Studie vindt extract van paardenbloemwortel doodt leukemiecellen, prostaatkankercellen en chemo-bestendig melanoom
mei 27, 2019 6800 Views

Studie vindt extract van paardenbloemwortel doodt leukemiecellen, prostaatkankercellen en chemo-bestendig melanoom

Luister naar dit artikel

Ze zijn misschien niet welkom in je tuin, maar het blijkt dat paardenbloemen een enorm potentieel hebben als het gaat om het helpen van mensen die aan kanker lijden.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Chemo-resistent melanoom is nu het meest voorkomende type kanker bij Amerikanen van 25 tot 29 jaar. De enige optie die artsen deze patiënten nu kunnen bieden, is een operatie om de tumor en de omgeving te verwijderen, gevolgd door immunotherapie, wat meestal niet werkt als het melanoom is uitgezaaid.

Dit alles lijkt echter te veranderen, dankzij een eenvoudige plant die veel mensen uit hun tuin trekken en weggooien. Aan de Universiteit van Windsor in Ontario heeft het Departement Scheikunde en Biochemie aangetoond dat paardebloemwortelextract ervoor kan zorgen dat menselijke melanoomcellen zichzelf in wezen doden zonder tot enige vorm van toxiciteit te leiden. In feite zagen hun eerste studies dat kankercellen uiteenvielen binnen 48 uur, terwijl gezonde cellen onaangetast bleven. De studie werd geleid door professor Siyaram Pandey, PhD.

Geconcentreerde paardebloemwortelthee die in klinische onderzoeken wordt gebruikt

Deze veelbelovende resultaten brachten de non-profitorganisatie Mitacs ertoe om contact op te nemen met AOR Inc., een Calgary-bedrijf dat natuurlijke gezondheidsproducten produceert, om een ​​paardebloemtheepoeder te ontwikkelen dat aanzienlijk sterker is dan dat in reformwinkels. Ze bereiken dit door paardebloemwortel te malen, er een extract van te maken en het vervolgens te laten vriesdrogen tot een poeder dat patiënten oplossen in heet water en dan te drinken.

AOR produceert 6000 doses van deze thee voor een klinische proef die zal plaatsvinden in het Windsor Regional Cancer Center en zal 30 patiënten omvatten met verschillende soorten kanker, waaronder leukemie, die geen succes hebben gehad met conventionele therapie.

Een verklaring op de website van het Dandelion Root Project aan de Universiteit van Windsor zegt:

Sinds de start van dit project hebben we met succes het effect van een eenvoudig water-extract van paardenbloemwortel in verschillende menselijke kankercellen in het laboratorium kunnen beoordelen en hebben we de effectiviteit ervan tegen menselijke T-celleukemie, chronische myelomonocytische leukemie, kunnen vaststellen. alvleesklier- en dikke darmkankers, zonder toxiciteit voor niet-kankercellen. Bovendien zijn deze werkzaamheidsstudies bevestigd in diermodellen (muizen) die zijn getransplanteerd met humane darmkankercellen.

Onderzoeker en medische oncoloog dr. Caroline Hamm zei dat sommige van haar patiënten verbeteringen hebben opgemerkt na het drinken van paardenbloemwortelthee van natuurvoedingswinkels. De geconcentreerde thee kan nog effectiever blijken te zijn en mogelijk talloze levens redden.

Paardebloem kan een aantal kankers helpen bestrijden

Een onderzoek uit 2008, gepubliceerd in het International Journal of Oncology, toonde aan dat paardenbloementhee borst- en prostaatkankercellen verminderde. Een volgend rapport in hetzelfde tijdschrift toonde aan dat een voedingssupplement dat paardenbloem bevatte, de groei van prostaatkankercellen onderdrukte. Paardenbloemextracten hebben ook hun werkzaamheid aangetoond bij de behandeling van borstkanker en leukemie in de traditionele Chinese geneeskunde en in de Indiaanse geneeskunde.

Bovendien kwamen paardenbloesextracten veelbelovend uit in de strijd tegen darm- en pancreaskankercellen.

Paardebloem heeft ook tal van andere voordelen

De voordelen van paardebloemen houden daar niet op. De wortel kan ook de afscheiding van gal stimuleren, allergieën verlichten, cholesterol verlagen en de lever reinigen. Bovendien bevat het grote hoeveelheden vitamine A en vitamine K.

Dit is slechts een van de vele natuurlijke geneeswijzen die veelbelovend is bij het behandelen van aandoeningen die de conventionele geneeskunde niet heeft overwonnen. Talloze meer natuurlijke remedies groeien waarschijnlijk in de bossen, oceanen en zelfs woestijnen van onze planeet, wachtend om ontdekt te worden.

Bronnen:

CBC.ca
UndergroundHealthReporter.com
IBTimes.com.au
UWindsor.ca
SkinCancer.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Het is officieel: zinksupplementen verminderen het risico op dodelijke leverkanker
Next Sta je elke ochtend verstopt en niezend op? Hier is hoe u onmiddellijke verlichting kunt krijgen

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van ongewenst gezichtshaar? Probeer dit mengsel eens!

Luister naar dit artikel Ongewenst gezichtshaar kan je zelfvertrouwen flink omlaag brengen. Elke keer wanneer je denkt dat het is verdwenen, komen de haartjes weer terug. Het is natuurlijk een

Natuurlijk genezen

Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Met DIT simpele trucje ben je er meteen vanaf!

Luister naar dit artikel Heb jij ook wel eens een pijn in je mond tijdens het eten en tanden poetsen? Dan heb je waarschijnlijk een blaasje of een aft. Je

Natuurlijk genezen

Lijnzaad is effectiever in het voorkomen en behandelen van borstkanker dan reguliere medicijnen

Luister naar dit artikel De reguliere oncologie bevindt zich op een afgrond. Gemiddeld zijn er elke dag 4.800 nieuwe diagnoses van kanker. De levenslange kans om gediagnosticeerd te worden met