Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!
juni 30, 2017 6510 Views

Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!

Luister naar dit artikel

We weten allemaal dat melk ontzettend goed is voor je botten, door de calcium die erin zit. Maar wist je dat melk ook een hoop andere voordelen heeft? Lees snel verder!

Groenere tuinen
Voor zowel planten voor binnen als buiten is melk een perfect middeltje om om ze groener te maken. Veel beter natuurlijk dan geld uitgeven aan schadelijke chemicaliën. Mix een beetje water met melk in een plantenspuit en spuit dit vervolgens op je planten. Dit houdt ook schimmels tegen.

Zilverwerk
Zure melk ga je natuurlijk niet bewaren, maar toch is het ergens handig voor: het is namelijk uitstekend om je zilverwerk ermee op te poetsen.

Pikant eten
Heb je iets te pikant gegeten? Neem een glas melk! Dit naturaliseert het branderige gevoel door de vetten die in melk zitten.

Ken jij nog andere voordelen van melk? Laat het ons weten!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hangende mondhoeken kan je heel simpel voorkomen
Next 9 Gewoonten die je nu moet veranderen om dementie en Alzheimer te voorkomen!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Producenten en consumenten bouwen samen nieuwe voedselmethodes

Luister naar dit artikel Initiatieven op basis van ‘korte ketens’ tussen boeren en consumenten winnen langzaam maar zeker terrein in Nederland, een land met een sterk geïndustrialiseerd voedselsysteem. In hun

Bouwen en Verbouwen

Vier trucs voor het reinigen van smerige muren

Luister naar dit artikel Het kennen van bepaalde trucs voor het veilig en met weinig producten reinigen van de muren in uw huis zal helpen alle soorten vlekken te verwijderen.

Bouwen en Verbouwen

Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Luister naar dit artikel Huidirritaties en uitslag komen vaak voor bij het gebruik van een nieuw wasmiddel. Echter, een onderzoek van de Universiteit van Washington laat zien dat veel van