Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen

Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen

Luister naar dit artikel

Het gezicht is het meest zichtbare gedeelte van het hele lichaam omdat het zich in het hoofd bevindt. Daarom is het voor veel mensen zo belangrijk om een smetteloos gezicht te hebben, zonder vegen of rimpels, maar we weten dat dit geen gemakkelijke taak is.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Of het nu te wijten is aan factoren zoals weer, zon, acne of leeftijd, ons gezicht zit vol met onvolkomenheden. Om dit te bestrijden, hebben we veel opties.

Een van hen is om de toevlucht te nemen tot een huidspecialist om ons een behandeling voor te stellen. Een andere optie zou zijn om verschillende crèmes en maskers zoals dit vitamineserum te gebruiken om onze huid te verlichten en rimpels te elimineren, maar deze processen zijn duur en niet betaalbaar voor de meesten van ons.

Dat is de reden waarom de meeste mensen de voorkeur geven aan natuurlijke methoden. Deze zijn hetzelfde of zelfs effectiever dan crèmes en lotions vervaardigd door grote industrieën. Bovendien zijn ze erg goedkoop en kunnen we de ingrediënten overal krijgen. Ook heeft deze toepassing geen bijwerkingen en rekent het af met alle problemen van het gezicht.

Dat is precies wat deze zelfgemaakte lotion bereidt met natuurlijke ingrediënten doet. Dit is in staat om kraaiepoten, fijne lijntjes, vlekken, acne en nog veel meer te elimineren. Evenzo laat het onze huid helder en veel jonger achter.

Hieronder leggen we uit hoe je het klaarmaakt en er het maximale uit haalt.

Wat we nodig hebben:

– Capsules van vitamine E (2 eenheden)

– Aloe Vera gel (1 eetlepel)

– Groene theepoeder (1 eetlepel)

– Lijnzaad (2 eetlepels)

– Etherische olie (2 druppels)

– Water (1 kop)

Voorbereiding en gebruik:

Het eerste wat we moeten doen is het water in een pan op laag vuur koken. Voeg onmiddellijk het lijnzaad toe en laat het koken tot een soort schuimende gel ontstaat. Op dit punt voegen we de groene thee toe en roeren gedurende 10 seconden, terwijl het kookt. Daarna gaan we verder met het filteren van de substantie en deze in een andere container/pan te gieten.

Vervolgens voegen we 1 eetlepel Aloë vera-gel en het extract van de vitamine E-capsules toe. Vervolgens mengen we alles heel goed totdat we een homogene substantie hebben. Voeg ten slotte de druppels etherische olie toe en meng opnieuw. Deze lotion kan tot 8 dagen worden bewaard in de koelkast.

Wat we moeten doen is onze huid diep reinigen, hetzij van het gezicht of een ander deel. Breng vervolgens de lotion aan met delicate cirkelvormige bewegingen totdat deze is opgenomen. We zullen zien hoe de huid er onmiddellijk veel helderder en gezonder uitziet.

Na verschillende keren gebruik zal je merken hoe het de uitstraling van je huid verbetert.

Als je een vlekkeloze huid wilt hebben, begin dan met deze volledig natuurlijke zelfgemaakte lotion. We verzekeren je dat je in recordtijd ongelooflijke resultaten zult behalen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zelfgemaakte smoothie om ontsteking te bestrijden
Next Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

You might also like

Natuurlijk genezen

8 redenen waarom we dagelijks Ananas zouden moeten eten.. Nummer 2 is het Belangrijkst

Luister naar dit artikel Ananas is een van de gezondste vruchten ooit, en we zullen u acht goede redenen geven om deze toe te voegen aan uw menu. Steun Naturotheek:

Natuurlijk genezen

Mariadistel, het vergeten superfood voor je lever

Luister naar dit artikel Ons lichaam is op unieke wijze uitgerust om de letterlijk duizenden verschillende gifstoffen te lijf te gaan die we dagelijks tegenkomen via milieuvervuiling, bewerkt voedsel, farmaceutische

Natuurlijk genezen

Volksgeneeskunderecept voor de behandeling van hoestbronchitis en keelontsteking

Luister naar dit artikel Gebruik dit recept om hoest, bronchitis en keelontsteking te behandelen! Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze