*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wetenschappers zeggen dat de ‘ziel’ niet sterft, maar ‘terugkeert naar het universum’.
maart 25, 2021 1577 Views

Wetenschappers zeggen dat de ‘ziel’ niet sterft, maar ‘terugkeert naar het universum’.

Sinds altijd vragen we ons af: wat gebeurt er met ons als we sterven?

Talloze mensen, religieus en spiritueel, denken dat de hemel of het hiernamaals bestaat. Anderen geloven dat wanneer een persoon sterft, deze gewoon sterft en dat er niets gebeurt.

En sommigen geloven tenslotte dat er iets met onze ziel gebeurt. Volgens hen leeft onze ziel nog steeds nadat we zijn gestorven. Een paar onderzoekers wilden onderzoeken of deze gebeurtenis op de een of andere manier wetenschappelijk kon worden verklaard.

Zielen sterven niet samen met ons lichaam.

Na het diepgaande onderzoek zeggen twee wetenschappers dat het waar is wat sommige mensen beweren over de onsterfelijkheid van onze ziel.
Ons lichaam sterft, maar onze ziel leeft voor altijd. De kwantummechanica is verantwoordelijk voor dit fenomeen. Het is het deel van de wetenschap dat zich bezighoudt met het gedrag van materie op atomair en subatomair niveau.

Als je niet begrijpt waar we het over hebben, heeft de kwantummechanica te maken met: neuronen, elektronen, protonen, quarks, gluonen en andere esoterische deeltjes.

De twee experts die aan het onderzoek hebben deelgenomen, zijn Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose. Ze zeggen dat ons bewustzijn gegevens zijn die op dit kwantumniveau zijn opgeslagen.

Georkestreerde objectieve reductie

Het wetenschappelijke koppel legt uit dat het opslagproces Georkestreerde objectieve reductie heet. Het wordt gemaakt door een structurele component van menselijke cellen en op eiwit gebaseerde microtubuli. Juist zij zijn degenen die kwantumgegevens dragen.

Dr. Hameroff legde uit: “Laten we zeggen dat het hart stopt met kloppen, het bloed stopt met stromen; de microtubuli verliezen hun kwantumtoestand, ”
“De kwantuminformatie in de microtubuli wordt niet vernietigd, het kan niet worden vernietigd, en het verspreidt zich en verspreidt zich gewoon naar het universum in het algemeen.”

De eenvoudigere verklaring is dat als een persoon nieuw leven wordt ingeblazen, de gegevens teruggaan naar de microtubuli, zodat ze weer bij bewustzijn zijn. Dit verklaart precies de algemeen bekende term ‘bijna-doodervaring’.

Maar als de patiënt sterft, zou hun bewustzijn buiten als een ziel kunnen bestaan.

Het fysieke universum vertegenwoordigt onze waarneming.
De onderzoekers van het Max Planck Institute for Physics in München beweren dat er leven is na de dood. Ze zeggen dat de wereld waarin we leven momenteel onze perceptie vertegenwoordigt. Dus na onze dood gaan de zielen dit oneindige voorbij.

Dr. Hans-Peter Durr van dit instituut beweerde:

“Wat we beschouwen als het hier en nu, deze wereld, is eigenlijk alleen het materiële niveau dat begrijpelijk is”,
“Het voorbije is een oneindige realiteit die veel groter is.”

Volgens de twee wetenschappers die het onderzoek hebben gedaan, is ons bewustzijn het resultaat van een dieper niveau van microtubule-vibraties.

Het helpt ons het begrip van het menselijk bewustzijn te verbeteren en ons te helpen onze mentale, neurologische en cognitieve vaardigheden te behouden.

Bronnen: scu.edu, ncbi.nlm.nih.gov, mysticalraven.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Wil je gracieus ouder worden? Eet veel van deze stof om het verouderingsproces te vertragen
Next De basisprincipes van droog inblikken

You might also like

Algemeen

Mensen die graag alleen zijn, hebben deze speciale persoonlijkheidskenmerken

Je kent waarschijnlijk wel iemand die graag alleen is. Of misschien ben jij het die de voorkeur geeft aan een gezellige filmavond in plaats van een wild feest. Hoe dan

Algemeen

We zitten NIET meer in een medische crisis!

Twee weken om de curve af te vlakken is veranderd in twee jaar en alleen officiële medische apartheid, afgedwongen door een door de staat beheerd technologisch sociaal kredietscoresysteem, kan ons

Algemeen

De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

Herinner je je de lockdown die ons werd opgelegd, zogenaamd om de curve af te vlakken? Is het u opgevallen dat de curve weken geleden is afgeplat en dat we