*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Het geheim van geluk? Besteed geld aan ervaringen, niet aan dingen

Het geheim van geluk? Besteed geld aan ervaringen, niet aan dingen

In een materialistisch tijdperk hebben we geleerd om van dingen te houden die we kunnen kopen, en ze zijn statussymbolen en tekens geworden die ons in het leven zijn gelukt.

We hebben allemaal af en toe de behoefte om geld uit te geven aan iets duurs, en een mooi paar schoenen, een iPhone, een luxe jurk, enzovoort te kopen.

De voldoening die deze dingen ons brengen, duurt echter niet meer dan een maand, en we eindigen enthousiast voor iets nieuws. Bovendien maken de verhoogde beschikbaarheid en de constante versie-upgrades van dingen ze minder spannend.

Aan de andere kant hebben wetenschappers aangetoond dat ervaringen veel blijvend geluk brengen en grotere indrukken in ons geheugen creëren.

Ze zijn uniek en bevatten meestal sociale interactie, dus ze versterken ook onze banden met andere mensen.

Als je terugkijkt, zul je je realiseren dat de dingen die je bij blijven en je je herinnert als de beste herinneringen, ervaringen zijn omdat ze je echt gelukkig maken en dat het de tijden waren dat je deelnam aan een plezierige activiteit, en niet de materiële dingen die je hebt gekocht of ontvangen.

Laten we daarom leren om ervaringen te delen, in plaats van dingen verpakt in een doos met lint – laten we herinneringen cadeau geven!

Previous Knoflookolie - Verbazingwekkende remedie voor oorpijn en infecties
Next Je kunt nu vriesbare beha-inzetstukken kopen om te voorkomen dat je borsten zweten in de hitte

You might also like

Algemeen

Ken je het verschil tussen citroen en limoen?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het basisverschil tussen citroenen en limoenen is hun vorm. Zoals je kunt zien zijn limoenen rond en zijn

Algemeen

SCHOKKEND: Hij was een enorme sushi-liefhebber, totdat hij eindige met wormen in zijn lijf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Sushi is nog steeds populair. Wij op de redactie kunnen ook zo enorm uitkijken naar een handroll met

Algemeen

Eén man stopt de droogte en brengt welvaart naar het dorp door in 24 jaar tijd 11.000 bomen te planten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Op het platteland van Indonesië neemt een oudere man de taak op zich om een ​​landschap te rehabiliteren