Ze dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit is wat er gebeurde

Ze dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit is wat er gebeurde

Luister naar dit artikel

Crystal Davis dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit deed ze echter niet omdat ze het zo lekker vond, nee, ze had er een speciale reden voor.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een vrouw raadde haar namelijk aan om warm water met honing en citroen te drinken omdat dit zou helpen tegen de griep en allerlei andere kwalen. Crystal had namelijk al een tijdje last van de griep en geneesmiddelen in de apotheek waren niet bijzonder effectief.

Natuurlijk reageerde ze met scepsis op haar aanbeveling, maar toch ging ze het proberen. Ze vertelt de geschiedenis van haar ongelooflijke verhaal van transformatie:

“Een jaar geleden had ik zwaar te lijden van de griep. De geneesmiddelen in de apotheek waren niet bijzonder effectief. Eén vrouw raadde mij aan om warm water te drinken met honing en citroen en dat elke ochtend. Natuurlijk reageerde ik met scepsis op haar aanbeveling, maar ik probeerde het toch. De griep ging voorbij en ik begon van het drankje te genieten. Ik begon het elke dag te drinken. Deze traditie duurde een jaar. Gedurende deze tijd werd mijn lichaam omgezet op een totaal onverwachte manier.”

Dit zijn de veranderingen die Crystal doormaakte:
“Sinds een jaar ben ik niet meer verkouden geweest en heb ik sindsdien ook geen pijn meer in mijn maag gehad.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik nooit heb geloofd in de kracht van de volksgeneeskunde. Ik was een slaaf van de drogist. Als ik maagpijn had, nam ik pillen. Als de chronische vermoeidheid mij verontrustte, nam ik vitamine pillen enz. Ik hoop dat je me begrijpt.

Een jaar lang heb ik niet eens een keer moeten niezen. Mijn hoofdpijntjes zijn verleden tijd. Voortaan heb ik altijd honing en citroen bij me, waar ik ook ga. Ik drink deze drank zelfs in hotels.

Vroeger dronk ik elke ochtend een kop koffie, maar daar ben ik mee gestopt. Tegenwoordig is veel gemakkelijker voor mij om wakker te worden. Mijn citroen-honing cocktail redde mij van de afhankelijkheid van koffie en heb ik nooit meer last van hoofdpijn. Nu heb ik veel meer energie gedurende de dag. Ik slaap veel beter en ik lach meer.

Voorheen kostte het me bijna een uur om helemaal wakker te worden, maar nu ben ik niet zenuwachtig en ik heb geen conflicten meer met mijn naasten. Over het algemeen ben ik vergeten wanneer de laatste keer was dat ik spanning voelde in het eerste deel van de dag.

Maar wat misschien wel de grootste beloning voor mij is, is dat de mensen om mij heen ook gezonder werden. Ik overtuigde mijn hele familie om mijn voorbeeld te volgen.”

Hoe werkt het?
“Ik zocht een aantal medische sites af om uit te vinden wat er aan de hand was. Daar kwam ik tot een aantal verrassende ontdekkingen.”

Deze drank beschermt je tegen infecties van de urinewegen.
Citroen en honing stimuleren het spijsverteringskanaal. Als resultaat krijgt je een perfecte remedie tegen constipatie en blaasontsteking. Deze drank is diureticum en artsen zeggen dat het volledig in staat is om je te beschermen tegen problemen met de urinewegen.

Het verbetert de spijsvertering.
Elk deel van deze drank helpt je spijsverteringskanaal. Citroen helpt de galblaas om meer gal te produceren, dus het eten wordt beter verwerkt en je krijgt meer voedingsstoffen binnen. Honing heeft krachtige antibacteriële eigenschappen en is daarom een uitstekende beschermer tegen infecties. Ook laat het de maag meer sap produceren, waardoor het lichaam efficiënter omgaat me de eliminatie van toxines. Om dezelfde reden is het gemakkelijker om je gewicht onder controle te houden.

Het reinigt
De citroen biedt een hoop voordelen voor de huid. Het helpt ook om het bloed te zuiveren. Als je het organisme “voed” met citroen, zal het snel nieuwe bloedcellen produceren. Het water stimuleert op haar beurt weer de aanmaak van collageen. Dat is zeer gunstig voor je huid.

Crystal’s recept:
“Meestal voor een glas van deze drank knijp ik een halve citroen uit en voeg een theelepel honing toe. Vervolgens giet ik het over met warm gekookt water. Ik drink het elke ochtend direct nadat ik wakker wordt. Ik moet zeggen dat de smaak van deze cocktail zou kunnen variëren: alles hangt af van de soort honing en de citroen die je gebruikt. Soms is het wat zuur en soms te zoet. Maar dat is niet belangrijk.”

Ze sluit af: “Ik beveel het sterk aan. Naast het feit dat deze drank heerlijk is, moet je het gewoon proberen!”

Deel dit met al je vrienden en familie op Facebook!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Het drinken van citroenwater in de ochtend is goed voor je, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Next Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

You might also like

Natuurlijk genezen

Het meest krachtige natuurlijk antibioticum met slechts 2 Ingrediënten

Luister naar dit artikel Dit natuurlijk antibioticum heeft een krachtige anti-inflammatoire werking, en doodt alle schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Natuurlijk genezen

“Klein maar krachtig” bieslook biedt een drietal belangrijke gezondheidsvoordelen

Luister naar dit artikel Wetenschappers zijn zich al lang bewust van het vermogen van uien en knoflook – beide leden van de supergezonde alliumgroentenfamilie – om de functie en het

Natuurlijk genezen

Let op: deze signalen geven je voeten af over je gezondheid, veel mensen negeren dit!

Luister naar dit artikel Je voeten kunnen je veel vertellen over je gezondheid. Ze brengen je overal naartoe en dragen je de hele dag: je voeten. Ze zijn ontzettend belangrijk