*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Met DIT simpele trucje ben je er meteen vanaf!
juni 15, 2017 4292 Views

Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Met DIT simpele trucje ben je er meteen vanaf!

Heb jij ook wel eens een pijn in je mond tijdens het eten en tanden poetsen? Dan heb je waarschijnlijk een blaasje of een aft. Je bent echt niet de enigste, want velen hebben er regelmatig last van. Dit is een erg vervelende pijn, maar wij hebben de oplossing hiervoor!

De oorzaak is helaas niet helemaal duidelijk. Wel kan er aangenomen worden dat verschillende personen verschillende oorzaken hebben. De oorzaken kunnen zijn: allergieën, hormonale invloeden, stress, trauma’s, voedingstekort of het is genetisch bepaald.

De aandoening komt regelmatig voor, maar liefst één op de 5 mensen krijgen op een bepaald punt last van deze blaasjes.

De blaasjes trekken pas na 10 tot 14 dagen weg, dat is ontzettend lang, maar met onze tip kan dit verkort worden! 2 weken met een aft of een blaasje rondlopen is niet niks, het doet ongelofelijk veel pijn!

1. Papaya
Papaya bevat ontzettend veel vitamine C. Ook bevat het vitamine A, carotenoïden en andere essentiële voedingsstoffen. Papaya wordt vaak aanbevolen voor mensen die moeite hebben met het verteren van eiwitten. Ook wordt er beweerd dat papaya eigenschappen bevat die kunnen helpen bij het genezen van aften. De sterke eigenschappen van fruit hebben er al voor gezorgd dat het gebruikt wordt om tandpijn te verlichten. Probeer daarom eens een keer om op papaya te kauwen, het zal de pijn verlichten en het sneller doen genezen!

2. Zoete houtjes
Dit product is een Nederland ontzettend bekend. Sommigen vinden het ontzettend lekker, anderen niet. Wat de meeste mensen niet weten, is dat zoete houtjes al 6000 jaar gebruikt worden in de geneeskunde. Er wordt gezegd dat dit product voor velen aandoeningen is te gebruiken, waaronder aften. Uit onderzoek is gebleken dat zoethoutextract een aft sneller laat genezen. Het kan geen kwaad om het te proberen, dus waar wacht je nog op? Als je hier echt niet van houdt, kan je ook dropjes proberen.

3. Baking soda
Probeer de getroffen plek is te deppen met baking soda. Baking soda is ondertussen al makkelijk te verkrijgen in veel supermarkten of op het internet. Baking soda is enorm populair geworden in Amerika. Dit is niet voor niets, want baking soda is een klassieker die diverse kwalen kan bestrijden. Het helpt onder andere bij het neutraliseren van agressieve zuren in de mond. Het helpt dus ook om de aften de verlichten.

4. Tea Tree Oil
De inheemse bevolking in Australië hebben deze olie ontzettend lang gebruikt als schoonmaakmiddel. De extracten in de olie worden gevonden in mondverzorgingsproducten omdat het schimmelinfecties in de mond bestrijdt. Tea Tree olie is ontzettend handig voor velen kwalen. Zo doodt het staphylococcus, bacteriën, candida schimmel en herpes. Het is niet 100% bewezen dat dit tegen aften helpt, maar uit verhalen blijkt dit erg goed te werken. Doe wat olie op een katoenen ‘bal’ en dep dit op de aft in de mond. Ook kun je wat van deze olie mengen met wat water en het in je monden laten gorgelen.

5. Kruidnagel
Het is bewezen dat teentjes kruidnagel succesvol zijn bij het verlichten van de pijn en zweren in de mond. Het werkt ontzettend simpel. Leg wat teentjes kruidnagel op je aft en probeer dit zo lang mogelijk vol te houden. Leg je tong er tegen aan als het niet goed blijft zitten. Het zal waarschijnlijk een branderig geven, maar probeer het vol te houden. De antiseptische stof eugenol zal na een tijdje namelijk in werking gaan treden.

Deel dit met je familie en vrienden

Previous Gebruik knoflook om je kiespijn te bestrijden. Dit is geniaal!
Next Dit zijn de 7 symptomen die kunnen wijzen op een beroerte bij vrouwen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Duizenden mensen die deze thee drinken zien opeens een effect op hun gezicht waar ze nooit rekening mee hadden gehouden.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De meeste mensen kennen hem als rode zonnehoed: de uit Noord-Amerika afkomstige Echinacea is een medicinale plant die

Natuurlijk genezen

5 ongelofelijke manieren waarop dagelijkse dutjes je gezondheid en algemeen welzijn verbeteren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Katten weten het. Baby’s weten het. Waarom wij dan niet? Soms is het gewoon nodig dat we ons

Natuurlijk genezen

Ontzettend jeuk van al die muggenbulten? Probeer DEZE tip met listerine!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We kennen Listerine allemaal als HET merk voor mondspoelwater, maar wist je dat je er nog zoveel meer