*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Huidirritaties en uitslag komen vaak voor bij het gebruik van een nieuw wasmiddel. Echter, een onderzoek van de Universiteit van Washington laat zien dat veel van de meest verkochte wasmiddelen vol zitten met giftige componenten. Anne Steinemann, een van de professoren die aan het onderzoek heeft gewerkt zei dat ze verbaasd was door het niveau van giftigheid gevonden in wasmiddelen.

‘Ik was verbaasd door zowel het aantal als de potentiële giftigheid van veel van de gevonden chemicaliën’, zei Steinemann. ‘Bijna 100 vluchtige organische stoffen waarvan er geen een op enige etiket stond. Bovendien stootten vijf van de zes producten één of meer kankerverwekkende stoffen uit’.

Deze zorgwekkende resultaten hebben ertoe geleid dat veel mensen naar een natuurlijker oplossing voor het wassen van hun kleren aan het zoeken zijn. Één van de belangrijkste oplossingen lijkt blanke azijn te zijn. Dit natuurproduct reinigt zeer goed en is niet giftig.

De voordelen van blanke azijn voor de was

  • 1. Het zuur van het azijn lost prima zweet en deodorant op, zelfs in een koude was.
  • 2. Blanke azijn heeft hetzelfde wasverzachtend effect als een synthetische wasverzachter, zonder schade aan jezelf of het milieu. Gewoon een half kopje aan een normale lading was toevoegen.
  • 3. Een Japanse studie heeft aangetoond dat het mengen van blanke azijn en zout niet alleen heerlijk is op fish en chips maar ook sterke antibacteriële werking heeft. Gebruik een halve kop blanke azijn en 2 theelepels zout.
  • 4. Huidirritaties zijn vaak een gevolg van resten wasmiddel op je kleding. Toevoeging van een half kopje azijn doet deze verdwijnen.
  • 5. Vaak zijn mensen bang dat nare geuren niet verdwijnen met natuurlijke alternatieven. Blanke azijn verdrijft zelfs de geur van de ergste zweetsokken!
  • 6. Vlekken die je kleren kunnen ruïneren, bijv. rode wijn, koffie, vet, enz. gewoon een nachtje laten weken in een oplossing van een half kopje azijn in heet water en daarna wassen.
  • 7. Haren van huisdieren gaan vaak niet van kleren af door resten van wasmiddel. Een half kopje azijn per standaardlading was doet dit probleem verdwijnen.
  • 8. Veranderen naar witte azijn zal u beschermen tegen statische schokken!9.
  • 9. Voor delicate en handwas, voeg 6 eetlepels blanke azijn aan koud water en laat een uur weken. Even zacht schrobben erna en klaar.
  • 10. Na langdurig gebruik van de wasmachine zal zich kalk en ketelsteen gaan afzetten, dat we vaak proberen te behandelen met zwaardere chemische middelen die ook in onze kleren gaan zitten. Beter is het gewoon 1 kopje blanke azijn te gebruiken, zuur helpt efficiënt tegen de kalk.

De was doen is meestal niet het meest opwindende van de week. We willen het zo snel mogelijk, maar daardoor letten we te weinig op wat de wasmiddelfabrikanten ons proberen te slijten. Dus probeer de volgende keer gewoon wat blanke azijn, het kon wel eens de gezondste beslissing zijn die je ooit hebt gemaakt.

Previous Heb je vaak last van een blaasontsteking? Met de DEZE voeding voorkom je dit!
Next Onderzoek toont aan dat we rijst helemaal verkeerd koken

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Spray dit eenvoudige mengsel en je zult nooit meer mieren in je huis zien!

Mieren zijn behoorlijk eigenwijs, en ze blijven kruipen in onze huizen, vooral op warme dagen. Je kunt deze zien in de eetkamer, in de badkamer en de keuken is het

Bouwen en Verbouwen

Hij mengt yoghurt, suiker en water – maar het volgende ingrediënt dat hij toevoegt verbaast ons!

Yoghurt, suiker en water – drie ingrediënten die we allemaal in huis hebben. Maar deze voedingswaren kunnen niet alleen worden gegeten of gedronken, met een extra ingrediënt kunnen ze voor

Bouwen en Verbouwen

7 manieren om van mieren af te komen. Deze heb je waarschijnlijk nog niet geprobeerd

Mieren zijn nuttige beestjes, ze brengen geen ziektes over en ze zijn niet gevaarlijk. Ze worden echter gedreven door het zoeken naar voedsel, dus als mieren toegang kunnen vinden tot