt, zeg dan “nee” tegen de alcohol.

4. Blijf op je rug.
Hoe je slaapt, kan invloed hebben op hoe gezwollen je ogen kunnen zijn volgens Medical News Today. Als je op je buik slaapt en wakker wordt met gezwollen, slappe ogen, probeer dan op je rug te slapen met je hoofd iets verhoogd.

5. Verwijder je make-up.
Je hebt de opdracht gekregen om je make-up voor het slapengaan te verwijderen, maar soms ben je gewoon te moe. WebMD kan het misschien de moeite waard maken. Het rapporteert dat door make-up niet voor het slapengaan te verwijderen, je ogen water kunnen geven waardoor je ogen ‘s morgens opgezwollen worden.

6. Beperk je cafeïne.
Ja, cafeïne kan je levensbloed zijn, maar het kan ook de bron zijn van die donkere kringen en gezwollen ogen volgens Medical News Today. Cafeïne is een diureticum wat betekent dat het de huid uitdroogt. Probeer de inname van cafeïne te verminderen en kijk of je gezwollen ogen beter worden.

7. Stop met roken.
Sigaretten drogen niet alleen de huid uit, ze zorgen er ook voor dat je huid voortijdig verouderd. Dr. Ax deelt hoe roken er voor zorgt dat kringen meer uitgesproken zijn en dat wallen onder de ogen erger worden door sigaretten te roken. De oplossing is om de gewoonte te doorbreken.

8. Vergeet niet dat minder meer is.
Wanneer je wallen en kringen bestrijdt, is het heel verleidelijk om een ​​concealer en make-up aan te brengen terwijl je ze probeert te bedekken. Medisch nieuws Zeg vandaag het tegenovergestelde te doen. Te veel make-up aanbrengen is eigenlijk nog erger voor je ogen en zal de cirkels meer laten opvallen.

9. Koel af.
Koude kompressen vernauwen de bloedvaten en helpen zwellingen te verminderen. Dr. Axe, WebMD en medisch nieuws Vandaag zijn allen het erover eens dat het aanbrengen van een koud kompres op je ogen, of het nu gaat om het gebruik van plakjes koude komkommer (omdat ze handig rond zijn) of een koud nat washandje, wallen onder de ogen kan helpen verminderen.

Wallen en kringen hoeven niet langer de strijd te winnen. Geniet ervan om de overhand te hebben en er goed uit te zien terwijl je het doet.

Vergeet niet om deze tips met je vrienden en familie te delen op Facebook.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren
Next Let op: 11 tekenen dat je meer magnesium nodig hebt

About author

You might also like