*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Steek een afgesneden stengel van een roos in een aardappel. Dit is het geweldige resultaat!

Steek een afgesneden stengel van een roos in een aardappel. Dit is het geweldige resultaat!

Veel mensen houden er van om in hun eigen tuin aan de slag te zijn. Je tuin met je mooiste bloemen. Zoals die appelboom, hortensia of die rozenstruik doen het goed jaar na jaar.

Als je die ene plant, struik of boom mooi vind wil je vaak er meer van. Alleen jammer dat vaak niet lukt een stekje te laten groeien in het water.

Wij hebben hier een geweldig trucje op gegeven waardoor jij je lieveling roos weet te stekken! Zo kun jij een tuin vol krijgen met die mooie rozen!

Benodigdheden:
– Tuinaarde
– Aardappel
– Roos
– Aardappel

schermafbeelding-2016-05-31-om-18-37-58Je moet de grond goed voorbereiden, Of een bloempot. Zorg ervoor dat het goed water vasthoud.

Kies een mooie en goeie tak uit en snijd die schuin af.

Haal van de steel de takjes, blaadjes en doorns af.

Pak de aardappel en maak er een gat in met de schroevendraaier. Steek er vervolgens het stekje er in. Let op. Per aardappel maar één stekje.

Plant de aardappel in de grond en bedek het met tuinaarde.

Binnenkort zal jij prachtige rozen hebben.

Previous Verwijder ouderdomsvlekken met DIT!
Next Stop nu met roken en zuiver je longen met dit geweldige recept!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Koop geen wasverzachters meer – ze zijn schadelijk! Maak zelf een goedkopere natuurlijke wasverzachter!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ik denk echt dat we er allemaal van houden als onze kleren lekker ruiken! Maar, helaas, de commerciële

Bouwen en Verbouwen

9 geniale redenen om azijn in de wasruimte te gebruiken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Azijn is een ideaal ingrediënt om je saladedressing smaak te geven, en het is perfect voor het verven

Bouwen en Verbouwen

Spray dit eenvoudige mengsel en je zult nooit meer mieren in je huis zien!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mieren zijn behoorlijk eigenwijs, en ze blijven kruipen in onze huizen, vooral op warme dagen. Je kunt deze