*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Vijf mooie planten die de lucht in huis zuiveren

Vijf mooie planten die de lucht in huis zuiveren

De wereld is vervuilder dan ooit, en niet alleen buiten je muren. Ook binnenshuis zakt de kwaliteit van de lucht steeds meer, waar we zaken als hoofdpijn en astma aan kunnen overhouden. Maar niet getreurd, deze vijf planten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze doen ook hun best om je interieur gezuiverd te houden.

1. Dracaena
drac
Planten uit de Dracaena-familie zijn erg bedreven in het absorberen van acetondampen in huis. Na 12 uur was meer dan 94 procent van het chemische goedje uit de lucht verdwenen.

 

 

cras2. Crassula ovata

Ook wel ‘jadeplant’ genoemd. Deze leuke plant maakt deel uit van de vetplanten, met een dikke stam en kleine stompe bladeren. Deze plant haalt vakkundig verfresten uit de lucht.

 

 

gras3. Graslelie

De graslelie is een veelvoorkomende plant en een vaste waarde in vele huishoudens. Maar wist je ook dat hij een hele resem aan schadelijke chemicaliën zuivert? Onder meer stoffen in inkt, rubber, kleefstoffen en verf maakt hij onschadelijk.

 

 

brom4. Bromelia
Op het eerste zicht is deze kleurrijke plant niet erg speciaal, maar het is wel dé plant die restjes van uitlaatgassen en sigarettenrook wegwerkt.

 

 


cons5. Consolea

De Consolea is een familie van boomcactussen die vooral in de Caraïben voorkomen. Bij ons zijn ze moeilijk te krijgen, maar als je ze weet te vinden, zijn ze het kopen waard. De plant haalt een hele variëteit aan schadelijke stoffen weg.

Vond jij dit nou nuttig? Vergeet dit dan niet te delen met je vrienden zodat zij ook gebruik kunnen maken van deze tips.

Previous Improvisatie en vers koken
Next Dit zijn 7 tips om af te rekenen met die pijnlijke ingegroeide haren!

You might also like

Naturotheek Nieuws

Wij willen u graag blijven voorzien van het laatste natuurlijke gezondheidsnieuws

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Beste lezers, U ziet het al een tijdje, hoe het alternatieve gezondheidssites moeilijk en zelfs in veel gevallen

Algemeen

Onderzoek onthult dat kokosolie een beter insectenverdelger is vergeleken met DEET, een schadelijk chemisch ingrediënt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een recente studie van het Amerikaanse ministerie van landbouw onthulde dat verbindingen in kokosolie insecten beter kunnen afweren

Algemeen

Reken af met fruitvliegjes met deze supersnelle en simpele manier!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Door de warmte die weer steeg de afgelopen dagen, nemen de aantal fruit vliegjes weer toe. Als je

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply