Ik heb veganisme ingeruild voor een dieet van vlees en boter – en ik voel me beter dan ooit

Ik heb veganisme ingeruild voor een dieet van vlees en boter – en ik voel me beter dan ooit

Luister naar dit artikel

Boter laat dan nooit.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een vrouw zegt dat haar gezondheid nu beter is dan ooit nadat ze het veganisme heeft verlaten ten gunste van het ‘carnivoordieet’.

Naast het eten van grote hoeveelheden biefstuk, eieren en andere dierlijke gerechten, staat de 23-jarige Victoria Ferraz erom bekend zichzelf te trakteren op een stuk rauwe boter.

De rechtenstudent uit Atlanta, Georgia, volgt al zeven maanden het carnivoordieet nadat ze viel voor wat zij omschreef als ‘veganistische propaganda’ en een jaar lang alleen maar plantaardige producten had gegeten. Haar flirt met veganisme was een grote misstap, vertelde ze aan Jam Press.

“Alles is beter met carnivoor, mijn haar, mijn tanden, mijn nagels. Mijn lichaam is ontvlamd. Nu heb ik zoveel energie, ik voel me niet opgeblazen. Mijn acne verdween,” zei Ferraz.

Sinds ze plantaardige melk achterwege heeft gelaten en voor rauwe zuivel en vlees heeft gekozen, beweert Ferraz dat haar acne, gewrichtspijn en een opgeblazen gevoel zijn verdwenen, evenals de onaangename stank die met haar plantaardige kak gepaard ging. Ze zegt dat ze ook geen medicijnen meer hoeft te nemen tegen hypothyreoïdie.

Nu beslist Ferraz wat ze gaat eten op basis van wat haar lichaam haar vertelt.

“Elke dag is voor mij anders omdat je lichaam je vertelt wat het wil. Op dit moment eet ik voor ontbijt en diner rib-eyes, entrecote, buikspek, veel eieren, spek, pasteitjes, boter, talg, dat een heel scala aan dierlijke producten”, legt ze uit.

“Ik heb alle soorten suiker volledig geëlimineerd: fruit, koolhydraten en verwerkte suiker. Ik eet geen planten, geen groenten.”

Behalve dat ze hier en daar een paar bosbessen eet, houdt ze het bij vlees en dierlijke producten en heeft ze ‘geen vrije dagen’.

Ze beloofde dat ze nooit meer plantaardig zou gaan eten.

Ferraz groeide op met het eten van ‘alles’, inclusief vlees. Ze zei dat een verlangen om af te vallen haar inspireerde om veganisme eens te proberen.

“Lange tijd at ik alles wat een normaal mens zou eten, ik beperkte mezelf niet”, zei ze.

“Toen zag ik de propaganda over plantaardig voedsel en een burger die alleen maar bestaat uit zaadolie, water en chemicaliën. Ik kocht het omdat ik wilde afvallen.”

Ferraz dacht ook ooit dat ze lactose-intolerant was. Later concludeerde ze dat haar lichaam moeite had zich aan te passen aan veganisme en daardoor symptomen kreeg.

“Ik had veel last van mijn darmen, zoals een opgeblazen gevoel. Ik voelde me zo moe. Ik had veel last van acne. Ik had bijna elke dag gewrichtspijn, problemen met de sinussen en hoofdpijn. Ik sprak met veel professionals en veel artsen. Ik vertelde ze dingen over mij en ze zeiden: ‘Dit is normaal’”, zei ze.

“Maar het was niet normaal en ik wilde me niet elke dag zo voelen.”

Nu voelt ze zich gezond, ook al hebben sommige mensen op sociale media een mening over haar levensstijl. Ferraz plaatst video’s op TikTok onder de naam @vic.ferraz, waar haar content duizenden keren bekeken wordt.

Als reactie op mensen die ervan uitgaan dat haar stoelgang ‘moet stinken’, wil ze daar niet mee instemmen.

“Dit kan TMI zijn, maar iedereen zegt ‘je badkamer moet stinken’ – maar ik eet geen bewerkte voedingsmiddelen of suikers of zaadoliën of de oxalaten die ons lichaam ontsteken,” beweerde ze.

Ze zei dat mensen haar snel veroordelen, maar de ‘carnivoorgemeenschap’ groeit en ze hoopt dat haar verhaal anderen inspireert om hun dieet te heroverwegen.

Ze zei dat haters slechts ‘verkeerd geïnformeerd’ zijn en ze hoopt dat mensen ‘hun onderzoek zullen doen’ voordat ze op een dieet overstappen.

Ferraz heeft misschien succes geboekt met het carnivoordieet, maar volgens Healthline is het niet per se veilig.

“Er zijn geen gecontroleerde onderzoeken die beweringen ondersteunen dat het carnivoordieet kan helpen gezondheidsproblemen te elimineren. Het mist nuttige voedingsstoffen, waaronder vezels en plantaardige stoffen zoals antioxidanten. Het kan voor sommige mensen onveilig zijn”, zegt de website van Healthline.

“Het carnivoordieet elimineert alle voedingsmiddelen behalve vlees en dierlijke producten. Het ontbreekt dus aan talloze voedingsstoffen zoals vezels, zit boordevol zout en vet en is moeilijk vol te houden. Je zou in plaats daarvan een goed afgerond dieet moeten volgen”, vervolgt hun website.

Ferraz is niet de enige influencer die de voordelen van een dieet met alleen vlees aanprijst.

TikTok-sensatie Courtney Luna, 38, zegt dat het eten van vlees haar heeft geholpen een zuivere huid te krijgen, af te vallen en haar angst te overwinnen.

Voormalig veganist en influencer Alyse Parker at dertig dagen lang alleen maar vlees en dierlijke producten en zei dat ze zich gezonder voelde dan in jaren.

Bronnen: New York Post

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Mensen, bijen en dieren in het wild in 2023: slimme steden doden al het leven
Next Recept voor leverzuiveringssap

You might also like

Algemeen

7 producten die je nooit moet invriezen.

Luister naar dit artikel Dankzij de prijzenoorlog tussen de supermarkten is het makkelijker om grote voorraden in te slaan. Op deze manier kan je als consument flink wat geld besparen.

Algemeen

De video die de wereld kan veranderen…

Luister naar dit artikel Wat zou er gebeuren als deze video op TV vertoond zou worden, in plaats van advertenties? Kijk zelf en deel het, als u denkt dat het

Algemeen

Je krijgt geen blaren omdat je nieuwe schoenen hebt. Je krijgt ze omdat je je veters niet op DEZE manier strikt!

Luister naar dit artikel Raak jij ook altijd zo geïrriteerd door blaren op je voet? Vaak wordt gezegd dat dit komt omdat je bijvoorbeeld net nieuwe schoenen hebt gekocht. Steun