Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen die er zijn voor deze problemen doen doorgaans slechts aan symptoom bestrijding.

Neusspray of druppels maken je neus weer los en ademen makkelijker, maar naast de bijwerkingen(zoals aantasting van het botweefsel in de neus bij langdurig gebruik) en zelfs kans op verslaving eraan doet het niets aan de oorzaak waarom deze neus in de eerste plaats verstopt is geraakt.

Aan vrijwel alle neusproblemen ligt ontsteking ten grondslag veroorzaakt door virussen en Bacterien die het immuunsysteem  aanvallen en aantasten.

Curcumine

kenwell-nature-bv-300x250Van curcumine, de werkzame stof in kurkuma is bekend dat het een van de krachtigste bestrijders is van ontstekingen en daardoor effectief inzetbaar is bij een breed scala aan ziekten en aandoeningen. In een eerder artikel kon je al lezen dat curcumine lastig opneembaar is door het menselijk lichaam, maar dat er een oplossing is genaamd curcumine water, wat ervoor zorgt dat het lichaam deze geweldige stof voor de volle 100 procent kan opnemen en benutten.

Bestrijdt het probleem waar het optreedt

Uiteraard kan het drinken van curcumine water helpen eender welke ontsteking te bestrijden, maar het zou zoveel effectiever zijn als het kon worden gebruikt op de plek waar de problemen zich voordoen. Daarom is er nu een handige curcumine neusspray die direct de symptomen verlicht, maar tegelijk ook de oorzaak aanpakt.

Deze neusspray is onder andere inzetbaar bij

  • Verkoudheid
  • Voorhoofdholte ontsteking
  • Hooikoorts
  • Sinus infecties

Wel de voordelen, maar niet de bijwerkingen.

Naast het feit dat curcumine neusspray zowel de symptomen als de bron aanpakt, is er van aantasting van het botweefsel geen sprake, is er geen kans op verslaving aan neusspray, omdat het hier een volledig natuurlijk middel betreft gemaakt van gezuiverd (bron) water en curcumine.

De neusspray is een nieuw product van Kenwell Nature, wat ik wederom van harte kan aanbevelen. Wie het wil uitproberen, kan hier terecht.

Tot Slot

Curcumine water is een geweldig product, wat inzetbaar is bij heel veel ziekten en aandoeningen. Wil je weten wat je nog meer met curcumine water kan doen? Lees dan hier hoe je ermee in een mum van tijd van migraine en andere pijnsoorten afkomt!