*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Met DEZE zelfgemaakte peeling kom je snel van die vervelende rode bultjes op je arm af!
juni 14, 2017 4656 Views

Met DEZE zelfgemaakte peeling kom je snel van die vervelende rode bultjes op je arm af!

In je pubertijd heb je vast wel eens van die kleine, rode puistjes op je bovenarm gehad. Helaas komen ze soms ook tevoorschijn op een volwassen leeftijd.

De boosdoener van deze bultjes zijn hormonale schommelingen. Als je een dieet volgt dat zo min mogelijk vet bevat en een natuurlijke peeling gebruikt, zullen de bobbeltjes op je huid als snel verminderen en misschien zelfs wel ervoor zorgen dat ze niet meer terugkomen. De bobbeltjes zijn natuurlijk niet ernstig, maar toch is het wel fijn als je ze niet hebt wanneer je dat chique jurkje met blote mouwen aan wilt doen.

De kleine puistjes worden gevormd als de haarfollikels van de huid verstopt raken door de vorming van talg. Deze afscheiding van vettige substantie ontstaat voornamelijk door hormonale veranderingen in het lichaam.

Vaker hebben mensen met een droge huid er last van. Als je deze bultjes hebt is het aan te raden om een afspraak te maken met de dermatoloog. Wil je toch liever kijken of je met onze tip er vanaf kan komen? Lees dan snel verder!

Dit heb je nodig
– 3 eetlepels havermout vlokken
– 2 eetlepels honing of ongeveer
– 2 eetlepels zout

Zo ga je te werk
1. Meng alle ingrediënten door elkaar en giet er een beetje water bij zodat het een mooie en egale pasta wordt.
2. Breng de pasta aan op de plek waar je last hebt van rode bobbeltjes en masseer dit gebied met cirkelvormige bewegingen.
3. Laat de crème 15 minuten inwerken.
Herhaal de behandeling minstens drie keer per week om een goed resultaat te bereiken.

Met deze natuurlijke behandeling zuiver je de huid. Tevens zorgt het ervoor dat de opgestapelde afvalstoffen uit je poriën verdwijnen. We zijn benieuwd of de behandeling ook voor jou heeft gewerkt.

Previous Hij gebruikte vaak bevroren citroenen voor dit ongelooflijke resultaat!
Next Met DEZE tips kom je snel van die irritante fruitvliegjes af!

You might also like

Natuurlijk genezen

8 redenen waarom we dagelijks Ananas zouden moeten eten.. Nummer 2 is het Belangrijkst

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ananas is een van de gezondste vruchten ooit, en we zullen u acht goede redenen geven om deze

Natuurlijk genezen

Rauwe spinazie gekoppeld aan 5 belangrijke gezondheidsvoordelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Rauwe spinazie is een van de beste natuurlijke bronnen van luteïne, en deze natuurlijk voorkomende carotenoïde is jarenlang

Natuurlijk genezen

Kom van je hoofdpijn af met deze 3 ingrediënten. Dit is ongelooflijk!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heel veel mensen lijden aan die vreselijke en chronische hoofdpijnaanvallen. De hoofdpijn wordt dan gewoon een last in