*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze had van last van een bloedneus en gebruikte DEZE natuurlijke middelen ervoor!

Ze had van last van een bloedneus en gebruikte DEZE natuurlijke middelen ervoor!

Helaas komt het regelmatig voor dat mensen last hebben van een bloedneus. Vaak gebeurt het op de meeste ongunstige momenten. Bijvoorbeeld als je net aan het genieten bent van je pizza in een restaurant of aan het relaxen bent in de sauna. Je kunt hier erg van schrikken omdat het er altijd heftig uitziet.

Neusbloedingen worden bijna altijd veroorzaakt door verwondingen, neusallergieën of andere problemen die de bloedvaten in de neusholte beschadigen. Gelukkig is het maar zelden een teken van iets ernstigs.

Wanneer je last hebt van een bloedneus is het belangrijk dat je rechtop gaat zitten en een beetje voorover buigt. Als je rechtop zit, leg je minder druk op je aderen en bij het voorover buigen voorkom je dat het bloed richting je keel glijdt. Wij hebben een aantal tips voor je met natuurlijke middelen. Kom er snel achter hoe je een bloedneus op natuurlijke wijze kan behandelen.

Citroen
Laat 1 of 2 druppels citroensap vallen in het bloedende neusgat.

Zoutwater
Maak een zoutoplossing door een snufje zout te mengen met een glas water. Met een spuitje breng je het water in de neusgaten.

Het liefst wil je een bloedneus natuurlijk helemaal voorkomen. Als je acht glazen water per dag drinkt, zal het al helpen om je neusholtes vochtig te houden. Ook zijn Vitamine E essentieel voor het versterken van de aderwanden. Dit kun je bijvoorbeeld halen uit granen, noten en zaden.

Zoals eerder gezegd is een bloedneus vaak onschuldig en kun je gemakkelijk gebruik maken van onze tip. Maat let op! Als je enorm vaak last hebt van een bloedneus op onverklaarbare wijzen, dan is het belangrijk om een dokter te raadplegen. Als een bloedneus langer dan 20 minuut duurt, kun je beter ook een dokter raadplegen.

Previous Glutenvrij dieet ? Dit wist U nog niet !
Next Voortaan gooi ik nooit meer deze SUPER GEZONDE druivenpitten weg

You might also like

Natuurlijk genezen

Een drankje om van je vermoeidheid af te komen? Dit helpt zo goed!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We hebben het allemaal druk druk druk en vaak weinig tijd over om te ontspannen. Als je iets

Natuurlijk genezen

Smeer Vicks VapoRub op een teentje knoflook – de reden? U zult er spijt van hebben dit niet eerder te hebben geweten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In de wereld van vandaag kan medisch zelfstandig zijn geld, tijd en veel onnodige bijwerkingen en andere gezondheidsproblemen

Natuurlijk genezen

DIT is de reden dat pittig eten zo gezond voor je is!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Pittig eten is misschien niet zo razend populair, maar in landen als Indonesië eten ze haast niets anders.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply