*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


‘Rozemarijn geeft het geheugen een boost’
mei 13, 2017 4359 Views

‘Rozemarijn geeft het geheugen een boost’

Leerlingen die studeren in een ruimte die het aroma van rozemarijn bevat, zouden wel eens beter kunnen scoren op tests. Dat blijkt althans uit Brits onderzoek.
Na onderzoek van de Britse Northumbria University blijkt dat studenten die studeren in een ruimte waarin het aroma van rozemarijn werd verspreid, in de vorm van essentiële oliën, vijf tot zeven procent beter scoren op een geheugentest.
Veertig leerlingen tussen tien en elf jaar oud werden door professor Mark Moss en Victoria Earle getest. Ze voerden een geheugentest uit in een ruimte met en zonder de geur van rozemarijn om een mogelijk verschil in resultaat te kunnen spotten.
Ondanks een positief algemeen resultaat drukt professor Moss op het hart dat de impact van rozemarijn per kind verschilde, en dat het geheugen van sommigen helemaal niet werd bevorderd door de geur. Hoewel het zeker niet bewezen is dat rozemarijn fenomenaal beter doet studeren, kan het geen kwaad om de geur te verspreiden in de studieruimte.
Previous Dokters waarschuwen voor parasiet in sushi
Next Pijn tijdens de bevalling overdreven? Deze 2 mannen vinden dat, maar gaan het nu zelf ondervinden. Dit moet je echt even zien!

You might also like

Natuurlijk genezen

Dieetaanpassingen – waaronder meer wijn en kaas – kunnen de cognitieve achteruitgang helpen verminderen, suggereert onderzoek

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het voedsel dat we eten, kan een directe invloed hebben op onze cognitieve scherpte in onze latere jaren.

Natuurlijk genezen

Dit product helpt het tegen gaan van gaatjes. Tandartsen willen niet dat jij dit weet!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Op 3 september 2012 verscheen in De Telegraaf een artikel over de mogelijk beschermende werking van kokosolie tegen

Natuurlijk genezen

5 voedingsmiddelen om je geïrriteerde maag te verzachten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat er veel natuurlijke manieren zijn om je geïrriteerde maag te kalmeren? Omgaan met buikpijn kan