*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Weetjes over eten die je niet zult geloven!
maart 19, 2016 5394 Views

Weetjes over eten die je niet zult geloven!

Het meest gestolen eten is kaas

Kaas is het meest gestolen eten uit de winkel. Uit onderzoek over 42 landen blijkt dat 4% van de gestolen artikelen kaas is, hiermee is de kaas de koploper van gestolen artikelen. Eten als vlees, alcohol, zeevruchten, chocolade en babyvoeding worden ook veel gestolen.

Honing blijf meer dan 3000 jaar houdbaar

Honing is een onverzadigde suiker. Suiker trekt water aan, bacteriën die hiermee in aanraking komen drogen uit, wat er dus voor zorgt dat het bederft. Ook remt de  onverzadigde suiker de groei van gist en andere schimmelsporen.

De magnetron gebruikt meer stroom aan de klok dan aan het eten opwarmen

De magnetron verbruikt 3W in rust en 1000W bij gebruik. Het ruststroomverbruik is feitelijk 333 keer minder dan bij gebruik. Wanneer de magnetron 5 dagen in de week 5 minuten wordt gebruikt betaalt je ongeveer 4 euro per jaar aan stroom voor het opwarmen. In rust staat de magnetron voor de rest van het jaar, 8760 uur, aan. Voor het klokkijken op de magnetron betaald je 6 euro per jaar..

McDonald verkoopt elke seconde 75 hamburgers.

Wereldwijd.. Reken maar uit hoeveel hamburgers dat per dag zijn… En denk er dan eens na wat er allemaal er nog meer aan eten verkocht word bij de mac.

Vis in je bier

In sommige bieren zit vislijm, dit komt van gedroogde zwemblazen van vissen. Dit word gebruikt om de kleur van het bier helderder te maken. Proost!

Bron

Previous Ook nieuwsgierig naar Quinoa?
Next Hou het simpel !

You might also like

Algemeen

Zo Wordt Je Kleding Stralend Schoon En Fris Als Een Bloemenweide. Zonder Chemicaliën, GOEDKOOP En Eenvoudig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het wassen van kleding is niet altijd even leuk en de zoektocht naar een geschikt wasmiddel is soms

Algemeen

Avocado’s invriezen en opslaan! ZO doe je dit

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wie is er nou niet gek van Avocado’s? Als het kon at ik ze bij elke maaltijd. Het

Algemeen

70-jarige vrouw lijkt 30 – Recept voor een beter gezichtsvermogen, jeugdige huid en dikker haar

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Sommige vrouwen denken dat ze een verfrist en verjongd voorkomen kunnen krijgen met behulp van cosmetische methoden die

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply