*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


10 Handige schoonmaak tips om jou huishouden sneller schoon te krijgen!

10 Handige schoonmaak tips om jou huishouden sneller schoon te krijgen!

Wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om net als oma centimeter voor centimeter het huis te schrobben? Daarom geven wij je een paar handige schoonmaak- en huishoudtips. Wist je dat je met olijfolie binnen no time vlekken van roestvrij staal krijgt en waarom zou je de douche eigenlijk niet schoonmaken terwijl je eronder staat?

Het huis schoonmaken is helaas niet iets wat je even doet. Het kost veel tijd om het huis te poetsen. Echter door enkele tips en trucjes te gebruiken zal het je wel lukken om in record tijd een lekker schoon huis te hebben.

Kreukvrije was
Haal de was meteen uit de machine en hang de kleding op hangertjes of leg ze languit te drogen. Op die manier krijg je geen kreukels en hoef je niet meer te strijken.

Wegwerpdoekjes
Maak volop gebruik van wegwerpdoekjes. Je hebt ze voor het toilet, de keuken, badkamer en voor meubels. Zonder enige moeite veeg je zo de viezigheid van de kinderstoel en het stof van de tafel.

Vette vingers
Met kleine kinderen heb je vaak last van vette vingers. Om deze weg te halen kun je allesreiniger in een spuitflacon doen. Loop de vette vingers na met een doekje en je flacon, dan is alles zo weer schoon.

Vlekken op de bank
Kinderen knoeien nogal eens op de bank. Het wondermiddel? Ossengalzeep doet wonderen voor alle vlekken op de bank: melk, poep, groente/fruit. Zelfs chocolade gaat vaak uit de bank met ossengalzeep. Je kunt ossengalzeep kopen bij de drogist.

Een vlek in het tapijt of vloerkleed?
Giet er een beetje koolzuurhoudend water op en de vlek zal grotendeels door de bubbels naar boven toe. Daarna direct (droog)deppen met een oude theedoek of een stuk papier.

Vloeibare zeep versus een stuk vaste zeep.
Gebruik voor je eigen hygiëne liever vloeibare zeep, omdat aan de vaste zeep bacteriën blijven plakken.

Gebruik een plantenspuit in plaats van een emmer met sop.
Giet in een plantenspuit wat allesreiniger en vul het aan met water. Het enige wat nu nog nodig is is een vaatdoekje of een stuk papier en het schoonmaken kan beginnen.

Gaspitten
De gaspitten worden vaak slecht schoon bij de normale schoonmaakbeurt van het fornuis. Een goed alternatief voor de gaspitten is het gebruiken van ‘brillo’ sponsjes. Heel voorzichtig wrijven en gegarandeerd dat ze daarna weer volop zullen glimmen.

Vriezer ontdooien
Het ontdooien van de vriezer is altijd een flinke klus. Om het ontdooi proces te versnellen kun je er een föhn voor houden. Zorg wel dat je vriezer al tien minuten uitstaat en zet je föhn niet op de heetste stand. Binnen een half uurtje is het klusje geklaard.

Leg eens een halve citroen in het bovenste gedeelte van de vaatwasser.
Het gaat heerlijk ruiken en de glazen worden glanzend schoon.

Heb jij wat aan deze 10 super handige tips? Vergeet ze dan niet te delen met al je vrienden.

Previous GENIAAL! Zo krijg je die enorme knoflookwalm onmiddellijk weg door DIT te eten.
Next DIT VERGIF LAAT ZIJN ‘LEUTER’ KRIMPEN. MAAR IEDEREEN DRINKT HET. SOMMIGEN ZELFS DAGELIJKS!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Hoe u uw eigen stadsmoestuin kunt laten groeien

Kiezen voor het aanleggen van je eigen stadsmoestuin is een enorme stap op weg naar zelfredzaamheid. Met de huidige gebeurtenissen zoals ze zijn, onderbrekingen in het aanbod, stijgende prijzen en

Bouwen en Verbouwen

Met DIT middeltje maak jij je oven weer perfect schoon! DIT weet haast niemand!

Hoe langer je je oven gaat gebruiken, hoe viezer hij wordt. En het ergste is, het vuil is hardnekkig en dit kost erg veel moeite. Al stop je er nog

Bouwen en Verbouwen

Zo maak je heel eenvoudig je eigen deodorant

Gemiddeld gooien we in Nederland per jaar 487 kilo afval weg. Per persoon. Dat is 1.3 kilo per dag. Per persoon. En die kilo’s bestaan -in mijn huishouden althans- vooral uit plastic.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply