Off-the-grid huis gebouwd met behulp van 20-voet zeecontainers

Off-the-grid huis gebouwd met behulp van 20-voet zeecontainers

Luister naar dit artikel

Het moderne leven is tegenwoordig te hectisch en ingewikkeld geworden, waardoor veel mensen besluiten hun rust ergens in de natuur te zoeken.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een eenvoudiger leven leiden heeft enorm veel voordelen, en mensen die het hebben meegemaakt, beweren dat ze indien mogelijk nooit zouden terugkeren naar hun vorige leven.

Als je ook van een langzamer leven houdt, dan zal dit off-the-grid huis een wens voor je zijn die uitkomt.

Een vrouw geniet van het leven in een prachtig zelfgemaakt huis, gemaakt van vijf zeecontainers van 20 voet in Nieuw-Zeeland, en haar manier van leven zal je zeker jaloers maken!

Het duurzame off-the-grid huis van Rosie is geen doorsnee huisje in het bos.

Gelegen op 23 hectare grond in een particulier reservaat in Coromandel, Nieuw-Zeeland, is het gemaakt van vijf zeecontainers van 20 voet.

Rosie noemde haar persoonlijke paradijs Ahurewa, wat ‘heilige plaats’ betekent.

Merk op dat ‘heilig’ hier een understatement is: deze gelukkige vrouw leeft midden in de natuur zonder dat er een ander huis in zicht is. Veel afgelegener of rustiger dan dit kan het nooit worden!

Ze plaatste de cabine specifiek om elke dag een perfect zicht te hebben op zowel zonsopgang als zonsondergang.

Het doel van deze vrouw toen ze haar huis aan het bouwen was, was om zo duurzaam mogelijk te leven, met volledig respect voor de natuur waarmee ze nu omringd is.

Ze bereikte dit door een vermicomposttoilet te bouwen, 12 zonnepanelen in een 4kW-systeem voor elektriciteit en twee watertanks van 2.500 liter die waterafval naar de composttoiletten leiden voor tweede gebruik daar.

Rosie heeft een natuurlijke tuin waar ze inheemse planten laat gedijen, en plant zowel medicinale als eetbare planten. Voor dagen zonder al te veel zon heeft ze back-upbatterijen en een omvormer.

Voor het geval de hoofdkachel leeg raakt, heeft ze een back-upkachel en een charmante kleine open haard die dienst doet als verwarming voor het hele huis.

Ze heeft een ruime keuken, een mooie badkamer en een grote slaapkamer, met een kingsize bed en een prachtig uitzicht.

In bijna elke kamer zijn er kamerhoge ramen, die veel natuurlijk licht binnenlaten en haar helpen om maximaal te profiteren van het prachtige uitzicht.

Er is ook een gezellige bibliotheek om te lezen en een prachtige patio aan de voorkant.

Rosie heeft een mooie achtertuin en een tuin achterin, perfect om in te ontspannen. Zelfs op koudere nachten is er een verwarming zodat ze van de buitenruimte kan genieten.

Kun je je voorstellen dat je in een huis als het hare woont, waar je ‘s ochtends kunt genieten van je eerste kopje koffie of thee terwijl je naar de zonsopgang kijkt?

Men kan stress voorgoed vergeten!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 6.000 stappen per dag kunnen het risico op hartaandoeningen en overlijden voor oudere volwassenen verlagen
Next Kurkuma Gember thee om gewrichtspijn te verlichten en de bloeddruk te verlagen (Makkelijk te maken)

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Verbrand DIT buiten je huis en je hebt nooit meer last van muggen!

Luister naar dit artikel Muggen zuigen. Letterlijk. Ze kunnen de meest ontspannen barbecue veranderen in een hel van in het rond slaande handen. En dan zijn er nog allergieën en

Bouwen en Verbouwen

WANNEER GROEIT WELK VOEDSEL?

Luister naar dit artikel We weten allemaal wel dat de wintermaanden uitermate geschikt zijn voor een lekker bord stamppot en de zomermaanden op hun beurt weer ruimte maken voor salade

Bouwen en Verbouwen

Koop geen dure onkruidverdelger. Hier zijn 12 manieren om onkruid te doden op een goedkope manier!

Luister naar dit artikel Al heb je groene vingers of ben je een beginnende tuinman of vrouw, er is altijd een strijd die je hebt. De strijd tegen onkruid! Er