Hoe een beschadigde lever binnen een maand op natuurlijke wijze te genezen

Hoe een beschadigde lever binnen een maand op natuurlijke wijze te genezen


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Het werk van de lever is in de loop van de generaties absoluut veranderd. Het is natuurlijk altijd zijn taak geweest om gifstoffen eruit te filteren en ze zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen. Dit is nu echter een veel grotere taak dan het zelfs maar 100 jaar geleden was.

Als je denkt aan hoeveel gifstoffen ons lichaam dagelijks wordt blootgesteld, zul je zien dat de lever in overdrive moet werken om bij te houden. Van gefrituurd voedsel en voedsel behandeld met pesticiden tot gifstoffen in de lucht die u inademt, bijna alles moet door uw lever worden gefilterd. Na verloop van tijd kan dit leiden tot leverschade.

Oorzaken en symptomen van leverschade

Bepaalde symptomen kunnen een indicatie zijn dat u lijdt aan leverschade. Als u een van de volgende symptomen heeft, heeft u mogelijk te maken met een afwijkende lever:

Ontlasting of urine consistent abnormaal (kleur, grootte, timing)
De huid is in de loop van de tijd vergeeld en lijkt niet te verbeteren met veranderingen in dieet of gewoonten
Ontwikkeling van mononucleosis
Het oogwit is geel of bloeddoorlopen
Maagklachten of spijsverteringsproblemen

Een eenvoudige leverenzymtest die door uw zorgverlener wordt uitgevoerd, kan bepalen of uw leverenzymen normaal zijn of niet.
Er zijn veel voorkomende oorzaken voor leverschade. Overmatig alcoholgebruik kan de meest voorkomende oorzaak zijn van leverschade, omdat alcohol veel gifstoffen bevat die door de lever moeten worden gefilterd.
Bovendien kan een ongezond dieet leiden tot leverschade. Een teveel aan vette, gefrituurde of bewerkte voedingsmiddelen belast je lever enorm. Als uw dieet geen groenten en fruit bevat, loopt u mogelijk risico.
Leverziekte kan ook genetisch zijn, dus misschien wilt u op deze symptomen letten als iemand in uw familie ooit leverproblemen heeft gehad.

Natuurlijke behandelingen kiezen boven conventionele behandelingen

Conventionele behandelingen kunnen in het algemeen zeer schadelijk zijn voor uw lichaam. Een levertransplantatie kan jaren duren om te krijgen, kost duizenden euro’s en laat u afhankelijk van immunosuppressiva. Bovendien moet u na een transplantatie genezen van een grote operatie.

Natuurlijke behandelingen kunnen u dezelfde voordelen bieden als conventionele behandelingen, maar zonder de bijwerkingen. Dit zijn de items die in een leverreiniging gaan.

Vers geperst sap
Wat je lichaam nu nodig heeft, is hulp bij het uitwerken van gifstoffen. Investeren in een fruitpers en in biologische groenten en fruit kan je gezondheid redden. Probeer verschillende saprecepten en drink elke dag veel vers sap.

Oregano-olie
Olie van oregano kan infecties verwijderen die zich in uw lichaam hebben geworteld als gevolg van leverfalen. Sommige aromatherapeuten raden aan om oregano-olie intern te gebruiken, terwijl anderen lokaal gebruik aanbevelen.

Schoon water
Het doorspoelen van je lichaam is een groot deel van dit proces. Streef elke dag naar minstens vier liter water.

Cranberry sap
Cranberrysap is uitstekend voor je organen en het kan je lever ontgiften. Zorg ervoor dat je cranberrysap gebruikt zonder toegevoegde suiker.

Kruidensupplementen
Er zijn veel kruidensupplementen op de markt die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheid van de lever. Als je een natuur- of natuurvoedingswinkel hebt die je vertrouwt, bekijk dan hun aanbod.

Hoewel dit protocol tijdrovend kan zijn, kan het de moeite waard zijn als je je lever op natuurlijke wijze wilt versterken.

Bronnen:

http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/liver-cleanse-foods/

http://www.collective-evolution.com/2015/04/14/how-i-healed-my-failing-liver-naturally/

Previous Empathische en energiegevoelige mensen hebben baat bij dicht bij een watermassa te zijn
Next Het krachtigste natuurlijke antibioticum met slechts 2 ingrediënten

You might also like

Natuurlijk genezen

4 Gezondheidsvoordelen van boekweit, een volkorenrijke voedingsstof

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Ze smeert honing op haar gezicht. De reden? Waarom wist ik dit niet eerder?!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Aspirine voorkomt geen ziekten, maar veroorzaakt ze

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar