Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen

Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen

Luister naar dit artikel

Het gezicht is het meest zichtbare gedeelte van het hele lichaam omdat het zich in het hoofd bevindt. Daarom is het voor veel mensen zo belangrijk om een smetteloos gezicht te hebben, zonder vegen of rimpels, maar we weten dat dit geen gemakkelijke taak is.

Of het nu te wijten is aan factoren zoals weer, zon, acne of leeftijd, ons gezicht zit vol met onvolkomenheden. Om dit te bestrijden, hebben we veel opties.

Een van hen is om de toevlucht te nemen tot een huidspecialist om ons een behandeling voor te stellen. Een andere optie zou zijn om verschillende crèmes en maskers zoals dit vitamineserum te gebruiken om onze huid te verlichten en rimpels te elimineren, maar deze processen zijn duur en niet betaalbaar voor de meesten van ons.

Dat is de reden waarom de meeste mensen de voorkeur geven aan natuurlijke methoden. Deze zijn hetzelfde of zelfs effectiever dan crèmes en lotions vervaardigd door grote industrieën. Bovendien zijn ze erg goedkoop en kunnen we de ingrediënten overal krijgen. Ook heeft deze toepassing geen bijwerkingen en rekent het af met alle problemen van het gezicht.

Dat is precies wat deze zelfgemaakte lotion bereidt met natuurlijke ingrediënten doet. Dit is in staat om kraaiepoten, fijne lijntjes, vlekken, acne en nog veel meer te elimineren. Evenzo laat het onze huid helder en veel jonger achter.

Hieronder leggen we uit hoe je het klaarmaakt en er het maximale uit haalt.

Wat we nodig hebben:

– Capsules van vitamine E (2 eenheden)

– Aloe Vera gel (1 eetlepel)

– Groene theepoeder (1 eetlepel)

– Lijnzaad (2 eetlepels)

– Etherische olie (2 druppels)

– Water (1 kop)

Voorbereiding en gebruik:

Het eerste wat we moeten doen is het water in een pan op laag vuur koken. Voeg onmiddellijk het lijnzaad toe en laat het koken tot een soort schuimende gel ontstaat. Op dit punt voegen we de groene thee toe en roeren gedurende 10 seconden, terwijl het kookt. Daarna gaan we verder met het filteren van de substantie en deze in een andere container/pan te gieten.

Vervolgens voegen we 1 eetlepel Aloë vera-gel en het extract van de vitamine E-capsules toe. Vervolgens mengen we alles heel goed totdat we een homogene substantie hebben. Voeg ten slotte de druppels etherische olie toe en meng opnieuw. Deze lotion kan tot 8 dagen worden bewaard in de koelkast.

Wat we moeten doen is onze huid diep reinigen, hetzij van het gezicht of een ander deel. Breng vervolgens de lotion aan met delicate cirkelvormige bewegingen totdat deze is opgenomen. We zullen zien hoe de huid er onmiddellijk veel helderder en gezonder uitziet.

Na verschillende keren gebruik zal je merken hoe het de uitstraling van je huid verbetert.

Als je een vlekkeloze huid wilt hebben, begin dan met deze volledig natuurlijke zelfgemaakte lotion. We verzekeren je dat je in recordtijd ongelooflijke resultaten zult behalen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zelfgemaakte smoothie om ontsteking te bestrijden
Next Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

You might also like

Natuurlijk genezen

Genezen door muziek in plaats van medicijnen? (video)

Luister naar dit artikel Al jarenlang doet professor Hans Jeekel onderzoek naar de helende werking van muziek. Hij is ervan overtuigd dat muziek een rol kan spelen bij het genezingsproces.

Natuurlijk genezen

Als je last hebt van kniepijn (of iemand kent die het heeft), dan MOET je dit proberen!

Luister naar dit artikel Pijn in je knie kan enorm frustrerend zijn. De pijn kan zo erg zijn dat je niet meer kan lopen. De gezondheid van je knie is

Natuurlijk genezen

Stop vanavond knoflook onder je kussen. Als je de resultaten ziet zal je zeker snappen waarom!

Luister naar dit artikel De meeste mensen eten wel eens knoflook. Maar wat doet knoflook eigenlijk met je lichaam? En wat doet knoflook als je het niet consummeert? Het is