*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Kiespijn verdwijnt in een flits: dit is de beste natuurlijke remedie tegen kiespijn
oktober 24, 2019 14945 Views

Kiespijn verdwijnt in een flits: dit is de beste natuurlijke remedie tegen kiespijn

Wanneer ze kiespijn hebben, nemen de meeste mensen Anbesol en Orajel. Deze beide conventionele pijnstillers bevatten echter benzocaïne, een verdovingsmiddel dat bij sommige mensen een aantal bijwerkingen kan veroorzaken, waaronder allergische reacties.

Anderzijds toont het nieuwste onderzoek aan dat kruidnagelolie tandpijn effectief kan verslaan! Het Journal of Dentistry publiceerde namelijk in 2006 een studie die suggereert dat kruidnagelolie hetzelfde werkt als benzocaïne bij het verlichten van kiespijn en chronische tandpijn.

Deze natuurlijke remedie wordt beschouwd als uiterst effectief bij het verlichten van kiespijn, en veel culturen gebruiken het al eeuwen voor de behandeling van orale pijn.

De plaatselijke toepassing van teentje knoflook zal gevoelloosheid veroorzaken in het pijnlijke gebied, wat pijn zal verlichten.

Bovendien zijn teentjes knoflook op een groot aantal manieren uiterst nuttig. Ze zijn rijk aan mangaan, wat belangrijk is voor het metabolisme en de botsterkte. Ze bevatten ook een chemische component eugenol, die de bloedcirculatie stimuleert en gunstig is voor het cardiovasculaire systeem. Bovendien is de teentje knoflook een krachtige antioxidant die het lichaam reinigt van vrije radicalen en het immuunsysteem stimuleert.

Kruidnagel olie gemakkelijk zelf maken

Kruidnagel bevat een breed scala aan werkzame stoffen, waaronder grote hoeveelheden eugenol. Het is een natuurlijk middel dat gebruikt kan worden bij problemen met de spijsvertering, diabetes en zelfs bij het bestrijden van infecties en zelfs kanker. Ook wordt kruidnagel gebruikt als een afrodisiacum en ingezet bij gevallen van ontstoken tandvlees, kiespijn en keelontsteking.

De meest handige vorm om kruidnagel te gebruiken als een natuurlijke remedie is in de vorm van olie, en in de video hieronder laten wij je zien hoe je zelf heel gemakkelijk deze olie kan maken!

Previous Een krachtige natuurlijke drank die jicht geneest
Next 10 redenen om meer appelazijn te drinken

You might also like

Natuurlijk genezen

Mogelijk verband tussen darmbacteriën en ADHD

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben een mogelijk verband gevonden tussen de (verhoogde) activiteit van bepaalde darmbacteriën

Natuurlijk genezen

Rokers: Hoe je een wonder elixer maakt om je longen te reinigen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je een roker bent, weet ik zeker dat je wel eens hebt gehoord van de rokers hoest,

Natuurlijk genezen

Verwijder deze voedingsmiddelen uit je dieet om kankercellen uit te hongeren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Californië, San Francisco, is een ingrediënt dat meestal wordt gevonden