*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Met DIT simpele trucje ben je er meteen vanaf!
juni 15, 2017 4432 Views

Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Met DIT simpele trucje ben je er meteen vanaf!

Heb jij ook wel eens een pijn in je mond tijdens het eten en tanden poetsen? Dan heb je waarschijnlijk een blaasje of een aft. Je bent echt niet de enigste, want velen hebben er regelmatig last van. Dit is een erg vervelende pijn, maar wij hebben de oplossing hiervoor!

De oorzaak is helaas niet helemaal duidelijk. Wel kan er aangenomen worden dat verschillende personen verschillende oorzaken hebben. De oorzaken kunnen zijn: allergieën, hormonale invloeden, stress, trauma’s, voedingstekort of het is genetisch bepaald.

De aandoening komt regelmatig voor, maar liefst één op de 5 mensen krijgen op een bepaald punt last van deze blaasjes.

De blaasjes trekken pas na 10 tot 14 dagen weg, dat is ontzettend lang, maar met onze tip kan dit verkort worden! 2 weken met een aft of een blaasje rondlopen is niet niks, het doet ongelofelijk veel pijn!

1. Papaya
Papaya bevat ontzettend veel vitamine C. Ook bevat het vitamine A, carotenoïden en andere essentiële voedingsstoffen. Papaya wordt vaak aanbevolen voor mensen die moeite hebben met het verteren van eiwitten. Ook wordt er beweerd dat papaya eigenschappen bevat die kunnen helpen bij het genezen van aften. De sterke eigenschappen van fruit hebben er al voor gezorgd dat het gebruikt wordt om tandpijn te verlichten. Probeer daarom eens een keer om op papaya te kauwen, het zal de pijn verlichten en het sneller doen genezen!

2. Zoete houtjes
Dit product is een Nederland ontzettend bekend. Sommigen vinden het ontzettend lekker, anderen niet. Wat de meeste mensen niet weten, is dat zoete houtjes al 6000 jaar gebruikt worden in de geneeskunde. Er wordt gezegd dat dit product voor velen aandoeningen is te gebruiken, waaronder aften. Uit onderzoek is gebleken dat zoethoutextract een aft sneller laat genezen. Het kan geen kwaad om het te proberen, dus waar wacht je nog op? Als je hier echt niet van houdt, kan je ook dropjes proberen.

3. Baking soda
Probeer de getroffen plek is te deppen met baking soda. Baking soda is ondertussen al makkelijk te verkrijgen in veel supermarkten of op het internet. Baking soda is enorm populair geworden in Amerika. Dit is niet voor niets, want baking soda is een klassieker die diverse kwalen kan bestrijden. Het helpt onder andere bij het neutraliseren van agressieve zuren in de mond. Het helpt dus ook om de aften de verlichten.

4. Tea Tree Oil
De inheemse bevolking in Australië hebben deze olie ontzettend lang gebruikt als schoonmaakmiddel. De extracten in de olie worden gevonden in mondverzorgingsproducten omdat het schimmelinfecties in de mond bestrijdt. Tea Tree olie is ontzettend handig voor velen kwalen. Zo doodt het staphylococcus, bacteriën, candida schimmel en herpes. Het is niet 100% bewezen dat dit tegen aften helpt, maar uit verhalen blijkt dit erg goed te werken. Doe wat olie op een katoenen ‘bal’ en dep dit op de aft in de mond. Ook kun je wat van deze olie mengen met wat water en het in je monden laten gorgelen.

5. Kruidnagel
Het is bewezen dat teentjes kruidnagel succesvol zijn bij het verlichten van de pijn en zweren in de mond. Het werkt ontzettend simpel. Leg wat teentjes kruidnagel op je aft en probeer dit zo lang mogelijk vol te houden. Leg je tong er tegen aan als het niet goed blijft zitten. Het zal waarschijnlijk een branderig geven, maar probeer het vol te houden. De antiseptische stof eugenol zal na een tijdje namelijk in werking gaan treden.

Deel dit met je familie en vrienden

Previous Gebruik knoflook om je kiespijn te bestrijden. Dit is geniaal!
Next Dit zijn de 7 symptomen die kunnen wijzen op een beroerte bij vrouwen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Ayurvedische tip voor verbetering van het immuunsysteem

Het is half september, maar geheel in de lijn van Ayurveda, waarbij preventie benadrukt wordt, schrijf ik deze blog ter voorbereiding op het nieuwe seizoen: Herfst/Winter Verkoudheid en griep zijn

Natuurlijk genezen

Deze prachtige dingen gebeuren er als jij elke dag havermout zou eten!

Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. De energie en kracht die je hier uithaalt neem je de rest van de dag met je mee. Het

Natuurlijk genezen

Aardappel Sap: een remedie voor enkele van de meest ernstige ziekten

De helende eigenschappen van aardappelen zijn al honderden jaren bekend. Aardappelsap is vooral bekend vanwege de veelzijdigheid bij de behandeling van een breed scala van verschillende ziekten. Aardappelen groeien over