*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Pepermunt verlicht hoofdpijn
juli 17, 2016 4166 Views

Pepermunt verlicht hoofdpijn

Essentiële olie van pepermunt is een heel doeltreffende remedie tegen hoofdpijn, en 100% natuurlijk bovendien. Het product is vooral rijk aan menthol, een verfrissende alcohol waarvan bewezen is dat hij ‘pijnverlichtende’ eigenschappen heeft. Volgens bepaalde wetenschappelijke publicaties zou menthol hoofdpijn doeltreffend verzachten en bovendien een pijnstillend vermogen hebben dat vergelijkbaar is met dat van paracetamol.

Hoe moet je het gebruiken?

In deze context kan je de essentiële olie van pepermunt best inmasseren.

– Breng op elke slaap een druppel aan en laat hem inwerken door je slapen met lichte cirkelvormige bewegingen te masseren.

– Houd die olie uit de buurt van je ogen want ze is zeer irriterend. Let er ook op dat je niet in je ogen wrijft nadat je je slapen hebt gemasseerd.

– Je kunt de olie eventueel verdunnen met wat olijf- of zonnebloemolie.

– Als de hoofdpijn te wijten is aan menstruatie of stress volgt de verlichting binnen een paar minuten na het aanbrengen van de essentiële olie.

– Herhaal de behandeling om de één à twee uur, maar doe ze maximum drie keer per dag.

Bepaalde essentiële oliën zijn in de vorm van een roll-on verkrijgbaar bij de drogist of de apotheker. Dat vergemakkelijkt uiteraard het aanbrengen.

Als je hoofdpijn blijft aanhouden, raadpleeg je best een arts.

Previous Om DEZE reden slaapt hij vaak met een ui in zijn sok…
Next Wat is "tapping" en kan het echt al je kwaaltjes genezen?

You might also like

Natuurlijk genezen

Wetenschap bevestigt kurkuma even effectief als 14 medicijnen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kurkuma is een van de meest onderzochte geschenken van de natuur. Kurkuma en zijn actieve ingrediënt zijn de

Natuurlijk genezen

Oil pulling: zelf gaatjes in je tanden voorkomen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als ik m’n halfjaarlijkse controle bij de tandarts heb stuur ik altijd een hele reeks schietgebedjes de lucht

Natuurlijk genezen

Vanaf nu gaan we ELKE ochtend een glas warm water drinken. Lees dit eens!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Drink warm water op een lege maag, dan gebeurt er dit… Iedereen weet dat water drinken hartstikke gezond

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply