*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De olie die het zicht verbetert en staar verwijdert

De olie die het zicht verbetert en staar verwijdert

Volgens de American Academy of Ophthalmology zijn er bijna 24,4 miljoen mensen ouder dan 40, die last hebben van staar. Deze statistiek is alleen voor de Verenigde Staten. In dit artikel laten we u een natuurlijke remedie zien die u helpt staar te verwijderen.

Wat is staar?
Staar vertegenwoordigt een vertroebeling van de natuurlijke ooglens, die zich achter de pupil en de iris bevindt. Hoewel ouderen meer last hebben van staar, neemt het aantal jongeren met de diagnose staar geleidelijk toe. Het ongezonde, onevenwichtige dieet en de ongezonde leefstijlroutines, zoals roken, zijn enkele van de hoofdoorzaken van staar.

Daarnaast dragen oxidatieve schade en schade door vrije radicalen bij aan een degeneratieve oogaandoening. Het mistige en slechte gezichtsvermogen van de ogen, vooral ‘s nachts, treedt op als een gevolg van de vertroebeling van de ogen. Als dit probleem niet op tijd wordt aangepakt, kan staar leiden tot blindheid.

Volgens de wetenschappers is het risico van het ervaren van staar verhoogd door antioxidantdeficiëntie. Gelukkig kan het reguleren van hoge niveaus van glutathion in het lichaam staar chirurgie vertragen of voorkomen. Glutathion is een van de meest essentiële antioxidanten in het lichaam. Daarom kan voedsel dat rijk is aan antioxidanten u helpen oogproblemen en staar te behandelen en te voorkomen.

Symptomen van staar

Staar ontwikkelt zich geleidelijk. Je zou kunnen opmerken:

– Problemen met contactlenzen en brillen
– Dubbel zicht
– bijziendheid
– Mistig, wazig, filmachtig of troebel zicht

Oorzaken van staar

De natuurlijke lens is gemaakt van eiwit en water. Het eiwit houdt de lens helder en laat het licht er doorheen gaan.

Naarmate we ouder worden, begint het eiwit echter een klein deel van de lens te vervagen. Dat staat bekend als staar, dat groter zou kunnen worden en een groter gebied van de lens in de loop van de tijd zal vertroebelen.

Hoewel de belangrijkste oorzaken van staar nog niet zijn vastgesteld, hebben onderzoekers beweerd dat sommige risicofactoren, die gerelateerd kunnen zijn aan de ontwikkeling van staar, zijn:

suikerziekte
hypertensie
UV-straling van zonlicht
Roken
zwaarlijvigheid
Voormalige oogchirurgie
Hoge bijziendheid
Familiegeschiedenis
Overmatig alcoholgebruik
Voormalige oogontsteking of letsel
Statinegeneesmiddelen voor het verminderen van hoog cholesterolgehalte
Hormoontherapie
Corticosteroïde medicijnen

Hoe staar te elimineren zonder een operatie te ondergaan

Hoewel chirurgie de beste remedie is voor het verwijderen van staar in vergevorderde stadia, kan je voor staar in vroege stadia een paar natuurlijke ingrediënten gebruiken. Een goed voorbeeld is Castor olie. Niet alleen is Castorolie efficiënt voor het verwijderen van staar, maar het behandelt ook conjunctivitis, droge ogen, bijziendheid, verziendheid en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Zodra we ons realiseren dat oxidatie de hoofdoorzaak is van bijna alle visievraagstukken, weten we dat de beste manier om dit probleem te voorkomen is om voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten in het dieet op te nemen.

Holistische gezondheidswerkers hebben Castor-olie gebruikt, die vol zit met antioxidanten, om de gezondheid van het oog te verbeteren, staar te verwijderen en andere gezondheidsproblemen te behandelen. Om echter mogelijke bijwerkingen op de algehele gezondheid te voorkomen, moet u weten welk type Castorolie u moet gebruiken.

WELK TYPE CASTOROLIE IS DE JUISTE?

De 100% organische, koudgeperste, hexaanvrije Castorolie is het beste alternatief. Zorg ervoor dat het in een donker glazen fles komt met een meegeleverde druppelapplicator.

HOE EN WANNEER GASTOLIE GEBRUIKEN

Het is gemakkelijk om Castor olie te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is 1 druppel 100% organische Castorolie in het aangedane oog aanbrengen. Gebruik Castor-olie slechts eenmaal per dag. Het is het beste om Castorolie te gebruiken voordat je naar bed gaat, omdat dit tot wazig zien leidt. Voeg een druppel Castorolie toe aan het oog en sluit de ogen.

In de ochtend vindt u korsten in de hoeken van de ogen. Maak u geen zorgen, want ze zijn normaal en ze komen voor als gevolg van het calcificatieproces. Was de ogen gewoon met lauw water.

Talloze mensen hebben deze methode gebruikt voor het verwijderen van staar. Veel mensen beweerden dat ze positieve resultaten hadden na het gebruik van Castor-olie. Andere mensen beweerden dat hun zicht ook enigszins was verbeterd.
Probeer dit middel en als u geen resultaten opmerkt, stop dan met het gebruik ervan. Hoewel Castorolie niet schadelijk is, is het misschien in dat geval niet geschikt voor uw zichtprobleem.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen
Next Deze 2 ingrediënten remedie spoelt kilo's afval uit uw darm!

About author

You might also like