*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Zo krijg je hagelwitte tanden zonder je tanden te bleken!
maart 3, 2017 9635 Views

Zo krijg je hagelwitte tanden zonder je tanden te bleken!

Ben jij ook weleens jaloers op die mooie stralende witte tanden van filmsterren en wil je het liefst ook een mooie Hollywoord-smile? Je kan dan natuurlijk een behandeling onder gaan om je tanden te bleken, maar dit is vaak erg duur en ook niet altijd even goed voor je tanden. Naturotheek heeft natuurlijke en goedkope oplossingen voor je. Wist je namelijk dat er voedsel bestaat om je tanden mooi wit te houden? Op deze manier eet je, je gebit wit!

Kurkuma

Indiase studenten met mooie witte tanden poetsen vaak ook in het Westen hun tanden met kurkuma. Het poeder van de kurkuma is knalgeel, maar het poetsen ermee zorgt voor een mooi hagelwit gebit. Je kan dit elke avond doen, en je ziet na twee weken al resultaat. Het nadeel is wel dat je een knalgele tandenborstel hebt, maar misschien wordt dit ooit wel fashionable. Je kunt kurkuma poeder bij de supermarkt in het schap van de kruiden vinden.

Kokosolie

Neem een flinke theelepel kokosolie in voor 15-20 minuten in je mond. Gedurende deze tijd rol en beweeg je de olie door je mond langs je tanden en tandvlees. Daarna spuug je de olie uit. Je ziet meteen al resultaat!

Aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen superlekker, maar bevatten ook zuren die de tanden witter maken. Alleen een aardbei eten geeft niet veel resultaat, voor wittere tanden moet je een aardbei doormidden bijten en vervolgen de aardbei over je tanden wrijven. Doe dit niet meer dan drie keer per week. Te veel zuur is niet goed voor je tanden.

Previous Handen af van de homeopathie
Next Eet 1 eitje per dag – Je zult versteld staan hoeveel positieve effecten dit op je gezondheid heeft!

You might also like

Natuurlijk genezen

Walnoten vertragen leeftijd-gerelateerde gezondheidsproblemen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Dagelijkse walnoot consumptie zou een gunstig effect hebben als het gaat om het uitstellen van leeftijd gerelateerde gezondheidskwesties.

Natuurlijk genezen

krachtige siroop voor het smelten van nierstenen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen die ooit problemen heeft gehad met nierstenen weet dat het een zeer pijnlijke aandoening is, vooral wanneer

Natuurlijk genezen

Op deze manier kan je elke insectenbeet tijdig herkennen en zo juist handelen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In de zomer klagen mensen het meest over insectenbeten. Er zijn echter zo veel verschillende soorten dat het