*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Het toilet schoonmaken is een fluitje van een cent met deze GOEDKOPE manier!
juli 11, 2016 5267 Views

Het toilet schoonmaken is een fluitje van een cent met deze GOEDKOPE manier!

Het toilet schoonmaken is niemand zijn favoriete bezigheid, maar met het oog op hygiëne en gezondheid is het van belang dat we dit dagelijks uitvoeren. Je kunt voor het reinigen van je toilet chemische middelen halen bij de supermarkt, of je maakt je eigen wc-reiniger! De meeste dingen die je hiervoor nodig hebt, heb je meestal al in huis: waterstofperoxide, afwasmiddel, bakpoeder, etherische olie en een borstel. Meng het water met de overige ingrediënten zoals te zien in de video. Het resultaat is een fris en schoon toilet!

Previous Avocado’s invriezen en opslaan! ZO doe je dit
Next Voortaan gooi ik nooit meer deze SUPER GEZONDE watermeloenpitten weg, bizar welke voordelen dit heeft!

You might also like

Algemeen

Op deze leeftijd begint onze stofwisseling trager te werken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eten wat je wilt zonder een grammetje aan te komen, het lijkt zo vanzelfsprekend als je jong bent.

Algemeen

Tiener overleden na veel te veel drankjes met cafeïne!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Natuurlijk weten we dat energiedrankjes niet heel gezond zijn, maar dat het zo gevaarlijk is dat hadden we

Algemeen

De verborgen impact van suiker en wat je er aan kunt doen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mijn collega op ons flex-kantoor kon het niet geloven. Er zat geen suiker in zijn cappuccino, alleen melk.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply