*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Verhoogt de griepprik het risico op een coronavirusinfectie?
april 27, 2020 1980 Views

Verhoogt de griepprik het risico op een coronavirusinfectie?

Coronavirus-update vanaf 25 april 2020: meer dan 2,8 miljoen bevestigde gevallen van COVID-19, meer dan 197.000 sterfgevallen en meer dan 800.000 mensen die zijn hersteld van de virale luchtwegaandoening, uitgaande van de nauwkeurigheid van de rapporten. Nu zijn Big Pharma, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en anderen aan het happen om vaccins tegen SARS-CoV-2, het virus dat deze pandemische ziekte veroorzaakt, te financieren, te creëren, te pushen en ervan te profiteren.

Maar er is één vraag met betrekking tot de bijna-obsessie van volksgezondheidsfunctionarissen met massavaccinatie waar niet veel mensen aan dachten te stellen: verhoogt het gewone griepvaccin het risico op ziek worden met COVID-19?

NIEUW onderzoek: griepprik verhoogt uw gevoeligheid voor coronavirussen en andere pathogenen

Het griepseizoen in Amerika is aan het afnemen, zo niet officieel voorbij (de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie plannen het jaarlijkse griepseizoen als herfst en winter, maar strekken zich soms uit tot mei). Helaas is de wereldwijde COVID-19-pandemie nog steeds van kracht … en het lijkt erop dat het feit dat ons al lang is verteld om gevaccineerd te worden tegen de reguliere griep, brandstof toevoegt aan deze crisis, zoals je snel zult zien – hieronder.

In een verbluffend onderzoek van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD), zojuist gepubliceerd in januari van dit jaar, bevestigde een onderzoeker dat “het ontvangen van griepvaccinatie het risico op andere respiratoire virussen kan verhogen, een fenomeen dat bekend staat als virusinterferentie.” Deze bevinding, ondersteund door aanvullend onderzoek dat teruggaat tot de SARS-epidemie van 2003 en eerder, gaat in tegen alledaagse veronderstellingen dat vaccins het risico op infectie door andere luchtwegaandoeningen niet veranderen.

De auteur voegt eraan toe: “Van vaccin afkomstige virusinterferentie was significant geassocieerd met coronavirus en humaan metapneumovirus.”

Met andere woorden, het krijgen van een griepprik – waarvan al is aangetoond dat het twijfelachtige effectiviteit heeft en sterk afhankelijk is van slaapkwaliteit voorafgaand aan toediening – kan u al niet beschermen tegen influenza … en het kan ook nog eens uw kansen om ziek te worden met SARS-CoV-2 vergroten indien blootgesteld.

De studie van het Ministerie van Defensie is gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Vaccine.

Hoog dodental onder COVID-19 in Italië – alleen een kwestie van een oudere bevolking en een vroege lakse sociale afstand? Deskundigen vermoeden dat een nieuw griepvaccin een drijvende factor kan zijn

Veel gezondheidsdeskundigen speculeren nu een overweldigende mogelijkheid:

Een van de redenen waarom het infectie- en sterftecijfer van COVID-19 in Italië zo hoog was (afgezien van het feit dat Italië een van de grootste ouderenpopulaties ter wereld heeft) is dat in het najaar van 2019, slechts enkele maanden voor COVID- 19 klap, de Italiaanse gezondheidszorg een gloednieuw type griepvaccin introduceerde.

Het vaccin, VIQCC genaamd, wordt geproduceerd uit dierlijke cellen (in tegenstelling tot eerdere vaccins afkomstig van eieren) en stimuleert een grotere respons van het immuunsysteem. In combinatie met een “super” vaccin, bevat de vaccinatie maar liefst vier soorten virussen. Een dergelijke aanval op het immuunsysteem had de eerder geïntroduceerde “virale interferentie” heel goed kunnen veroorzaken, waardoor duizenden nietsvermoedende Italianen nog harder werden getroffen door de nieuwe soort coronavirus.

Ouderen – en ook de gezondheidswerkers die voor deze risicopopulatie zorgen – behoren tot de belangrijkste doelwitten van griepvaccinatiecampagnes. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention biedt het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid het griepvaccin gratis aan voor mensen boven de 65 jaar.

Als leidinggevenden van grote bedrijven, onderzoekers, wereldwijde gezondheidsorganisaties en farmaceutische boegbeelden van over de hele wereld racen om een ​​vaccinatie tegen de COVID-19 te creëren, dringen we er bij alle consumenten op aan voorzichtig en waakzaam te blijven bij beloften van ‘genezingen’ of ‘bescherming’. ” Gezien het niet doorslaggevende karakter van vaccins in het algemeen – en vooral in het licht van recente onthullingen – blijven we achterdochtig en zeer bezorgd over de volksgezondheid en de veiligheid.

Bronnen:

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Draar je handschoenen tegen Covid-19 besmetting? De dokter zegt dat het meer kwaad dan goed kan doen
Next Gezonde desserts: Frambozen cacao plakken

About author

You might also like