*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


5 Signalen die duiden op een hartaanval. Dit MOET iedereen weten!
april 6, 2017 4578 Views

5 Signalen die duiden op een hartaanval. Dit MOET iedereen weten!

Een hartaanval treedt op bij een ernstige vermindering of volledige blokkering van de bloedstroom naar het hart. De bloedstroom zorgt ervoor dat de hartspier zuurstof krijgt.

De belangrijkste oorzaak is de vernauwing van de bloedvaten die het hart van bloed voorzien. Studies hebben aangetoond dat 43,8 miljoen vrouwen momenteel lijden aan een vorm van hart- en vaatziekten. Vrouwen zijn meer vatbaar voor hart- en vaatziekte dan mannen. Vrouwen hebben het hoogste risico op overlijden als gevolg van een hartaanval.

De meest voorkomende symptomen van een hartaanval zijn subtieler bij vrouwen, en ze kunnen ze zelfs koppelen aan iets minder ernstige kwaaltjes zoals de griep.

Omdat hartaanvallen zo’n groot probleem zijn bij vrouwen is het belangrijk om deze signalen van een hartaanval te weten:

    • Pijn in andere gebieden dan de borst

In de meeste gevallen komt de pijn in andere gebieden voor dan de borst. Bijvoorbeeld: in de arm, rug of de kaak.

    • Druk op de borst

Ook al is deze druk is niet zo intens als bij mannen, vrouwen ervaren vaak steken, druk en pijn in het midden van je borst.

    • Zweten en kortademigheid

Wanneer je ineens hard begint te zweten zonder dat je inspanning levert, neem dan contact op met je huisarts.

    • Misselijkheid en/of overgeven

Voordat vrouwen een hartaanval krijgen hebben ze vaak last van misselijkheid of moeten ze braken.

    • Ongebruikelijke vermoeidheid

Wanneer je constant vermoeid bent zonder duidelijke reden, en je ervaart enkele bovenstaande symptomen? Neem dan contact op met je huisarts.

Previous Een stralende witte lach zonder je tanden te bleken? Met DEZE tips gaat dat lukken!
Next Ze wrijft een bananenschil over haar gezicht en DIT gebeurt er met haar PUISTEN!

You might also like

Natuurlijk genezen

Is het eczeem of iets anders? 5 duidelijke tekenen om nooit te negeren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Leer hoe u eczeem kunt onderscheiden van andere huidproblemen. Let op de locatie van uw droge, gevoelige huid

Natuurlijk genezen

Wikkel je voeten in enkele lagen aluminiumfolie. 1 uur later? Onvoorstelbaar …

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen heeft in de keuken wel ergens een rol aluminiumfolie liggen, maar we denken er nooit aan om

Natuurlijk genezen

3 antioxidanten die ontstekingen bij patiënten met hartfalen verminderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We weten dat antioxidanten het algemene welzijn ondersteunen door te helpen bij het ontgiftingsproces – op cellulair niveau.