*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Bestrijd en voorkom maden in je container met deze handige tips!
juli 27, 2016 8889 Views

Bestrijd en voorkom maden in je container met deze handige tips!

Veel mensen worden al misselijk bij de gedachtes van maden. Nu het warm zomer weer is, zijn er weer veel vliegen wespen en fruitvliegjes. En ja die komen af op eten, en waar gooien wij veel overgebleven eten in weg? Juist, in de container. Zo kunnen containers een broedplaats van maden worden.

Het is altijd beter om dit te voorkomen door je container regelmatig schoon te maken, wat veel mensen doen met water en zeep. Wat beter werkt is water met azijn. zorg er ook voor de dat je vuilniszakken niet stuk zijn. Maar als de maden zich al hebben genesteld, volg dan de tips hieronder:

Al maden in je container? Dat is dan zeer vervelend en erg smerig. Gelukkig hebben wij een paar trucjes om zo van ze afkomen dus wees niet getreurd!

Leg wat verse takjes lavendel in je container. Maden vinden dit echt verschrikkelijk en zullen daardoor sterven. Lavendel heeft een krachtige geur die ook nog eens lekker ruikt, en zo je container ook van de stank ontdoet.

Je kan in plaats van lavendel ook mottenballen gebruiken! Doe wat mottenballen in een sok of panty en leg deze in de container. Dit zal de vliegen weghouden. Zo leggen ze geen eitjes en blijf het maden loos in je container.

Leg onderin je container een paar oude kranten en wikkel vlees- of visresten in een papieren zak of, keukenpapier of krant voor dat je ze weg gooit.

Ken jij iemand met een vervelend maden probleem in z’n container? Vergeet dan niet dit bericht te delen!

Previous De dingen die doktoren voor ons verborgen houden: Vier redenen waarom je ALTIJD in de douche moet plassen!
Next Dat granaatappel zo gezond was wist ik niet. Gelukkig nu wel. GEWELDIG!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Groeit dit onkruid in je tuin? Trek het er dan zeker niet uit om deze reden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wat is onkruid? Voor de één is onkruid een acceptabele plant, voor de ander een plant waar je

Bouwen en Verbouwen

Hoe u snel en gemakkelijk een olielamp kunt maken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tijdens een plotselinge ramp kan het moeilijk zijn in het donker om geen toegang te hebben tot noodverlichting

Bouwen en Verbouwen

200 Miljoen Mensen Zouden Kunnen Worden Gevoed Met De Nieuwe Soort Zoutwater Rijst Uit China.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Chinese wetenschappers hebben een soort superkrachtige ‘zee-rijst’ ontwikkeld die boeren in zout water kunnen laten groeien en die

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply