Hoe een beschadigde lever binnen een maand op natuurlijke wijze te genezen

Hoe een beschadigde lever binnen een maand op natuurlijke wijze te genezen

Luister naar dit artikel

Het werk van de lever is in de loop van de generaties absoluut veranderd. Het is natuurlijk altijd zijn taak geweest om gifstoffen eruit te filteren en ze zo snel mogelijk uit het lichaam te verwijderen. Dit is nu echter een veel grotere taak dan het zelfs maar 100 jaar geleden was.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Als je denkt aan hoeveel gifstoffen ons lichaam dagelijks wordt blootgesteld, zul je zien dat de lever in overdrive moet werken om bij te houden. Van gefrituurd voedsel en voedsel behandeld met pesticiden tot gifstoffen in de lucht die u inademt, bijna alles moet door uw lever worden gefilterd. Na verloop van tijd kan dit leiden tot leverschade.

Oorzaken en symptomen van leverschade

Bepaalde symptomen kunnen een indicatie zijn dat u lijdt aan leverschade. Als u een van de volgende symptomen heeft, heeft u mogelijk te maken met een afwijkende lever:

Ontlasting of urine consistent abnormaal (kleur, grootte, timing)
De huid is in de loop van de tijd vergeeld en lijkt niet te verbeteren met veranderingen in dieet of gewoonten
Ontwikkeling van mononucleosis
Het oogwit is geel of bloeddoorlopen
Maagklachten of spijsverteringsproblemen

Een eenvoudige leverenzymtest die door uw zorgverlener wordt uitgevoerd, kan bepalen of uw leverenzymen normaal zijn of niet.
Er zijn veel voorkomende oorzaken voor leverschade. Overmatig alcoholgebruik kan de meest voorkomende oorzaak zijn van leverschade, omdat alcohol veel gifstoffen bevat die door de lever moeten worden gefilterd.
Bovendien kan een ongezond dieet leiden tot leverschade. Een teveel aan vette, gefrituurde of bewerkte voedingsmiddelen belast je lever enorm. Als uw dieet geen groenten en fruit bevat, loopt u mogelijk risico.
Leverziekte kan ook genetisch zijn, dus misschien wilt u op deze symptomen letten als iemand in uw familie ooit leverproblemen heeft gehad.

Natuurlijke behandelingen kiezen boven conventionele behandelingen

Conventionele behandelingen kunnen in het algemeen zeer schadelijk zijn voor uw lichaam. Een levertransplantatie kan jaren duren om te krijgen, kost duizenden euro’s en laat u afhankelijk van immunosuppressiva. Bovendien moet u na een transplantatie genezen van een grote operatie.

Natuurlijke behandelingen kunnen u dezelfde voordelen bieden als conventionele behandelingen, maar zonder de bijwerkingen. Dit zijn de items die in een leverreiniging gaan.

Vers geperst sap
Wat je lichaam nu nodig heeft, is hulp bij het uitwerken van gifstoffen. Investeren in een fruitpers en in biologische groenten en fruit kan je gezondheid redden. Probeer verschillende saprecepten en drink elke dag veel vers sap.

Oregano-olie
Olie van oregano kan infecties verwijderen die zich in uw lichaam hebben geworteld als gevolg van leverfalen. Sommige aromatherapeuten raden aan om oregano-olie intern te gebruiken, terwijl anderen lokaal gebruik aanbevelen.

Schoon water
Het doorspoelen van je lichaam is een groot deel van dit proces. Streef elke dag naar minstens vier liter water.

Cranberry sap
Cranberrysap is uitstekend voor je organen en het kan je lever ontgiften. Zorg ervoor dat je cranberrysap gebruikt zonder toegevoegde suiker.

Kruidensupplementen
Er zijn veel kruidensupplementen op de markt die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheid van de lever. Als je een natuur- of natuurvoedingswinkel hebt die je vertrouwt, bekijk dan hun aanbod.

Hoewel dit protocol tijdrovend kan zijn, kan het de moeite waard zijn als je je lever op natuurlijke wijze wilt versterken.

Bronnen:

http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/liver-cleanse-foods/

http://www.collective-evolution.com/2015/04/14/how-i-healed-my-failing-liver-naturally/

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Empathische en energiegevoelige mensen hebben baat bij dicht bij een watermassa te zijn
Next Het krachtigste natuurlijke antibioticum met slechts 2 ingrediënten

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze dronk elke ochtend Water Met honing en citroen voor een jaar. Hier is wat er daarna is gebeurd

Luister naar dit artikel Ze dronk water met honing en citroen, elke ochtend, voor een jaar. Crystal Davis vertelt de geschiedenis van haar ongelooflijke verhaal van transformatie. Steun Naturotheek: Alleen

Natuurlijk genezen

“Hoe ik kanker zonder chemotherapie versloeg”

Luister naar dit artikel Gloria Mattioni voelde zich rond juni 2011 niet zichzelf. Ze was erg moe, had constant hoofdpijn en voelde zich futloos. Na een bezoek aan het ziekenhuis

Natuurlijk genezen

Deze 4 oude elixers zijn voor gezondheid en de jeugd van je huid.

Luister naar dit artikel Deze oude recepten zijn bewaard gebleven tot op de dag van vandaag, omdat ze “magische vaardigheden” bevatten die je lichaam zullen helpen om herboren te worden.