Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar zelfs de allopathische middelen die artsen voorschrijven laten het regelmatig afweten. De reden daarvoor is dezelfde als bij zoveel aandoeningen, en dat is dat er slechts wordt gedaan aan symptoombestrijding. Dat wil zeggen de zichtbare uitbraken van de aandoening worden bestreden met al dan niet effectieve middelen, maar zonder de oorzaak weg te nemen, is dat hetzelfde als dweilen met de kraan open, want het probleem keert steeds weer opnieuw terug.

Het is daarom van belang een middel te gebruiken dat niet alleen de huid reinigt, maar ook actief de (slechte)bacteriën te lijf gaat, en de ontsteking(en) die ze veroorzaken bestrijdt. De sterkste en meest effectieve bestrijder van infectie en ontstekingen die we kennen heet curcumine.

kenwell-nature-bv-300x250Curcumine is de werkzame stof in kurkuma en een bekende antioxidant die sterk genoeg is om in geconcentreerde vorm zelfs kanker te remmen, en soms zelfs te stoppen. Wanneer kurkuma wordt gebruikt om dergelijke problemen te lijf te gaan moet er wel heel erg veel van worden geconsumeerd om een dosis curcumine binnen te krijgen die daadwerkelijk iets kan doen, dat is niet werkbaar en dus is het belangrijk een extract te gebruiken, en er is geen effectiever extract dan curcumine water omdat, doordat de curcumine al is opgelost in het gezuiverde (bron) water deze voor de volle 100 procent opneembaar is door je lichaam.

Met bovenstaande in gedachten ontwikkelde Kenwell Nature een waterbasis huid gel, klaar om te worden toegepast op de getroffen gebieden bij huidaandoeningen. 100 ml Kenwell Nature Curcumin Huidgel, bevat 2 gram zuivere curcumine en is daardoor in staat om naast de uitbraak ook de ontstekingen, vrije radicalen en bacteriën aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor de uitbraak in de eerste plaats en dat op een geheel natuurlijke basis.

Gebruik:

Het gebruik ervan is even simpel als doeltreffend. Gewoon de getroffen gebieden dun insmeren met de huidgel, laten zitten voor 30 tot 45 minuten en dan afspoelen en droog deppen met een schone handdoek.

Voor wie de Kenwell Nature Huidgel wil uitproberen, klik hier, en voor wie wil weten wat je allemaal nog meer kunt doen met Curcumine water, hebben we hier nog een artikel over hoe curcumine water jou van je migraine afhelpt en hier nog een artikel over hoe je kan afrekenen met neusholte aandoenningen middels een curcumine neusspray

Meer informatie over curcumine, kurkuma en de toepassingen vind je hier.