*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Onderzoeken tonen aan dat vitamine B2 helpt bij de controle van migraine
juni 27, 2017 4049 Views

Onderzoeken tonen aan dat vitamine B2 helpt bij de controle van migraine

Een nieuwe wetenschappelijke studie (bron) heeft laten zien dat vitamine B2 (riboflavine) een veilige therapie is bij het verminderen van migraine bij volwassenen. De studie onderzoekt in totaal 11 klinische proeven met variabele doseringen tot 400 mg per dag en is online gepubliceerd in het Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics (JCPT). Riboflavin wordt omschreven als een “veelbelovende therapeutische modaliteit in de preventie van migrainehoofdpijn” en dat er verdere studies moeten worden uitgevoerd om “de optimale therapeutische positie te verfijnen”. Echter de laatste 70 jaar hebben al diverse studies aangetoond dat vitamine B2 het vermogen heeft om migraine te controleren. Dus waarom nog steeds de mensen in het ongewisse houden?

Klinisch bewijs sinds 1946
Sinds 1946 is er al klinisch bewijs beschikbaar van de effectiviteit van vitamine B2 tegen migrainehoofdpijn. In juni 1946, beschreef Clifford B. Smith M.D., hoe hij 19 migrainepatiënten met vitamine B2 succesvol behandeld had (bron). Van deze mensen lijden 3 aan migraine voor een periode van 2 tot 5 jaar; 4 voor een periode van 5 tot 10 jaar; En 12 voor 10 jaar of langer. De toediening van vitamine B2 leidde niet alleen tot een aanzienlijke verbetering van het algemeen welzijn voor alle 19 patiënten. De meerderheid gaf zelfs aan dat hun aanvallen volledig beëindigd waren.

Wij pleiten voor een zorgsysteem dat gericht is op het bestrijden van de primaire oorzaak van chronische ziekten in plaats van het bestrijden van de symptomen. Er is genoeg bewijs voor het effectief en veilig bestrijden van migraine. Maar keer op keer worden dergelijke studies gefrustreerd door te stellen dat er nog geen genoeg bewijs is.

Bronnen:
Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics 2017;10.1111/jcpt.12548
The role of Riboflavine in migraine by dr. Clifford B. Smith
Dr. Rath Health Alliance

Previous Aspirine voorkomt geen ziekten, maar veroorzaakt ze
Next Westerse of chinese voetreflex? Wat is het verschil?

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit product helpt het tegen gaan van gaatjes. Tandartsen willen niet dat jij dit weet!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Op 3 september 2012 verscheen in De Telegraaf een artikel over de mogelijk beschermende werking van kokosolie tegen

Natuurlijk genezen

Dit is hoe je de Longen reinigt met diepe ademhaling!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat de capaciteit van je longen 6 liter lucht per dag is en dat je dagelijks

Natuurlijk genezen

De 1 citroen truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De citroenboom is een van de oudste en meest gekweekte fruitgewassen in de wereld, en voor goede redenen!