Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Luister naar dit artikel

Huidirritaties en uitslag komen vaak voor bij het gebruik van een nieuw wasmiddel. Echter, een onderzoek van de Universiteit van Washington laat zien dat veel van de meest verkochte wasmiddelen vol zitten met giftige componenten. Anne Steinemann, een van de professoren die aan het onderzoek heeft gewerkt zei dat ze verbaasd was door het niveau van giftigheid gevonden in wasmiddelen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


‘Ik was verbaasd door zowel het aantal als de potentiële giftigheid van veel van de gevonden chemicaliën’, zei Steinemann. ‘Bijna 100 vluchtige organische stoffen waarvan er geen een op enige etiket stond. Bovendien stootten vijf van de zes producten één of meer kankerverwekkende stoffen uit’.

Deze zorgwekkende resultaten hebben ertoe geleid dat veel mensen naar een natuurlijker oplossing voor het wassen van hun kleren aan het zoeken zijn. Één van de belangrijkste oplossingen lijkt blanke azijn te zijn. Dit natuurproduct reinigt zeer goed en is niet giftig.

De voordelen van blanke azijn voor de was

  • 1. Het zuur van het azijn lost prima zweet en deodorant op, zelfs in een koude was.
  • 2. Blanke azijn heeft hetzelfde wasverzachtend effect als een synthetische wasverzachter, zonder schade aan jezelf of het milieu. Gewoon een half kopje aan een normale lading was toevoegen.
  • 3. Een Japanse studie heeft aangetoond dat het mengen van blanke azijn en zout niet alleen heerlijk is op fish en chips maar ook sterke antibacteriële werking heeft. Gebruik een halve kop blanke azijn en 2 theelepels zout.
  • 4. Huidirritaties zijn vaak een gevolg van resten wasmiddel op je kleding. Toevoeging van een half kopje azijn doet deze verdwijnen.
  • 5. Vaak zijn mensen bang dat nare geuren niet verdwijnen met natuurlijke alternatieven. Blanke azijn verdrijft zelfs de geur van de ergste zweetsokken!
  • 6. Vlekken die je kleren kunnen ruïneren, bijv. rode wijn, koffie, vet, enz. gewoon een nachtje laten weken in een oplossing van een half kopje azijn in heet water en daarna wassen.
  • 7. Haren van huisdieren gaan vaak niet van kleren af door resten van wasmiddel. Een half kopje azijn per standaardlading was doet dit probleem verdwijnen.
  • 8. Veranderen naar witte azijn zal u beschermen tegen statische schokken!9.
  • 9. Voor delicate en handwas, voeg 6 eetlepels blanke azijn aan koud water en laat een uur weken. Even zacht schrobben erna en klaar.
  • 10. Na langdurig gebruik van de wasmachine zal zich kalk en ketelsteen gaan afzetten, dat we vaak proberen te behandelen met zwaardere chemische middelen die ook in onze kleren gaan zitten. Beter is het gewoon 1 kopje blanke azijn te gebruiken, zuur helpt efficiënt tegen de kalk.

De was doen is meestal niet het meest opwindende van de week. We willen het zo snel mogelijk, maar daardoor letten we te weinig op wat de wasmiddelfabrikanten ons proberen te slijten. Dus probeer de volgende keer gewoon wat blanke azijn, het kon wel eens de gezondste beslissing zijn die je ooit hebt gemaakt.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Heb je vaak last van een blaasontsteking? Met de DEZE voeding voorkom je dit!
Next Onderzoek toont aan dat we rijst helemaal verkeerd koken

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Duitsland genereerde zoveel groene energie vorige week dat je geld toe kreeg!

Luister naar dit artikel Duitsland weerlegt alle kritiek van diegenen die beweren dat een land geen 100% van zijn energie kan ontvangen uit hernieuwbare energiebronnen. Steun Naturotheek: Alleen via uw

Bouwen en Verbouwen

HAAR HUIS RUIKT ALTIJD GEWELDIG EN NIEMAND WEET WAAROM. DIT IS HAAR GEHEIM!

Luister naar dit artikel Soms loop je iemands huis binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt. De geur is niet te sterk maar ook

Bouwen en Verbouwen

9 Planten die pijn en pijn verminderen om thuis te groeien

Luister naar dit artikel Verminder uw afhankelijkheid van pillen en medicijnen door bekrachtigd te worden met kennis van natuurlijke plantenremedies die dezelfde taak kunnen uitvoeren zonder ernstige bijwerkingen of de