*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Om DEZE reden worden je witte t-shirts soms geel onder je oksel. EN zo kom je er vanaf!
juli 25, 2016 9034 Views

Om DEZE reden worden je witte t-shirts soms geel onder je oksel. EN zo kom je er vanaf!

Heb je ook vaak dat je witte shirts geel gaan kleuren onder je oksels en schaam je, je er een beetje voor? Ik dacht dat dit alleen door het zweten kwam, maar de gele kringen ontstaan niet alleen door zweet? Door wat wel? Lees snel verder.

Gele plekken in je shirts worden veroorzaakt door een mix van zweet en aluminium. Nu denk je vast zoals ons op de redactie, ‘huh maar hoe komt er dan aluminium onder mijn oksels? Dat komt door je deodorant en dan vooral bij de anti-perspirant deodorant. (Dit is wat anders dan anti-transpirant)

Hoe voorkom ik gele vlekken?
Je kunt natuurlijk een andere deodorant proberen en kijken of het verbeterd. Zo zijn er veel merken die beweren dat ze geen vlekken achterlaten. Ook kun je kiezen voor een variant die niet anti-perspirant is. Lees altijd eerst goed de ingrediëntenlijst door en kijk of ze geen aluminum bevatten. Andere deodorants kunnen dit namelijk ook bevatten.

Hoe verwijder ik de gele vlekken?
Wij zijn Naturotheek natuurlijk niet als we geen geweldig trucje voor je hebben met voedingsmiddelen.
Als je liever geen ‘gewone’ deodorant gebruikt omdat je last hebt van overmatig zweten. Dan raden wij je aan om na het dragen de gele vlekken uit je shirt te wassen. Dit doe je op de volgende manier:
– Meng 1 eetlepel azijn met een kopje water en laat het kledingstuk met de vlekken er een half uurtje in weken. Stop het vervolgens in de wasmachine zoals je dit normaal doet.

Previous We gaan beginnen!!!
Next Deze 7 tekenen kunnen er op wijzen dat jij intolerant bent voor gluten!

You might also like

Algemeen

Dit zijn de 5 belangrijkste tekenen dat jij NIET gezond eet.. Hoeveel herken jij?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je bent wat je eet, dit gezegde klopt wel echt.. Hoe beter je eet, des te beter je

Algemeen

6 duidelijke tekenen dat je te weinig water drinkt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Voor veel mensen valt het niet mee om genoeg water te drinken. Je denkt er niet aan, je

Algemeen

Expert op gebied voedselvergiftiging: deze 6 dingen eet ik nooit

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Bill Marler is zo’n typische Amerikaanse advocaat die rijk is van andermans leed. Hij vervolgt als jurist bedrijven

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply