*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Taro heeft een unieke “Toxine-logende” eigenschap, gebruikt door genezers voor het oplossen van cysten, fibromen en het behandelen van oorpijn
juni 12, 2019 2474 Views

Taro heeft een unieke “Toxine-logende” eigenschap, gebruikt door genezers voor het oplossen van cysten, fibromen en het behandelen van oorpijn

Tarowortel (Lat. Colocasia Esculenta) is een eetbare knol en behoort tot de familie van Araceae-planten. Het is ook bekend als albi, arbi, talo, dalo, kalo, aba en aro.

Het wordt voornamelijk geteeld in tropische gebieden zoals Zuid-India, Zuidoost-Azië, Japan, Hawaii en Polynesië. Het is een rijke bron van voedingsstoffen zoals ijzer, calcium, magnesium, zink, kalium, koper, mangaan, fosfor, vitamine A, C, B1, B2, C, evenals complexe koolhydraten en vezels.
Ongeveer 12% van het koolhydraatgehalte van de tarowortel is afkomstig van voedingsvezels of niet-verteerbare koolhydraten die de bloedsuikerspiegel, het metabolisme, de spijsvertering reguleren en de cardiovasculaire functie verbeteren.

De verhouding van 6: 1 voor zetmeel / vezels is goed, omdat het weinig suiker bevat maar rijk is aan langzaam verteerbare koolhydraten. De gemiddelde tarowortel levert ongeveer ¼ van de dagelijkse aanbeveling voor vezelinname voor een volwassene.

Een portie van 100 g gekookte ongekruide tarowortel biedt:

Vitamine B1: 9% ADH
Vitamine B2: 2% ADH
Vitamine B3: 3% ADH
Vitamine B5: 7% ADH
Vitamine B6: 25% ADH
Vitamine B9: 5%
Vitamine C: 6% ADH
Vitamine E: 20% ADH
Vitamine K: sporen
Calcium: 2% ADH
IJzer: 6% ADH
Magnesium: 8% ADH
Mangaan: 21% ADH
Fosfor: 11% ADH
Kalium: 10% ADH
Zink: 3% ADH

Energie: 142 calorieën
Eiwit: 0,5 g
Vet: 0,1 g
Koolhydraten: 34,60g
Vezel: 5.1g
Suikers: 0,5 g

Ook bevat het tal van antioxidanten zoals bèta-caroteen en cryptoxanthine.
Het is een gezonder alternatief koolhydraat voor aardappel, omdat het op een vergelijkbare manier kan worden gebruikt, maar het is hoger in voedingsstoffen en heeft een lagere glycemische index. Het heeft ook ongeveer drie keer meer vezels en 30% minder vet dan aardappel.

Deze gezonde wortel verbetert de kans op voedingssucces en bevordert de spijsvertering, metabolische efficiëntie en opname van voedingsstoffen, versterkt de immuunfunctie en ondersteunt de gezondheid van het bloed.

Bovendien verbetert het de gezondheid van botten en het hart, bestrijdt het bloedarmoede, verschaft het energie en kracht voor een goede aerobe oefening en verbetert het de enzymfunctie.

Taro-wortel is van oudsher gebruikt om giftige stoffen en giftige afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

In de vorm van een pack comprimeren, kan het worden toegepast om het volgende te behandelen:

cysten, fibromen (goedaardige tumoren) en lymfatische zwelling
Oor infecties
Ontsteking van welke aard dan ook
Verstuikingen en oedeem

Hier is hoe het lokaal te gebruiken:

 Taro wortelpleister voor de behandeling van gewrichts- en artritispijnen en oorpijn

Om de pijn te verlichten, pel een tarowortel, rasp het witte interieur en breng het op de huid aan. Bedek met katoenen gaas en laat het 2 uur inwerken.

Tarowortel en gemberpleister om cysten en fibromen te genezen

Om fibromen en cysten te genezen, pel een tarowortel, rasp het witte interieur en meng het met 5% geraspte verse gember. Dan, verspreid de combinatie direct op de huid op de cyste, bedek met katoenen gaas en laat het gedurende vier uur inwerken. Als u voelt dat de huid brandt, vermindert u de gemberhoeveelheid. Herhaal dit dagelijks gedurende twee weken.

Bovendien is van het gebruik van tarowortel gevonden:

Voorkom menstruele en andere spierkrampen
Versterk de botten en bindweefsels
Verbeter het zicht en behandel staar en maculaire degeneratie
Verbeter de spijsvertering en zorg voor regelmatige stoelgang

De tarowortel kan echter niet rauw worden gegeten, omdat deze rijk is aan calciumoxalaat. Het is het beste om hem een ​​nacht in water te weken voordat je hem gaat koken.
Het heeft een zoete, milde, nootachtige en aardse smaak. Je kunt het snijden en bakken om heerlijke chips te bereiden, of in blokjes snijden om in curry te koken.

Je kunt ook de tarobladeren en de wortel koken en ze toevoegen aan soepen of vleesgerechten. Je kunt er ook sap van maken in een blender, maar merk op dat het sap voor sommigen tijdelijk de huid kan prikken, maar dit is volkomen ongevaarlijk.

Bronnen:

juicing-for-health.com

Previous Zelfgemaakte Citrus Lichaamsboter die de droge, schilferige huid 's nachts kalmeert en verzacht (recept)
Next Hoe Natuurlijk Ginger Ale te maken

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit is wat er gebeurt wanneer u water drinkt vlak nadat je uit bed bent gekomen in de ochtend…

De huidige gezondheidstrend is het drinken van water onmiddellijk na het opstaan uit bed. Wetenschappers hebben de medische waarde hiervan bevestigd dat het gunstig is voor onze gezondheid. Drinkwater bij

Natuurlijk genezen

Aan het hoesten en snotteren? Met dit stappenplan kom je binnen 24 uur van die verkoudheid af!

Het wordt steeds kouder buiten en daarmee lijkt het of zowat iedereen verkouden is. Ben jij ook al een paar dagen aan het hoesten, proesten en snotteren en zijn de

Natuurlijk genezen

Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden! (Met How To Video)

We hebben al veel geschreven over zowel de helende effecten van Cannabisolie als ook de geweldige gezondheidsvoordelen van kokosolie. Daar hoeven we niet veel verder meer over uit te wijden