Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Vrouwen worden vaak hun hele leven gewaarschuwd voor vormen van kanker één van de meest voorkomende is borstkanker. Velen weten dan ook dat ze hun borsten regelmatig moeten laten nakijken en checken voor subtiele veranderingen, dit kunnen klodden of kleurveranderingen zijn. Sommigen van ons weten zelfs hoe ze zich een degelijk borstonderzoek moeten geven.

Echter zijn er meer soorten kankers waar iedereen het slachtoffer kan van worden. Blaaskanker is ook een vorm die je kan opmerken aan een paar hele duidelijke symptomen. De blaas, dat ballonvormig orgaan dat onze urine opslaat in de onderbuik, kan kanker ontwikkelen net als alle andere organen.

Ziekteverschijnselen zijn makkelijk te negeren, echter zullen we altijd naar ons lichaam moeten luisteren. Dit zijn de 10 belangrijkste ziekteverschijnselen die met blaaskanker in verband staan. Elke vrouw zou ze van buiten moeten kennen.

Bloed in de urine
Als er bloed in je urine zit kan dit een teken van blaaskanker zijn. De hoeveelheid bloed varieert nog al. Soms zal de urine kleur roodbruin en soms is er amper iets te zien. Weet wel dat bloed in de urine niet altijd op blaaskanker wijst. Andere oorzaken zijn: ontstekingen, nierstenen en blaasstenen, of goedaardige gezwellen.

Veel naar het toilet moeten
Blaaskanker kan de werking van de blaas verstoren. De blaas kan geïrriteerd raken en dat kan je merken aan het feit dat je veel vaker naar het toilet moet. Vrouwen hebben dan het gevoel alsof ze heel nodig moeten terwijl ze geen volle blaas hebben.

Brandend gevoel bij het plassen
Dit kan een teken zijn van de kanker, al kan dit ook een hoop andere redenen hebben die dit kunnen veroorzaken. Praat dan altijd met je dokter er over.

Moeilijk kunnen plassen
Plassen is ergens waar we niet over na denken. Je loopt naar de wc en doet je ding. Als je dus moeilijk kan plassen, dan weet je dat er iets niet klopt.

Slapheid en moeheid
Ben je vaak moe of vermoeid en weet je niet hoe dit komt? Ga dan langs je arts. Het kan door allerlei dingen veroorzaakt worden, maar het kan ook wijzen op blaaskanker.

Geen eetlust en gewichtsverlies
Vaak als je eetlust wat minder wordt heb je in de meeste gevallen een griepje. Maar als de eetlust zich na een tijdje niet herstelt, dan kan er iets serieuzer aan de hand zijn.

Opgezwollen voeten
Dit kan ook weer door meerdere dingen komen, zoals zwangerschap of teveel staan. Toch kan dit ook weer een teken zijn van blaaskanker.

Niet kunnen plassen
Dit is wel iets wat je heel serieus moet nemen. In tegenstelling tot plasmoeilijkheden is niet kunnen plassen wel een duidelijk teken dat er echt iets goed mis is. Als er geen druppel meer uit wilt komen dan kan dat een sterk signaal zijn van vergevorderde blaaskanker.

We moeten als vrouwen opmerkzaam blijven voor kanker. Of het nu in de borsten is of in de blaas, een gewaarschuwd vrouw is er twee waard.

Deel dit met je vrienden zodat zij ook even naar deze symptomen kunnen kijken.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 3 natuurlijke middeltjes voor rimpelloze handen!
Next Heb je een stinkende prullenbak? Met deze truc heb je daar geen last meer van!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Aantal burn-outs zeer sterk gestegen

Steeds meer mensen vallen uit met een burn-out. Vooral vrouwen gaan onderuit. 15 procent van de Nederlandse vrouwen zegt een burn-out te hebben of te hebben gehad. Twee jaar geleden

Natuurlijk genezen

Door deze huismiddeltjes heb jij NOOIT meer last van bronchitis en hoestaanvallen!

Dit is vast herkenbaar tijdens de winter.. Bronchitis en andere ziektes waar je alles behalve vrolijk van wordt. Ik zelf heb veel last van verkoudheid en heftige hoestaanvallen. Acute bronchitis

Natuurlijk genezen

Thee voor het reinigen van parasieten en toxines: Een behandeling voor meer dan 50 Kwalen

Mensen zijn op de proppen gekomen met een recept voor een helende pittige drank voor vele kwaaltjes, om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Deze drank heeft ook sterke anti-inflammatoire