*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wow dit moet je weten! 5 redenen waarom je elke dag paprika zou moeten eten!
mei 27, 2016 8978 Views

Wow dit moet je weten! 5 redenen waarom je elke dag paprika zou moeten eten!

Paprika is een simpele groente die we eigenlijk zo vaak zien dat we het niet speciaal meer vinden. We staan er niet bij stil wanneer het op een broodje zit en we merken ze niet op in een salade. Je kunt als het ware zeggen dat paprika eigenlijk altijd bij het pakket hoort.
Wees daar maar blij om, want paprika is fantastisch voor je gezondheid.

Kijk snel op de volgende pagina en begin paprika een vast onderdeel te maken (als dat niet al zo is) van je dagelijkse voedselregime.

– Zij zijn verwant met rode peper, tomaten, die allemaal afkomstig zijn uit Midden-en Zuid-Amerika.
Verse, rauwe paprika’s zijn hoofdzakelijk samengesteld uit water (92%). De rest bestaat uit koolhydraten en kleine hoeveelheden eiwit en vet. Hierdoor is het eten van een paprika zo goed als het drinken van een flink glas water. Zo hou je je lichaam goed voorzien van vocht.

– Groene paprika’s zijn zeer rijk aan vitamine C, en één paprika kan tot 169% van de AdH voorzien. Andere vitaminen en mineralen in paprika zijn vitamine K1, vitamine E, vitamine A, foliumzuur en kalium.

– Paprika’s zijn rijk aan verschillende anti-oxidanten, in het bijzonder carotenoïden.

– Goed voor je ogen! In feite beschermen paprika’s de menselijke netvlies, het lichtgevoelige binnenwand van het oog, tegen oxidatieve schade.

– Niet alleen zijn rode paprika zijn een behoorlijke bron van ijzer, zijn ze ook bijzonder rijk aan vitamine C, die de absorptie van ijzer toeneemt in de darm. Hierdoor helpt het tegen bloedarmoede!

Zoals je kunt zien heeft het eten van paprika’s verschillende gezondheidsvoordelen, zoals een betere gezondheid van het oog, en minder risico op verschillende chronische ziekten! Deel het daarom met al je vrienden op Facebook!

Previous Met deze wortelsiroop verwijdert overtollig slijm en zijn vervelende hoestbuien binnen no-time verdwenen!
Next Ze maakt met natuurlijke ingrediënten een medicijn tegen chronisch hoofdpijn en angst. Dit ga ik zeker proberen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Knoflook Bewezen 100 keer meer effectief dan antibiotica, en werkt in slechts een fractie van de tijd

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een belangrijke studie van Washington State University toont aan dat knoflook honderd keer effectiever is dan twee populaire

Natuurlijk genezen

Alweer last van verkoudheid door de herfst? Dit zijn 4 goedkope wondermiddeltjes!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wanneer het wast kouder wordt hebben we meteen last van de gezondheid.. Ik word al snel verkouden en

Natuurlijk genezen

Neem citroensap in plaats van pillen als je één van deze 8 problemen hebt!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Citroensap is rijk aan flavonoïden die anti-oxidanten bevatten, die je kan helpen bij de bestrijding van kanker. Ze

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply