Versla dementie op natuurlijke wijze met een aantal van de beste voeding op aarde, bevestigt door onderzoek

Versla dementie op natuurlijke wijze met een aantal van de beste voeding op aarde, bevestigt door onderzoek

Luister naar dit artikel

Kunnen we levensbedreigende ziekten zoals dementie echt voorkomen worden met natuurlijke gezondheidsstrategieën? Baanbrekende nieuwe wetenschap zegt dat we dat kunnen!


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Naar schatting leven er 5,8 miljoen Amerikanen met de ziekte van Alzheimer, een slopende ziekte die een persoon berooft van zijn cognitieve functie en onafhankelijkheid. Gezinnen lijden als ze zien hoe hun geliefden langzaam vergeten wie ze zijn.

Volgens de farmaceutische industrie en de media ‘er is geen remedie’. Maar we weten nu dat dit niet waar is. En, voor degenen die twijfelen, zoek gewoon het werk op van Dale E. Bredesen, MD. Maar er zijn veel andere artsen die fantastisch werk doen op het gebied van neurodegeneratieve ziekten.

Deze veel voorkomende voedingsfout kwam aan het licht bij oudere volwassenen met dementie

Dit baanbrekende onderzoek onderzocht de duidelijke verbanden binnen zowel de ziekte van Alzheimer als andere vormen van dementie, aangezien het betrekking heeft op bijna 3.000 deelnemers. Wetenschappers hebben het directe verband tussen Alzheimer en een dieet dat arm is aan voedsel zoals bessen, thee en appels al 20 jaar onderzocht.

In tegenstelling tot wat veel media denken, ontdekten ze dat een dieet in deze voedingsmiddelen een beschermend voordeel heeft tegen het ontstaan ​​van dementie.

Ze bestudeerden een aantal verschillende flavonoïden in plantaardige moleculen. Onderzoekers ontdekten dat een lage inname van flavanolen een proefpersoon twee keer meer kans gaf om de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Een lage inname van cyanen verhoogde de kans op ziekte met vier keer. Een lage inname van flavonoïde polymeren zorgde ervoor dat een persoon tweemaal zoveel kans kreeg om Alzheimer of andere dementiegerelateerde ziekten te ontwikkelen.

Een onderzoek uit 2017 in samenwerking met de Alzheimer-associatie onderzocht het verband tussen de ziekte en de dramatische impact die het heeft op gezinnen. Uit het onderzoek blijkt dat 64% van de mensen het ermee eens is dat er een dorp nodig is om voor een dierbare met Alzheimer te zorgen. Maar 84% van de belangrijkste zorgverleners voelt zich alleen en wenst meer hulp.

Dit is een ziekte die gezinnen uit elkaar scheurt, maar kan worden voorkomen met weloverwogen gezondheidskeuzes. Dementie veroorzaakt verwoesting in gezinnen als ze zien hoe hun geliefden hun onafhankelijkheid verliezen. De maatregelen die het ontstaan ​​van deze ziekte voorkomen, moeten meer voor het grote publiek toegankelijk worden gemaakt.

Loopt u een verhoogd risico? Verhoog uw cognitie met deze eenvoudige maatregelen

Je hebt een verhoogd risico op dementie als je ouder bent dan 65 jaar, een familiegeschiedenis van dementie of een hoog cholesterolgehalte. Tegen 2050 zullen naar schatting 16 miljoen Amerikanen met de ziekte leven. Dat is bijna drie keer zoveel als de statistieken van vandaag.

We kunnen niet vertrouwen op een snelle oplossing voor ‘genezing’. We moeten vandaag de leiding over onze gezondheid nemen.

Flavanolen, cyanines en flavonoïde polymeren zijn niet moeilijk te integreren in uw dieet. De studie richtte zich op groene thee, bessen, appels en peren als bron van flavonoïden.

Andere voedingsmiddelen die kunnen helpen zijn andere theesoorten (oolong, wit en zwart), druiven, cacao, broccoli, sla, veenbessen, bramen, boerenkool en tomaten. Voor degenen die liever aanvullen met micronutriënten, zullen cacaoflavonolcapsules u helpen uw flavonoïde-inname te verhogen.

Flavonoïden hebben antioxiderende eigenschappen. Ze voorkomen niet alleen de ziekte van Alzheimer, maar ze verminderen ook het risico op een hartaanval, hoge bloeddruk en diabetes type 2. Dit is nog een andere belangrijke reden om ervoor te zorgen dat u een flavonoïde-rijk dieet eet met cardiovasculaire aandoeningen die verantwoordelijk zijn voor één op de vier Amerikaanse sterfgevallen.

De media staan ​​ongetwijfeld altijd in het teken van een ‘magische’ pil of medicijn. Dit is niet de eerste keer dat preventieve maatregelen tegen dementie zijn weggevallen door onderrapportage. Luchtvervuilingsniveaus, lichaamsbeweging en MCT (triglyceriden met middellange ketens) zijn ook wetenschappelijk bewezen om dementiegerelateerde ziekten te voorkomen.

Laten we er dus alles aan doen om de ziekte van Alzheimer te voorkomen door een dieet te eten dat rijk is aan deze voedingsmiddelen, om de last die een dementiegerelateerde ziekte op onze gezinnen zou kunnen hebben, te verlichten.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verhoogt de griepprik het risico op een coronavirusinfectie?
Next Onderzoekers zeggen dat op cannabis gebaseerde drugs resistentie kunnen bieden tegen SARS-CoV-2

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit geweldige effect heeft het drinken van paardenbloem thee op je lichaam!

Luister naar dit artikel Wij zijn enorme theeleuten en vinden het dan ook heerlijk om met een kopje thee en een goed boek op de bank te hangen. Toch komen

Natuurlijk genezen

Wow wist jij dat een watermeloen zoveel gezondheidsvoordelen heeft?

Luister naar dit artikel Vooral in de zomer wordt de watermeloen heel veel gegeten. Het is lekker verfrissend en er zijn tal van combinaties mogelijk zoals in een smoothie of

Natuurlijk genezen

Van Vrouwentongen in uw slaapkamer is aangetoond dat het allergieën, astma en slapeloosheid bij huisdieren verlicht

Luister naar dit artikel De binnenlucht die we inademen is helaas vervuild, zodat deze op verschillende manieren onze gezondheid in gevaar kan brengen. Het is in feite 5 keer meer