*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vaak droge handen? Op deze natuurlijke manier kun je het zelf behandelen!

Vaak droge handen? Op deze natuurlijke manier kun je het zelf behandelen!

Droge handen laten jou er al snel ouder uitzien. Droge handen worden vaak veroorzaak door vuil, chemische stoffen in schoonmaakmiddelen en door temperatuur. Er kunnen uiteindelijk zelfs ontstekingen ontstaan en de huid verliest daardoor zijn capaciteit tot herstel.

Ook de nagelriemen kunnen het zwaar te verduren hebben, deze hebben een cruciale rol in de gezondheid van jouw nagels. Dus het is belangrijk om jouw nagels & handen goed te verzorgen. Daarom hebben wij een geweldig recept op natuurlijke basis gevonden. Heb jij last van droge handen? Dan is dit jouw artikel!

Deze creme maak je gewoon eenvoudig thuis. Het bevat vele krachtige vochtinbrengers en laten jou weer stralen als nooit tevoren. Op de volgende pagina zie je hoe het exact in z’n werk gaat en welke ingrediënten je nodig hebt voor dit middel!

Hieronder hebben wij de ingrediënten van dit middel beschreven en alle voordelen die zij met zich meebrengen.

1. Vitamine E-Olie

De olie is een krachtige antioxidant die in staat is weefselschade te verminderen. Cellen krijgen de kans te herstellen en de olie voorkomt dat er nieuwe beschadiging ontstaat.

Vitamine E-olie remt ook de beschadigende werking van de zon af en heeft een diep reinigende werking. Droge huidcellen krijgen namelijk geen kans meer om zich op te stapelen.

Niet verwonderlijk dus dat dit natuurlijke middel op veel plaatsen de vitamine van de jeugd en het leven genoemd wordt. De cellen van je huid worden als het ware beschermd tegen alle verschijnselen van het ouder worden. Je huid krijgt een mooie en gezonde uitstraling, waardoor je er zo veel jonger gaat uitzien.

2. Amandelolie

Wie is er niet op de hoogte van de verzachtende effecten van amandelolie? De reinigende en verzachtende eigenschappen herstellen elke vorm van irritatie veroorzaakt door uitdroging.

Je kan de olie zelfs heel eenvoudig aanbrengen op je huid of haren om te profiteren van dit helende, natuurlijke product. Deze olie heeft fantastisch vochtinbrengende eigenschappen en een wonderbaarlijk effect op het aanzicht van je haren en je huid.

Amandelolie is bovendien heel geschikt voor de huid van de handen en nagelriemen, omdat het de huid elastisch houdt en het risico op infectie van de nagelriemen vermindert. Je zal ongetwijfeld merken dat je ouderdomsrimpeltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en je handen er weer jong en aantrekkelijk gaan uitzien.

Wist je bovendien dat deze zoet geurende olie ook een kalmerend effect heeft? Je kan het gerust aanbrengen op kleine wondjes, sneetjes en irritatie veroorzaakt door chemische middelen. Het genezende effect van amandelolie zorgt ervoor dat huidcellen genezen en opnieuw aangroeien.

3. Cacaoboter

Misschien minder bekend, maar daarom niet minder efficiënt is cacaoboter. Deze boter is een natuurlijke vochtinbrengende crème die heel makkelijk alle huidlagen van vocht voorziet. Als vochtinbrengende handcrème houdt de boter je handen zacht, glad en vrij van oneffenheden. Het hoge antioxidantengehalte laat vrije radicalen geen kans om je huid en nagelriemen schade toe te brengen en vroegtijdig te verouderen.

De boter legt eveneens een beschermende laag op de huid, waardoor je beschermd bent tegen de ultraviolette straling van de zon. Het vermindert zo aanzienlijk de kans op huidverslapping, vervelende vlekken en irritatie.

Hoe maak je dit recept nou precies?

Geef voortaan geen fortuin meer uit aan dure cosmeticaproducten, maar gebruik dit eenvoudige recept om een vochtinbrengende crème te maken die de huid van je handen en nagelriemen tot in de puntjes zal verzorgen.

De ingrediënten die je hiervoor nodig hebt, zijn helemaal niet duur en makkelijk te vinden. Bovendien hebben ze een lange houdbaarheidsdatum, waardoor je lang kan genieten van deze natuurlijke remedie tegen droge handen. Zorg er wel voor dat je de crème bewaart op een droge en koele plaats.

Je kan het gebruik inlassen in je dagelijkse schoonheidsroutine of de crème toepassen als verzorgende afsluiting na een manicure.

Wat heb je nodig voor deze vochtinbrengende crème?
1 capsule vitamine E olie
1 theelepel of 5 ml amandelolie
2 theelepels of 10 gr cacaoboter

Hoe maak je deze thuisremedie klaar?
Laat de cacaoboter smelten au bain-marie, door een vuurvast kommetje te verwarmen in een grotere kom heet water.
Als de boter begint te smelten, kun je de amandelolie en de vloeibare vitamine E toevoegen.
Roer alles goed door met een lepeltje tot alle ingrediënten perfect vermengd zijn.
Laat de mix eventjes rusten en wacht vervolgens tot het mengsel opnieuw een vaste vorm aanneemt.
Het gebruik van deze voedende en vochtinbrengende remedie
Zodra je een dikke, gladde pasta hebt, kun je deze met cirkelvormige bewegingen aanbrengen op de handen en nagelriemen.
Gebruik deze natuurlijke remedie ’s avonds voor het beste resultaat.

Als je deze voedende crème regelmatig gebruikt, zul je snel merken dat de huid van je handen weer glad wordt en er zo jaren jonger gaat uitzien! Ga meteen aan de slag en je handen zullen vanaf nu veel beter gevoed en beschermd worden.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Zeg Vaarwel Tegen Lupus, artritis, Vertigo, chronische vermoeidheid, schildklier problemen en nog veel meer
Next Dit zijn de allergrootste voordelen van magnesium en de symptomen van een tekort!

About author

You might also like