Vier smaken veganistisch…
mei 8, 2019 3811 Views

Vier smaken veganistisch…

Luister naar dit artikel

Iedereen wil zo gezond mogelijk zijn, als je eenmaal dat pad begint. Wat is de gezondste manier om te gaan? Wel, dat is aan jou en jouw chemie, biologie, bloed, genetica en bla, bla, bla. Hoe ga je het doen? Doe je mee aan een rage, of claim je een oorzaak, of doneer je tijd en geld aan het bedrijf, de zogenaamde non-profit “wandelen” of “marcheren?”. Wil je of kan je veel veranderen van wat je eet en eigenlijk geven om alle levende wezens, vooral degenen die kunnen denken, emoties hebben en familie hebben, inclusief jezelf? Dit zijn allemaal vragen die de overtuigingen vertegenwoordigen (of niet) van degenen die vegan worden, vegan proberen, beweren vegan te zijn, of gewoon doen alsof het voor tienduizenden YouTube-abonnees is (wat meestal neerkomt op het beëindigen van je dagtaak).


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De meeste mensen begrijpen eenvoudig geen veganist. Ze zullen vragen “eet je nog steeds kip?” Anderen zullen nadenken over hoe een mens kan overleven zonder kip te eten. “Je eet toch nog kip, toch?” “Hoe zit het met vis?” “Dus geen melk of kaas?”

Sommigen proberen veganisten aan te vallen met pakkende vragen en ontmaskerde, eeuwenoude mythes. “Hoe krijg je genoeg eiwitten?” Dan vangen ze een glimp op van enkele veganistische bodybuilders van wereldklasse of enkele MMA-kampioenen (mixed martial arts) en ze sluiten gewoon hun mond op dat moment en eindigen met “kauwen op het vet”.

Wat zijn de vier tinten veganistisch? Zijn het allemaal echte veganisten die het gewoon “anders doen”? Zijn ze veganisten voor een paar maanden om te zien of ze het kunnen doen of gewoon om te zien hoe het is? Laten wij het uitzoeken.

De 4 soorten veganisten

# 4. De vleesindustrie shill – Voor deze is het altijd slechts tijdelijk. Op een gegeven moment, wanneer deze kerel of veganist veganist is, schieten ze er op en schieten ze hard en zeggen hoeveel problemen het veroorzaakt, en hoe ze werden “gered” door vis en waarschijnlijk kip, enzovoort, enzovoort. Zogenaamde “ex-veganistische” YouTubers worden vanaf het allereerste begin als frauduleus ontmaskerd. Sommigen zijn zelfs betrapt tijdens het eten van vlees in restaurants terwijl ze er later in hun video’s en podcasts tegen prediken. Oeps.

Het belangrijkste doel van de vleesindustrie is om zich voor te doen als een veganist, een prominente volgeling te krijgen en vervolgens zoveel mogelijk volgers weer carnivoor te laten worden met behulp van hersenspoelpropaganda. “Je krijgt niet genoeg B12” of “Je verliest te veel spiermassa.”

# 3. De veganistische junkfood junkie – deze heeft meestal overgewicht of is zelfs zwaarlijvig. Velen zijn nu of zullen binnenkort borderline diabetici worden, omdat er veel veganistisch voedsel en “voedsel dingen” zijn die vol zitten met suiker, koolzaadolie en gluten.

De veganistische junkfood-junkie kan een dierenvriend zijn, maar ze doen het natuurlijk niet voor het gezondheidsaspect. Heeft iemand het over je veganistische “zoetekauw”? Wat denk je? Je doet het niet goed. Het gaat over de gezondheid en de dieren en de omgeving, nooit de een zonder de anderen.

# 2. De part-time, binnenkort veganist – Dit zijn degenen die graag die “onmogelijke burgers” eten, omdat het voor hen niet om gezondheid gaat, maar om het redden van de dieren. Trouwens, de onmogelijke burger is GMO en best smerig ook. Ze willen elk substituut dat lijkt op vlees, ruikt naar vlees, aanvoelt als vlees en bloedt als vlees. Ze willen die met olie doordrenkte kaas, ook al komt die niet van ziekelijke koeien.

