*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Versla dementie op natuurlijke wijze met een aantal van de beste voeding op aarde, bevestigt door onderzoek
mei 18, 2020 1056 Views

Versla dementie op natuurlijke wijze met een aantal van de beste voeding op aarde, bevestigt door onderzoek

Kunnen we levensbedreigende ziekten zoals dementie echt voorkomen worden met natuurlijke gezondheidsstrategieën? Baanbrekende nieuwe wetenschap zegt dat we dat kunnen!

Naar schatting leven er 5,8 miljoen Amerikanen met de ziekte van Alzheimer, een slopende ziekte die een persoon berooft van zijn cognitieve functie en onafhankelijkheid. Gezinnen lijden als ze zien hoe hun geliefden langzaam vergeten wie ze zijn.

Volgens de farmaceutische industrie en de media ‘er is geen remedie’. Maar we weten nu dat dit niet waar is. En, voor degenen die twijfelen, zoek gewoon het werk op van Dale E. Bredesen, MD. Maar er zijn veel andere artsen die fantastisch werk doen op het gebied van neurodegeneratieve ziekten.

Deze veel voorkomende voedingsfout kwam aan het licht bij oudere volwassenen met dementie

Dit baanbrekende onderzoek onderzocht de duidelijke verbanden binnen zowel de ziekte van Alzheimer als andere vormen van dementie, aangezien het betrekking heeft op bijna 3.000 deelnemers. Wetenschappers hebben het directe verband tussen Alzheimer en een dieet dat arm is aan voedsel zoals bessen, thee en appels al 20 jaar onderzocht.

In tegenstelling tot wat veel media denken, ontdekten ze dat een dieet in deze voedingsmiddelen een beschermend voordeel heeft tegen het ontstaan ​​van dementie.

Ze bestudeerden een aantal verschillende flavonoïden in plantaardige moleculen. Onderzoekers ontdekten dat een lage inname van flavanolen een proefpersoon twee keer meer kans gaf om de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Een lage inname van cyanen verhoogde de kans op ziekte met vier keer. Een lage inname van flavonoïde polymeren zorgde ervoor dat een persoon tweemaal zoveel kans kreeg om Alzheimer of andere dementiegerelateerde ziekten te ontwikkelen.

Een onderzoek uit 2017 in samenwerking met de Alzheimer-associatie onderzocht het verband tussen de ziekte en de dramatische impact die het heeft op gezinnen. Uit het onderzoek blijkt dat 64% van de mensen het ermee eens is dat er een dorp nodig is om voor een dierbare met Alzheimer te zorgen. Maar 84% van de belangrijkste zorgverleners voelt zich alleen en wenst meer hulp.

Dit is een ziekte die gezinnen uit elkaar scheurt, maar kan worden voorkomen met weloverwogen gezondheidskeuzes. Dementie veroorzaakt verwoesting in gezinnen als ze zien hoe hun geliefden hun onafhankelijkheid verliezen. De maatregelen die het ontstaan ​​van deze ziekte voorkomen, moeten meer voor het grote publiek toegankelijk worden gemaakt.

Loopt u een verhoogd risico? Verhoog uw cognitie met deze eenvoudige maatregelen

Je hebt een verhoogd risico op dementie als je ouder bent dan 65 jaar, een familiegeschiedenis van dementie of een hoog cholesterolgehalte. Tegen 2050 zullen naar schatting 16 miljoen Amerikanen met de ziekte leven. Dat is bijna drie keer zoveel als de statistieken van vandaag.

We kunnen niet vertrouwen op een snelle oplossing voor ‘genezing’. We moeten vandaag de leiding over onze gezondheid nemen.

Flavanolen, cyanines en flavonoïde polymeren zijn niet moeilijk te integreren in uw dieet. De studie richtte zich op groene thee, bessen, appels en peren als bron van flavonoïden.

Andere voedingsmiddelen die kunnen helpen zijn andere theesoorten (oolong, wit en zwart), druiven, cacao, broccoli, sla, veenbessen, bramen, boerenkool en tomaten. Voor degenen die liever aanvullen met micronutriënten, zullen cacaoflavonolcapsules u helpen uw flavonoïde-inname te verhogen.

Flavonoïden hebben antioxiderende eigenschappen. Ze voorkomen niet alleen de ziekte van Alzheimer, maar ze verminderen ook het risico op een hartaanval, hoge bloeddruk en diabetes type 2. Dit is nog een andere belangrijke reden om ervoor te zorgen dat u een flavonoïde-rijk dieet eet met cardiovasculaire aandoeningen die verantwoordelijk zijn voor één op de vier Amerikaanse sterfgevallen.

De media staan ​​ongetwijfeld altijd in het teken van een ‘magische’ pil of medicijn. Dit is niet de eerste keer dat preventieve maatregelen tegen dementie zijn weggevallen door onderrapportage. Luchtvervuilingsniveaus, lichaamsbeweging en MCT (triglyceriden met middellange ketens) zijn ook wetenschappelijk bewezen om dementiegerelateerde ziekten te voorkomen.

Laten we er dus alles aan doen om de ziekte van Alzheimer te voorkomen door een dieet te eten dat rijk is aan deze voedingsmiddelen, om de last die een dementiegerelateerde ziekte op onze gezinnen zou kunnen hebben, te verlichten.

Bronnen:

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Gezonde desserts: Karamelperen met geroosterde hazelnoten
Next Onderzoekers zeggen dat op cannabis gebaseerde drugs resistentie kunnen bieden tegen SARS-CoV-2

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Alleen 1 kopje van Dit kan uw darmen reinigen in slechts 30 minuten

Het verteringsproces is uiterst complex en het spijsverteringskanaal is een gecompliceerd mechanisme. Als de spijsvertering wordt belemmerd, lijdt de algehele gezondheid, en kan het lichaam niet de benodigde essentiële voedingsstoffen binnen krijgen.

Natuurlijk genezen

Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen

Een sinus-infectie, ook bekend als sinusitis, is een veel voorkomende aandoening, zowel bij volwassenen als bij kinderen. De laatste is echter gevoeliger voor infecties en zou meer zorg nodig hebben

Natuurlijk genezen

Reinig je darmen snel met deze 8 remedies!

Een gemiddelde westerling heeft 20 pond afval verzameld in de dikke darm, wat niet alleen een extra gewicht is. Het giftige afval belemmert namelijk de functie van de dikke darm