*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Vier natuurlijke remedies voor bloedcirculatie
mei 5, 2019 3932 Views

Vier natuurlijke remedies voor bloedcirculatie

Er zijn natuurlijke remedies voor de bloedsomloop die nuttig kunnen zijn als u last heeft van dit probleem. Ontdek wat ze zijn en hoe je ze kunt maken.

Als u door moeheid pijn in uw benen voelt, bekijk dan vier zeer nuttige natuurlijke remedies voor de bloedcirculatie. Op deze manier stimuleer je je bloedstroom, verlicht je pijn en ongemak en verbeter je je welzijn.

Bij verschillende gelegenheden kan een slechte bloedcirculatie het gevolg zijn van een erfelijke component. Er zijn echter enkele oorzaken die dit probleem kunnen veroorzaken. Een van hen te lang staan wordt vaak aangewezen als de oorzaak. Integendeel, constant blijven zitten kan ook schadelijk zijn.

Gelukkig zijn er medicijnen en crèmes die u kunt gebruiken om ongemak te verlichten. Als u op zoek bent naar iets natuurlijkers en handiger dat u positieve resultaten zal opleveren, dan is dit artikel iets voor u.

1. Verwen je voeten

De eerste natuurlijke remedie voor de bloedcirculatie zal u een aangenaam gevoel van rust in uw voeten geven. Als je een baan hebt waarvoor je heel lang op de been moet blijven, dan is deze eerste remedie iets voor jou.

Soms heeft het te lang op de been blijven de gevolgen die moeilijk te vermijden zijn. Het ongemak neemt toe als je hoge hakken draagt ​​of relatief stil op dezelfde plek blijft. Natuurlijk is een zittende levensstijl ook een andere factor die uw benen niet helpt.

Om je bloedsomloop niet te schaden, kun je zodra je thuiskomt wat water koken met salie en rode wijnstok. Deze twee planten hebben diuretische eigenschappen.

Zodra het water kookt, zet het vuur uit en laat het een paar minuten zitten. Nadat je het hebt gezeefd, doe je het water in een kuip en dompel je je voeten onder. Als het zomer is, kun je ijs toevoegen.

2. Infusie voor slechte circulatie

Infusies zijn een andere natuurlijke remedie voor de bloedsomloop. In het geval dat u tijdens de week geen tijd hebt om uw voeten te verwennen, kunt u de tijd tussen de maaltijden benutten om de volgende infusie te drinken.

Het is echter noodzakelijk om te benadrukken dat als u het gebruikt terwijl u de vorige remedie gebruikt, de resultaten nog groter zullen zijn. Je kunt de infusie drinken wanneer je maar wilt, hoewel het beter is om dit te doen tussen de maaltijden, net zoals we hierboven vermeldden.

ingrediënten

Rode Wijnstok
Witte netel
Munt.
Tijm
Anijs
Citroenbalsem

beschrijving
Doe al deze ingrediënten in een kleine pan en plaats deze boven de kachel.
Laat het infunderen zodra het kookt.
Drink de infusie als het nog warm is.

3. Ginkgo Biloba

Als het gaat om het behandelen van een slechte bloedcirculatie, is ginkgo biloba essentieel. De reden is dat deze medicinale plant de bloedvaten verwijden, waardoor het bloed soepel door de aderen stroomt.

De beste manier om deze natuurlijke remedie te nemen, is in capsules. Je kunt ze vinden in een natuurwinkel of apotheek. Voordat u echter voor deze remedie kiest, is het belangrijk om uw arts te raadplegen, vooral als u een zwangere vrouw bent, met ernstige ziektes kampt of aan slapeloosheid lijdt.

Je kunt de capsules overal mee naartoe nemen en ze hoeven niet op een bepaald moment te worden voorbereid. Daarom zijn ze ideaal om ze altijd te hebben en te nemen wanneer je ze nodig hebt.

4. Verse sappen zijn natuurlijke remedies voor bloedcirculatie

De laatste van de natuurlijke remedies voor de bloedsomloop is heerlijk, vooral als het warm is. Je kunt sappen maken met een grote variëteit aan fruit, wat betekent dat je elke dag een andere kunt drinken.

Hieronder staan ​​enkele van de meest effectieve combinaties:

Watermeloen en citroen
Wortel en selderij
Sinaasappel en peterselie
Bieten en sinaasappel

Je kunt deze de hele dag door drinken, zelfs bij je maaltijden. Je kunt ze zelfs als ontbijt gebruiken om het veel voedzamer te maken.

Andere dingen om in gedachten te houden

Het is noodzakelijk om bepaalde maatregelen te nemen samen met natuurlijke remedies voor de bloedcirculatie. Allereerst moet je wat trainen als je te veel zit of je lichaamsgewicht in je benen schuift als je veel tijd op je voeten doorbrengt.

Daarnaast is het raadzaam om een ​​zorgverlener te raadplegen. Hij/zij kan voor elke patiënt de behandeling aangeven die zijn of haar specifieke situatie kan verbeteren.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous De therapeutische voordelen van reflexologie voor Parkinson
Next Controleer je kruidenrek voor deze 10 darm-gezonde kruiden

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Wist jij dat cayennepeper deze gezondheidsvoordelen heeft?

Een klein beetje cayennepeper toevoegen aan je maaltijd, kan het gerecht nét even wat smaakvoller maken. Niet teveel natuurlijk, anders staat je hele mond in de fik. Wist je dat

Natuurlijk genezen

Ze Had Steelwratten Op Haar Nek, Maar Kwam Er Gemakkelijk Vanaf Door Er DIT Op Te Smeren. Ik Had Geen Idee!

Steelwratten, ook wel fibroma pendulans of skin tags genoemd, zijn kleine lapjes huid die meestal aan de nek, onderarmen, liesplooien en oogleden gevonden kunnen worden. Hoewel dit misschien ietwat vreemd

Natuurlijk genezen

Het geheim van het verlichten van rugpijn zit in je voeten! Doe deze 5 Oefeningen voor slechts 15 minuten

Ik denk echt dat we het allemaal over een ding eens kunnen zijn; onze voeten zijn een zeer belangrijk onderdeel van ons lichaam (hoewel we ons hier vaak niet bewust