Deze wanna-bes gaan nooit de afstand. Een of andere vleesetende vriend of nep-veganist YouTuber zal ze terugdraaien om het vlees weer van dieren te snijden. Misschien zal Joe Rogan hun noodlot verleiden, wie weet. Hoe dan ook, de part-time, binnenkort veganist weet eigenlijk al vanaf het begin dat het niet lang zal duren. Het is meer een rage of fast-fix dieet dat ze proberen. Dat is het.

# 1. De echte echte veganist – het lijkt niet alleen inhumaan om dieren te fokken voor de slacht, maar het is gewoon smerig. Varkens zijn slimmer dan honden, maar niemand (in ieder geval in Amerika) krijgt een hond om een ​​tijdje bij te houden, fokt een stel puppy’s en eet ze allemaal op tijdens de Cookout op Memorial Day of Thanksgiving. Dieren zoals koeien en varkens hebben emoties, voelen pijn en hebben persoonlijkheden, net als een hond, kat of papegaai.

De echte echte veganist wil geen hamburger die smaakt en voelt en bloedt als een vleespasteitje of een stuk vlees. Bijna alle vlees zit vol met ziekteverwekkers, parasieten, E. coli, salmonella, hormonen, antibiotica, pesticiden (omdat de CAFO-dieren GGO’s krijgen), behandelingschemicaliën, geconcentreerde kankerverwekkende zouten (denk aan nitraten en MSG hier), en zelfs kunstmatig kleuring.

Mensen zijn de enige dieren die melk drinken die jong is en van een ander dier

Alle zuivelproducten veroorzaken ontstekingen van mensen en overmatige productie van slijm. Heb je congestie? Wist je dat mensen de ENIGE dieren zijn die melk drinken die jong is of uit een ander dier? Yep. En omdat ‘vegan’ zijn of vegan blijven over het vinden en behouden van een ideale gezondheid gaat, komt een gelukkige veganist niet naar verwerkte, geïnfecteerde, vervuilde en misbruikte dieren (en hun bijproducten) de eerste keer dat ze hun zwarte bonen niet lekker vinden en soja veggie burger, of hun yoghurt op basis van kokosmelk.

Wil je veganist worden en vegan blijven? Wees creatief met recepten. Er zijn zeker genoeg lekkere recepten die er zijn. Het gaat sowieso vooral om de sauzen en kruiden. Dan, zodra de voordelen van een op planten gebaseerd voedingsschema echt beginnen, kijk je nooit terug en wil je dat zelfs niet. De veganistische “rage” groeit snel. Spring aan boord als je zo “durft”. Zoals het gezegde luidt: “Niets smaakt zo goed als vegan voelt.”

Bronnen:

CafoTheBook.org

NaturalNews.com

FoodSupply.news

LiveLoveFruit.com

GreatVeganAthletes.com

MayIHaveThatRecipe.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De eenvoudigste manier om tomaten te laten groeien, zodat je ze nooit meer hoeft te kopen
Next Bescherm uw lever tegen beschadiging door paracetamol door etherische olie van citroengras te nemen

You might also like

Algemeen

Deze gezonde 16-jarige sterft plotseling op het strand. De reden staat in elke supermarkt

Luister naar dit artikel In de zomer van 2014 reed de 16-jarige Lanna Hamann tijdens haar vakantie naar Mexico. Daar kreeg ze onderdak bij vrienden en hun ouders. Niemand kon

Algemeen

Zo kan het ook! Vooruitstrevend bedrijf gebruikt plastic afval om wegen te maken die 60% sterker zijn dan traditionele

Luister naar dit artikel Het eerste plastic gemaakt door Leo Hendrik Baekeland in 1907 was gebaseerd op synthetisch polymeer gemaakt van fenol en formaldehyde. Sindsdien is plastic gebruikt om zo

Algemeen

Nog steeds last van fruitvliegjes? Ik heb nu DE truc gevonden. Hiermee was mijn huis binnen 2 dagen fruitvlieg vrij!

Luister naar dit artikel Ze heten dan misschien fruitvliegjes, maar ze komen net zo goed op andere voedingsmiddelen af. Fruitvliegjes zijn kleine vliegjes die met name plantaardige voeding (en drankjes)