*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


We gaan beginnen!!!
juli 25, 2016 3878 Views

We gaan beginnen!!!

Als vaste lezer hoort u nu al een tijdje over die mega webshop die we aan het opzetten zijn. U zag al een klein voorproefje in de vorm van het eerste product: Curcumine Water, maar verder was het stil rondom de ontwikkelingen.

Dit had een aantal (privé) oorzaken, die nu grotendeels weer onder controle zijn. Dit zorgt voor grote tijdsdruk voor ondergetekende, maar dat houdt me niet tegen gewoon door te gaan, zij het wat langzamer dan ik graag had gezien.

Enfin, zonder verder gezeur, kan ik mededelen dat we zover zijn. De shop staat en is volledig functioneel. We moeten het nog wel een beetje bijschuren, en schaven, want het oog wil ook wat 🙂 Maar alles werkt en we zijn begonnen met het verwerken van bestellingen!

Wat is er al:

In de shop vindt u uiteraard het hierboven genoemde Curcumine water, en al vast een breed scala aan Ayurvedische producten en deze zijn al tegen spotprijzen, maar om te vieren dat we EINDELIJK online zijn hebben we er voorlopig ook nog eens een belachelijke korting overheen gegooid.

Houdt u er bij het bestellen aub wel rekening mee dat we NIET werken met dure tussenpersonen en alle Ayurvedische geneesmiddelen rechtstreeks bij de bron uit India halen. Daardoor zit er een levertijd op tussen de 10 en 12 dagen, maar dan heeft u ook de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs, en dat was toch een van de redenen om deze shop op te zetten. Top producten, Top kwaliteit en niet meer betalen dan nodig!

Wat gaat er nog komen:

  • We gaan de komende tijd de lijn Aloe Vera invullen. De producten hebben we al, nu nog de tijd ze in te voeren 🙂
  • We gaan de Cannabis producten toevoegen, die zijn het eerst aan de beurt en ook hier geldt de producten zijn er, nu nog de tijd 🙂
  • Meer boeken en E-books

Met andere woorden er moet nog een scheepslading aan producten worden toegevoegd, maar dat idee kreeg u vast al. Ook zijn we nog druk bezig de productomschrijvingen aan te passen (vertalen van uit het Indisch gaat wat langzaam…)

Enfin…

Omdat ik het nu wel lang genoeg vond duren besloten we de shop toch nu al te activeren, zodat u kunt zien dat we echt doen wat we zeggen en dat wat we beloven er ook echt gaat komen!

Dus veel plezier bij het grasduinen in de shop en voel u vrij een vraag of comment op Facebook achter te laten!

De Naturotheek Crew

>> NAAR DE NATUROTHEEK WEBSHOP!!

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Positief Denken in Moeilijke Tijden
Next Om DEZE reden worden je witte t-shirts soms geel onder je oksel. EN zo kom je er vanaf!

About author

You might also like