Rijke Amerikaanse zakenman poseert met dode babyolifanten die hij trots heeft vermoord in Afrika

Rijke Amerikaanse zakenman poseert met dode babyolifanten die hij trots heeft vermoord in Afrika

Luister naar dit artikel

Een rijke zakenman is op sociale media veroordeeld nadat foto’s van zijn jachttocht in Zimbabwe aan het licht kwamen. De foto’s tonen Mike Jines, een Amerikaanse energie-uitvoerder, poserend met twee dode olifanten met professionele jager Max Delezenne.

Hij beweert dat nadat ze op Facebook zijn gedeeld, hij doodsbedreigingen heeft ontvangen. De foto’s veroorzaakten een maalstroom van negatieve opmerkingen, vrijwel onmiddellijk nadat de gruwelijke foto’s door Darrell Eisman op Facebook waren geüpload.

“Excuses voor de verontrustende foto,” schreef hij samen met de foto’s. “Als je overstuur raakt door wat je ziet, zorg dan dat dit viraal gaat, samen met een e-mail om Mike Jines te laten weten wat je denkt. “

Mensen gingen naar Twitter, Facebook en Reddit om hun verontwaardiging over de foto’s te uiten en zeiden dat de gedode olifanten baby’s lijken te zijn.

Jines, afkomstig uit Alpharetta, Georgia, reageerde op de terugslag door te beweren dat hij de olifanten in een aangewezen safarigebied in Zimbabwe in oktober 2018 had neergeschoten, uit zelfverdediging.

Hij is partner bij TopGen Energy in Georgia en sprak pas nadat de kritiek online zijn bedrijf had geraakt.

TopGen Energy is overspoeld met boze reacties, gegeven een reeks “raadt ik niet aan” Facebook-beoordelingen.

Hij communiceerde via e-mail met CBS46, een Georgia-nieuwskanaal, en voegde eraan toe dat hij gericht is op “ervoor zorgen dat mensen de feitelijke feiten begrijpen in tegenstelling tot de verkeerde karakterisering van de informatie op sociale media.”

In de e-mail verdedigde hij dat hij geen andere optie had dan de olifanten te doden.

“De twee olifanten die op de foto’s worden getoond, werden geschoten uit zelfverdediging, in een niet-uitgelokte aanval en beide olifanten waren volledig volwassen koeien, geen juvenielen.”

Hij voegde eraan toe dat de jacht in overeenstemming was met zowel de wetten en voorschriften van Zimbabwe als de VS.

Hij gaf zijn eigen verslag van de jacht en plaatste het op een forum en CBS46 deelde het:

“De jacht begon met een knal. . . letterlijk. Minder dan dertig minuten in de eerste ochtend van de eerste dag ondervonden we een dubbele olifantenkoe. Dit was duidelijk een primeur voor mij, maar het bleek ook een primeur voor Buzz te zijn. We zagen een groep koeien vanaf de weg en besloten ze te volgen om te zien of er een slagtand in de groep zat.

We vingen ze snel en identificeerden een slagtand. We hebben ons gepositioneerd om de slagtanden goed te bekijken en concludeerden dat we passeerden omdat het slechts dag 1 was. Even later kreeg ze een volledige aanklacht. Buzz en ik schoten allebei twee schoten per stuk en ze ging naar beneden.

Dan achter ons, een grote koe met één slagtand die op volle snelheid stormde. We schoten elk één schot af en ze viel op de grond met haar achterpoten achter zich, wat de snelheid en vastberadenheid van haar lading aangeeft. De twee koeien waren minder dan veertig voet uit elkaar met Buzz en ik in het midden.

Gelukkig hadden we ons in een open veld geplaatst, zodat we goed zicht hadden toen de beschuldigingen kwamen. Zeker, een beetje meer opwinding dan we hadden verwacht op dag 1. ”

Toch wezen velen erop dat zijn SCI Houston-profiel zegt dat zijn “jachtpassie is het jagen op olifanten op een klassieke volgjacht met een dubbel geweer.” Bovendien is op het profiel ook te zien dat hij “veel in Afrika heeft gejaagd en heeft geschoten meerdere soorten van elk van de Big Seven met uitzondering van de neushoorn. ”

Toch beweert de zakenman nog steeds dat hij het negatieve antwoord dat hij had ontvangen niet verdiende, en in zijn e-mail aan CBS46 voegde hij eraan toe:

“Hoewel ik kan begrijpen dat jagen polariserend kan zijn en dat de opvattingen over jagen aanzienlijk kunnen verschillen, weet ik zeker dat je kunt waarderen hoe het is om met vitriol om te gaan, vooral wanneer de onderliggende informatie, in dit geval, onnauwkeurig is.”

Aan de andere kant hebben duizenden gebruikers van sociale media de moorden veroordeeld en de daad “harteloos” en “ziek” genoemd. Online commentatoren zijn een verhitte campagne gestart om hem te aan de schandpaal te nagelen.

Hij werd ook geholpen door een commentator die de foto’s openbaarde en zijn persoonlijke informatie, inclusief zijn zakelijke telefoonnummer en adres, werden online gepubliceerd.

Gebruikers hebben gereageerd:

‘Wat een onschuldig, lief dier.’

Een ander schreef:

‘Olifanten staan ​​bekend als extreem sociale dieren die in een roedel leven. Niet alleen is dit onvergeeflijk, maar het trauma dat de stam heeft veroorzaakt, doet me geloven dat die idioten de stam van die arme baby zonder wapens zouden moeten trotseren.

Toch drongen de meeste van hen erop aan dat ze stoppen met zaken doen met zijn bedrijf:

‘Haal het leven uit zijn zaak zoals hij het leven uit die babyolifanten heeft gehaald!’

‘Hij geeft de arme babyolifant serieus de schuld – beweert dat hij hen MOET DODEN – en poseert dan GLIMLACHEND voor deze foto’s met zijn warme dode lichaam. Kun je je voorstellen dat je ooit zaken doet met #TopGenEnergy? Walgelijk. Enorme aansprakelijkheid. ‘

‘Er is kwaad, en dan ben je #mikejines, je kunt alleen maar hopen dat het universum je straft voor het doden van die olifanten. Boycot #TopGenEnergy ’

Naar verluidt gebruikte Jines jachtbedrijf Charlton McCallum Hunting Safaris, en is er geen officiële verklaring over de vraag of de olifanten juvenielen waren.

Bronnen:

metro.co.uk
www.captain-planet.net
greenworldwarriors.com
www.independent.co.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Koffie en chocolade maken je slimmer, volgens de nieuwste neurowetenschappen
Next 8 redenen waarom je vandaag moet beginnen met het eten van ananas!

You might also like

Algemeen

Heb je last van grijze haren? Op DEZE manier kunnen aardappelschillen dit verhelpen!

Luister naar dit artikel Iedereen krijgt natuurlijk vroeg of laat te maken met grijze haren. Sommige mensen kunnen er prima mee leven, maar andere vinden het verschrikkelijk. Regelmatig je haar

Algemeen

Als je niet eet ga je dood ! ( Als je eet ook !)

Luister naar dit artikel Verhongeren doe je niet even, dan zou je oud en bejaard zijn maar heel belangrijk ook een voltooid leven hebben. Tevens is eten een pressiemiddel om

Algemeen

Wetenschappers hebben een paddenstoel ontdekt die plastic eet!

Luister naar dit artikel Deze recente ontdekking zou de oplossing kunnen zijn die we nodig hebben om onze stortplaatsen op te ruimen en schadelijke plasticvervuiling drastisch te verminderen. Volgens Upworthy: