10 redenen om meer appelazijn te drinken

10 redenen om meer appelazijn te drinken

Luister naar dit artikel

Appelazijn is een opmerkelijk hulpmiddel dat op verschillende manieren kan worden gebruikt om uw gezondheid te verbeteren, evenals in uw huishouden. Dit zijn de top 10 belangrijkste toepassingen van appelazijn:


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ontgiften
Appelazijn kan leverontgifting stimuleren en het kan ook uw bloedcirculatie verbeteren. en stimuleert leverontgifting. Bovendien kan het het slijm in het lichaam oplossen en de lymfeklieren reinigen.

Verlaagt de bloeddruk en cholesterol
De regelmatige consumptie van appelazijn kan de bloeddruk en het cholesterolgehalte verlagen, zoals aangetoond in een dierstudie gepubliceerd in Bioscience, Biotechnology en Biochemistry, in 2001. In dit geval moet je 1-2 theelepels azijn toevoegen in acht gram water, en je kunt ook een theelepel honing toevoegen om de smaak te verbeteren.

Verhoogt maagzuur
Volgens een onderzoek kan appelazijn de secretie van maagzuur verhogen en indigestie behandelen. Om het te gebruiken om je conditie te verbeteren, neem je een theelepel appelazijn met een glas water en zul je snel verlichting voelen. Als u zweren heeft, wordt het niet aanbevolen om deze behandeling te doen.

Verlicht artritis, stijve gewrichten en jicht
Studies tonen aan dat het appelzuur in de azijn urinezuurkristallen in de gewrichten kan oplossen en kan helpen deze uit het lichaam te verwijderen. Regelmatige consumptie van appelazijn kan ontstekingen in het lichaam aanzienlijk verminderen.

Geneest sinusinfecties, keelpijn, hoofdpijn, griep
Appelazijn versterkt je immuunsysteem en kan worden gebruikt als een natuurlijke remedie tegen bijholte-infecties en al hun symptomen, zoals keelpijn en hoofdpijn.

Brengt uw innerlijke ecosysteem in evenwicht
Appelazijn heeft het vermogen om de normale pH-waarden in het lichaam te handhaven. Het natuurlijke vermogen van het menselijk lichaam is het handhaven van homeostase, met inbegrip van metabolisch evenwicht in de innerlijke omgeving van het menselijk lichaam. Dit omvat normale pH-waarden, variërend van 7,35-7,45. Onderzoek beweert dat lagere pH-waarden (zure toestand) geassocieerd zijn met gebrek aan energie, overmatige slijmvorming en frequente infecties.

Doodt Candida en schimmel
Candida is de naam voor een groep gisten (een soort schimmel) die vaak de huid infecteren, wat kan leiden tot schimmelinfecties, vermoeidheid, hunkeren naar suiker en slecht geheugen. Azijn bevat natuurlijke enzymen die Candida effectief kunnen bestrijden

Elimineert acne, dermatitis, wratten en andere huidproblemen
Appelazijn is ook erg handig in het geval van huidproblemen. Om wratten te elimineren, moet u een wattenbolletje in appelazijnoplossing dompelen en op de wrat aanbrengen. Zet het vast met een verband en laat het een nacht zitten.

U hoeft zich geen zorgen te maken als het getroffen gebied opzwelt of u een kloppend gevoel ervaart, omdat het een teken is dat de oplossing werkt. Na een paar dagen kan de wrat zwart worden en uiteindelijk vallen, maar u moet de methode nog enkele dagen herhalen om herhaling van de wrat te voorkomen.

Om puistjes kwijt te raken, raden huidverzorgingsdeskundigen aan om een ​​deel appelazijn te combineren met drie delen water en de resulterende oplossing op elke puistje aan te brengen.

Geneest allergieën
Appelazijn kan zeer nuttig zijn bij de behandeling van allergieën, omdat het slijmvlies en verstopping van de sinussen kan afbreken. Overmatig slijm wordt geassocieerd met een verzwakt immuunsysteem. Het kan ook de opbouw van slijm en congestie behandelen, waardoor de risico’s op allergieën worden verlaagd.

Gewichtsverlies
U kunt efficiënt afvallen als u regelmatig appelazijn consumeert. Een studie gepubliceerd in Bioscience, Biotechnology en Biochemistry, in 2009, ontdekte dat mensen die gedurende 12 weken regelmatig azijnzuur consumeerden buitengewoon succesvol waren in het verliezen van gewicht, in het verminderen van buikvet, triglyceriden en tailleomtrek.

Bronnen:

www.justnaturallife.com

www.explicitgists.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Kiespijn verdwijnt in een flits: dit is de beste natuurlijke remedie tegen kiespijn
Next Man die Kanker versloeg legt uit waarom hij weigert kanker donaties te ondersteunen.

You might also like

Natuurlijk genezen

Ik heb eindelijk een thee gevonden die mijn allergieën doet verdwijnen en ik zal nooit stoppen met hem drinken

Luister naar dit artikel Mijn allergieën waren altijd al op zijn zachtst gezegd verschrikkelijk, maar sinds ik deze thee heb gevonden vallen ze me niet langer lastig. Niets wat ik

Natuurlijk genezen

Heb je veel lopen klussen of wezen sporten en nu last van spierpijn? Verlicht je spierpijn door dit!

Luister naar dit artikel Je hebt je op de tennisbaan te veel uitgesloofd of de hele dag het plafond staan schilderen, in de tuin geklust of je hebt intensief lopen

Natuurlijk genezen

Botanische studie concludeert het antioxidant potentieel van kleine brandnetel

Luister naar dit artikel De kleine brandnetel (Urtica urens) is een naaste verwant van de heilzame, zij het pijnlijke brandnetel (Urtica dioica), omdat beide behoren tot het geslacht Urtica. Leden