*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze drukt haar nek en rug tegen een tennisbal. Minuten later? Dit ga ik METEEN proberen!
mei 11, 2016 55536 Views

Ze drukt haar nek en rug tegen een tennisbal. Minuten later? Dit ga ik METEEN proberen!

Veel mensen hebben tegenwoordig last van pijn en spanningen in het gebied tussen schouders en nek, vaak als gevolg van overbelasting en een slechte houding.

Meestal helpt een goede massage om de pijn te verlichten, maar voor een goed resultaat zul je toch echt een professionele behandeling moeten ondergaan. Tenminste, dat zou je denken, want er zijn echter een paar slimme oefeningen die je zelf kunt doen om binnen no-time van die vervelende nek- en rugpijn af te komen. Het enige wat je nodig hebt is een tennisbal. Om deze oefening wat aangenamer te maken voor de huid kun je de tennisbal in een sok of washandje doen.

Rol zachtjes met de bal met de rug en nek tegen de muur en duw er met enige kracht tegen aan, zolang het maar comfortabel aanvoelt. Na een paar minuten zul je al merken dat de spanningen in de spieren afnemen. Onderstaande video bevat deze en andere ontspanningsoefeningen die ertoe bijdragen dat het schouder-nek gebied de aandacht krijgt die nodig is! Vergeet deze instructievideo niet te delen met je vrienden, misschien help je iemand wel van zijn of haar nek- rugklachten af!

Previous 7 producten die uit de handel worden genomen om de wereld te redden
Next Werkdagen van zes uur zijn beter voor iedereen

You might also like

Natuurlijk genezen

Verhoog de rode bloedcellen en verbeter uw bloedbeeld met deze zelfgemaakte siroop

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als u zich voortdurend moe voelt en geen energie hebt om naar behoren te functioneren, is dit misschien

Natuurlijk genezen

Zo eenvoudig ga je ingegroeide teennagels te lijf. Gewoon thuis en zonder operatie.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen die al eens een ingegroeide teennagel heeft gehad, weet hoe onaangenaam en hoe pijnlijk dat algauw kan

Natuurlijk genezen

Volg deze 10 stappen en onderdruk erfelijke aandoeningen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Studenten werden vroeger in de zeventig en tachtigen jaren geleerd dat chronische ziekte een afwijkende biochemische werking waren.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply