*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Waarschuwing: Teken dragen nu een ziekte dodelijker dan Lyme ziekte!
april 7, 2016 36320 Views

Waarschuwing: Teken dragen nu een ziekte dodelijker dan Lyme ziekte!

Teken dragen nu een virus, dodelijker dan de ziekte van Lyme – Hier is wat u er over moet weten.

Een snel bewegend en potentieel dodelijke virus is gevonden in de Verenigde Staten in het noordoosten van het Grote Meren gebied.

Gedragen en overgedragen aan mensen en dieren door teken, kan het Powassan virus het centrale zenuwstelsel infecteren, waardoor soortgelijke symptomen als bij ziekte van Lyme optreden, maar ernstiger onbehandelbaar.

Eenmaal gebeten door een besmette teek, is het slechts een kwestie van uren voordat de symptomen merkbaar worden. De patiënten die geïnfecteerd zijn, kunnen zeer waarschijnlijk vatbaar voor neurologische schade worden, door ontsteking van de hersenen, wat kan leiden tot zowel encefalitis en meningitis.

Momenteel, leidden ongeveer tien procent van de gevallen tot de dood, met slechts 50 getroffenen in de VS jaarlijks ( In vergelijking met de ongeveer 20.000 mensen die zijn getroffen door de ziekte van Lyme ).

Hoewel de ziekte vrij zeldzaam is , is het vanwege de mogelijke dodelijke afloop toch nodig om zeer alert te zijn, artsen waarschuwen mensen om er alles aan te doen, wat ze kunnen om te voorkomen dat mensen besmet worden. Zorg dus steeds dat je na een wandeling in hoog gras en/of beboste gebieden en complete check up doet van jezelf en kinderen, over het hele lichaam.

Bekijk de video voor meer info over het probleem:

Bron: ticks.littletings.com

Previous Zo kweek je 100kg aardappelen op je balkon
Next 7 bewezen gezondheidsvoordelen van Spirulina

You might also like

Algemeen

Voedsel als medicijn: Terug naar de natuur

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De natuur werkt in balans met al zijn ecosystemen. Al het leven maakt deel uit van de natuur.

Algemeen

Stop je voeten in mondspoelwater. Het wonderbaarlijke effect verbaast iedereen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je kent Listerine wellicht vanuit de badkamer, waar het als mondspoeling gebruikt wordt. Maar wist je dat Listerine

Algemeen

11 “Gedemoniseerde” voedingsmiddelen die eigenlijk goed voor je zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Misschien heb je te horen gekregen dat je bepaalde voedingsmiddelen moet vermijden als de pest. Dit soort advies is

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply