*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wat DEZE vrouw op haar billen smeert, heeft iedereen in huis! Niemand gebruikt het hiervoor terwijl het ontzettend goed werkt!
januari 15, 2017 101110 Views

Wat DEZE vrouw op haar billen smeert, heeft iedereen in huis! Niemand gebruikt het hiervoor terwijl het ontzettend goed werkt!

Het betreffende middel heeft iedereen in huis, maar niemand weet dat je het ook zo kan gebruiken! Veel mensen houden van koffie, ze drinken het dagelijks. Sommigen van hen beginnen de dag met een lekker kopje koffie om goed wakker te worden.

Na het maken van de koffie, gooien de meeste mensen de overgebleven koffie weg, omdat dit gewoonweg als afval wordt beschouwd. Deze overgebleven koffie is echter heel goed voor u en uw lichaam!

Het werkt heel eenvoudig. Je moet deze overgebleven koffie namelijk op een vel bakpapier of plat bord verdelen en laten uitdrogen. Daarna kun jij dit op 14 manieren gebruiken.

 1. Anti-cellulitiscrème
  De meeste anti-cellulitisproducten worden tegen een hoge prijs verkocht, dit kan je veel kosten. Ook bevatten deze producten veel cafeïne. In plaats van deze dure, ongezonde producten te kopen, kan je het zelf maken! Meng dit koffiedik met wat gewone olie en je hebt minstens net zo’n goed product als de dure producten!
 2. Plantenvoeding
  Ook kun je van het koffiedik goede plantenvoeding maken! Het koffiedik bevat namelijk veel voedingsstoffen als nitrogenium, fosfor en kalium dat planten veel nodig hebben.
 3. Compost
  Wormen houden van koffie, je kunt de overgebleven koffie dus prima gebruiken om wormen te lokken! Voeg deze koffie toe aan je compost, binnen no-time zit je compost vol met wormen! Dit leidt uiteindelijk tot hogere compostproductie.
 4. Als middel tegen mieren
  De geur van koffie is ontzettend sterk, hierdoor verliezen de mieren hun spoor naar de planten. De mieren zullen veel minder schade aanrichten, ontzettend effectief.
 5. Als middel tegen slakken
  Slakken haten koffie. Als je je tuin wilt beschermen, hoef je alleen wat overgebleven koffie over de potgrond gooien en je zult geen slak meer tegen komen!
 6. Als middel tegen wespen
  Ook wespen houden niet van koffie. Helaas moet je het hier wat anders aanpakken. Stop het koffiedik in een brandveilige pot en steek dit aan. Wij, mensen, zullen hier geen enkele last aan hebben, de wespen echter wel.
 7. Als middel tegen katten
  Als je zwerfkatten vervelend vindt, is dit een perfect middel om ze te verjagen. Verspreid een klein beetje koffie over je tuin, de katten zullen nu op afstand blijven!
 8. Zeep
  Koffie verstevigt niet alleen de huid, het kan namelijk ook goed dode huidcellen verwijderen door middel van een scrub!
 9. Koelkast verfrisser
  Als je ooit producten te lang in de koelkast laat liggen, kan dit enorm gaan stinken. Het is ontzettend lastig om deze geur zomaar te verwijderen, maar koffiedik is een prima alternatief. De koffie zal de geur in de koelkast neutraliseren, zo houdt je je koelkast smakelijk!
 10. Pannen, potten en oppervlaktes schoonmaken.
  Koffie is ook prima te gebruiken om dingen schoon te maken. De kleine korrels in de koffie werken als een reinigingsmiddel, je kunt dit prima gebruiken om potten en pannen schoon te maken! Dit is natuurlijker dan de dure chemische producten in de winkel, dus waarom niet?
 11. Tegen wallen
  We weten allemaal dat koffie je opfrist door de cafeïne die er in zit. maar je kan er ook beter door uitzien! Meng wat koffiedik en olijfolie bij elkaar en plaats dit mengsel op je wallen. Koffiepads zijn hier ideaal voor, omdat ze precies op je ogen passen. Probeer het maar!
 12. Om glanzend haar te krijgen.
  Meng wat koffie in je shampoo. Je shampoo zal nu rijk zijn aan voedingsstoffen voor je haar, je haar zal weer glanzen! Doe dit alleen als jij een donkere haarkleur hebt.
 13. Roest van je barbecue verwijderen
  Na een gezellige avond barbecueën, is het rooster al gauw verroest. Dit kan nu gelukkig makkelijk én snel: Doe wat koffiedik op een spons en wrijf over het rooster. Spoel dit vervolgens met warm water af, je barbecue zal weer blinken!
 14. Als middel tegen vlooien.
  Als je huisdier vlooien heeft, kan koffie je redding zijn! Gebruik het vochtige koffiedik om in de vacht en het huid van je hond te masseren. Het zal van nature je trouwe viervoeter van de vlooien afhelpen en – als bonus – hij gaat er ook nog eens lekker van ruiken 😉 Helemaal goed.DEEL deze handige tips met je vrienden op Facebook!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Simpele Griekse quinoasalade recept
Next Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

About author

You might also like