*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit is wat er gebeurde

Ze dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit is wat er gebeurde

Crystal Davis dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit deed ze echter niet omdat ze het zo lekker vond, nee, ze had er een speciale reden voor.

Een vrouw raadde haar namelijk aan om warm water met honing en citroen te drinken omdat dit zou helpen tegen de griep en allerlei andere kwalen. Crystal had namelijk al een tijdje last van de griep en geneesmiddelen in de apotheek waren niet bijzonder effectief.

Natuurlijk reageerde ze met scepsis op haar aanbeveling, maar toch ging ze het proberen. Ze vertelt de geschiedenis van haar ongelooflijke verhaal van transformatie:

“Een jaar geleden had ik zwaar te lijden van de griep. De geneesmiddelen in de apotheek waren niet bijzonder effectief. Eén vrouw raadde mij aan om warm water te drinken met honing en citroen en dat elke ochtend. Natuurlijk reageerde ik met scepsis op haar aanbeveling, maar ik probeerde het toch. De griep ging voorbij en ik begon van het drankje te genieten. Ik begon het elke dag te drinken. Deze traditie duurde een jaar. Gedurende deze tijd werd mijn lichaam omgezet op een totaal onverwachte manier.”

Dit zijn de veranderingen die Crystal doormaakte:
“Sinds een jaar ben ik niet meer verkouden geweest en heb ik sindsdien ook geen pijn meer in mijn maag gehad.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik nooit heb geloofd in de kracht van de volksgeneeskunde. Ik was een slaaf van de drogist. Als ik maagpijn had, nam ik pillen. Als de chronische vermoeidheid mij verontrustte, nam ik vitamine pillen enz. Ik hoop dat je me begrijpt.

Een jaar lang heb ik niet eens een keer moeten niezen. Mijn hoofdpijntjes zijn verleden tijd. Voortaan heb ik altijd honing en citroen bij me, waar ik ook ga. Ik drink deze drank zelfs in hotels.

Vroeger dronk ik elke ochtend een kop koffie, maar daar ben ik mee gestopt. Tegenwoordig is veel gemakkelijker voor mij om wakker te worden. Mijn citroen-honing cocktail redde mij van de afhankelijkheid van koffie en heb ik nooit meer last van hoofdpijn. Nu heb ik veel meer energie gedurende de dag. Ik slaap veel beter en ik lach meer.

Voorheen kostte het me bijna een uur om helemaal wakker te worden, maar nu ben ik niet zenuwachtig en ik heb geen conflicten meer met mijn naasten. Over het algemeen ben ik vergeten wanneer de laatste keer was dat ik spanning voelde in het eerste deel van de dag.

Maar wat misschien wel de grootste beloning voor mij is, is dat de mensen om mij heen ook gezonder werden. Ik overtuigde mijn hele familie om mijn voorbeeld te volgen.”

Hoe werkt het?
“Ik zocht een aantal medische sites af om uit te vinden wat er aan de hand was. Daar kwam ik tot een aantal verrassende ontdekkingen.”

Deze drank beschermt je tegen infecties van de urinewegen.
Citroen en honing stimuleren het spijsverteringskanaal. Als resultaat krijgt je een perfecte remedie tegen constipatie en blaasontsteking. Deze drank is diureticum en artsen zeggen dat het volledig in staat is om je te beschermen tegen problemen met de urinewegen.

Het verbetert de spijsvertering.
Elk deel van deze drank helpt je spijsverteringskanaal. Citroen helpt de galblaas om meer gal te produceren, dus het eten wordt beter verwerkt en je krijgt meer voedingsstoffen binnen. Honing heeft krachtige antibacteriële eigenschappen en is daarom een uitstekende beschermer tegen infecties. Ook laat het de maag meer sap produceren, waardoor het lichaam efficiënter omgaat me de eliminatie van toxines. Om dezelfde reden is het gemakkelijker om je gewicht onder controle te houden.

Het reinigt
De citroen biedt een hoop voordelen voor de huid. Het helpt ook om het bloed te zuiveren. Als je het organisme “voed” met citroen, zal het snel nieuwe bloedcellen produceren. Het water stimuleert op haar beurt weer de aanmaak van collageen. Dat is zeer gunstig voor je huid.

Crystal’s recept:
“Meestal voor een glas van deze drank knijp ik een halve citroen uit en voeg een theelepel honing toe. Vervolgens giet ik het over met warm gekookt water. Ik drink het elke ochtend direct nadat ik wakker wordt. Ik moet zeggen dat de smaak van deze cocktail zou kunnen variëren: alles hangt af van de soort honing en de citroen die je gebruikt. Soms is het wat zuur en soms te zoet. Maar dat is niet belangrijk.”

Ze sluit af: “Ik beveel het sterk aan. Naast het feit dat deze drank heerlijk is, moet je het gewoon proberen!”

Deel dit met al je vrienden en familie op Facebook!

Previous Het drinken van citroenwater in de ochtend is goed voor je, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Next Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

You might also like

Natuurlijk genezen

8 tekenen dat u mogelijk vitamine B12-tekort heeft

De meeste mensen geloven dat de enige oorzaak van bloedarmoede ijzertekort is, maar soms kan bloedarmoede een teken zijn van een laag vitamine B12-gehalte. Een tekort aan deze vitamine leidt

Natuurlijk genezen

Dit immuun-boostende schot zou het eerste ding moeten zijn dat u in de ochtend drinkt

De darm is het middelpunt van het immuunsysteem, dus als het niet goed functioneert, wordt het lichaam zwak, moe en gevoelig voor gezondheidsproblemen, begint men huidproblemen te krijgen, regelmatig maagpijn

Natuurlijk genezen

Met dit gezichtsmaskertje van eieren verwijder je mee-eters!

Ik vind het altijd heerlijk om allerlei nieuwe crèmes en zalfjes aan te schaffen. Helaas is mijn portemonnee hier wat minder blij mee. Wij hebben een verzorgingstip gevonden die je

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply