*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Laat dit wondermiddel 5 minuten in je haar zitten en je zal NOOIT last krijgen van grijze haren!
mei 11, 2017 11708 Views

Laat dit wondermiddel 5 minuten in je haar zitten en je zal NOOIT last krijgen van grijze haren!

Dat je door stress grijs haar kan krijgen is iets wat bij vele mensen speelt. Met zo veel stress in de wereld is door stress grijs haar krijgen iets wat angst zaait. Niemand wil door stress grijs haar krijgen, dus wat kan je ertegen doen? Nou, het volgende rekent daar mee af:

Tegenwoordig hebben mensen op steeds vroegere leeftijden last van grijs haar. Het komt in de eerste instantie door veroudering, maar het kunnen ook je genen, slaaptekort of inderdaad overmatige stress zijn. Er zijn veel neppe haarproducten die voor het bestrijden hiervan zijn, maar die zijn vaak niet heel gezond voor je haar en hoofdhuid.

Er zijn natuurlijk ook een hoop natuurlijke manieren en middelen die veel beter helpen. Het spoelen van je haar met aardappelschillen is bijvoorbeeld een populaire oude methode. Dit zorgt ervoor dat de haren donkerder worden op een natuurlijke manier.

Schil ten eerste 5 tot 6 middelgrote of grote aardappelen. Leg de schillen in een pan en kook ze in 2 kopjes water. Wanneer het warm genoeg is zet je de temperatuur lager en laat je ze voor 15-20 minuten koken. Giet het mengsel vervolgens in een grote schaal, haal de schillen eruit en stop het water in een flesje. Je kan er eventueel rozemarijn of lavendel olie aan toevoegen.

Was je haar zoals je dat normaal doet. Laat de conditioner voor een minuut of twee in je haar voordat je het wast. Grijs haar is gewoonlijk droger dus moet het op de juiste manier gehydrateerd worden. Wrijf het water an de schillen goed in je haar, droog het, en borstel het zoals altijd. Doe dit elke dag of 2-3 keer per week.

Deel dit bericht met je familie en vrienden.

Previous Bestrijdt gastritis en diabetes voor altijd met deze zelfgemaakte remedie!
Next Verbrand laurierblaadjes in je huis en geniet van drie heilzame gezondheidseffecten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze 4 oude elixers zijn voor gezondheid en de jeugd van je huid.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Deze oude recepten zijn bewaard gebleven tot op de dag van vandaag, omdat ze “magische vaardigheden” bevatten die

Natuurlijk genezen

Deze tips verbeteren je bloedsomloop! Je zult je heel snel beter voelen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heel erg veel mensen hebben tegenwoordig last van een zeer slechte bloedcirculatie, de grootste oorzaken hiervan zijn roken,

Natuurlijk genezen

6 x voeding die ontstekingen veroorzaakt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontstekingen in je lichaam, dat klinkt negatief en dat is het meestal ook. Een ontsteking is een reactie