6 manieren om je ‘kanker tijdbom’ te ontmantelen
juni 5, 2019 2737 Views

6 manieren om je ‘kanker tijdbom’ te ontmantelen

Luister naar dit artikel

Zevenenveertig jaar geleden werd een “oorlog tegen kanker” uitgesproken door president Nixon. Sinds die verklaring heeft de Amerikaanse regering alleen al meer dan $ 100 miljard uitgegeven aan kankeronderzoek in de hoop de dreiging van deze tikkende ‘tijdbom’ weg te nemen. Maar in plaats daarvan zijn talloze levens verloren gegaan als gevolg van toxische therapieën en ” experimentele medicijnen “die valse hoop bieden.

Volgens een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn kankerstatistieken indicatief voor een toekomstige “menselijke ramp”. In feite zullen de gevallen van kanker naar verwachting wereldwijd 57% stijgen in de komende 20 jaar.

Dus hoe stoppen we deze waanzin?

Christopher Wild, directeur van het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek, begrijpt duidelijk de oplossing voor de kankerepidemie. “We kunnen niet omgaan met het kankerprobleem. Meer betrokkenheid bij preventie en vroege detectie is hard nodig om de verbeterde behandelingen aan te vullen en de alarmerende stijging van de kankerbelasting wereldwijd aan te pakken. ”

Een op de drie vrouwen en een op de twee mannen is voorbestemd om een ​​vorm van kanker te ontwikkelen in hun leven. Dus, hoe lossen we het probleem op?

Het antwoord ligt op preventie door middel van voorlichting en vroege opsporing. Wetenschappers erkennen nu dat we enorm veel controle hebben over onze gezondheid door het gebruik van specifieke voedingsstoffen die onze ‘goede genen’ kunnen veranderen en onze ‘slechte genen’ kunnen uitschakelen.

6 manieren waarop de natuur ons kan helpen onze ‘tijdbom voor kanker’ te ontmantelen

1. Verminder kanker-bevorderende ontsteking: Cox -2 is een enzym dat verantwoordelijk is voor het verhogen van ontstekingen en het bevorderen van kanker. Het kiezen van ontstekingsremmende voedingsmiddelen en supplementen kan een grote invloed hebben op het verminderen van ontstekingen in uw lichaam. Een paar voorbeelden zijn curcumine, schone visoliën en een extract van kruisbloemige groenten genaamd DIM I3C.

2. Voorkom DNA-schade: de meeste vormen van kanker, waaronder borstkanker, beginnen met een soort functionele of structurele DNA-schade die een cel ertoe kan brengen kanker te worden. Soms wordt een tumor-onderdrukkend gen tot zwijgen gebracht of wordt een tumor-promotor-gen ingeschakeld. Deze voedingsstoffen hebben bewezen anti-borstkanker effecten.

A) Sulforafaan van broccoli spruiten
B) Het sporenmineraalselenium
C) Genisteïne van gefermenteerde (organische, niet-GMO) soja
D) Curcumine
E) EGCG gevonden in groene thee

3. Blokkeer abnormale oestrogeenproductie: toxische aromataseremmers blokkeren de productie van oestrogeen door het lichaam en hebben ernstige bijwerkingen. Als u zich zorgen maakt over overbelasting van oestrogenen, heeft de natuur ons voorzien van natuurlijke oestrogeenregelaars die een beschermend effect hebben.

Bovendien binden lignanen uit lijnzaad overmatige agressieve oestrogenen en verdrijven ze uit het lichaam. Melatonine is een cytotoxisch hormoon dat borstkankercellen letterlijk in slaap brengt. Van granaatappels afgeleide verbindingen vertonen antiproliferatieve en anti-aromatase-activiteit in borstkankercellen.

4. Kankerceldood teweegbrengen: onze normale gezonde cellen gaan uiteindelijk door een proces dat ‘apoptose’ of celdood wordt genoemd. Kankercellen zijn doof voor de signalen die celdood bevorderen. Zo blijven ze repliceren. Voedingsstoffen zoals curcumine en DIM I3C – van kruisbloemige groenten – zorgen ervoor dat borstkankercellen zichzelf vernietigen.

5. Stop de groei van bloedvaten die tumoren voeden: zodra de tumoren zich beginnen te ontwikkelen, creëren ze hun eigen bloedtoevoer om de tumor te voeden. Dit proces wordt angio-genese genoemd. Er zijn veel voedingsstoffen die kunnen worden aangetroffen in een gezond voedingspatroon dat dit proces blokkeert en ervoor zorgt dat de kankercellen “verhongeren”. EGCG van groene thee, curcumine en omega-3 vetzuren uit vis en vlas zijn enkele voorbeelden.

6. Voorkom uitzaaiing of verspreiding van borstkanker: Borstkanker wordt vaak geassocieerd met uitzaaiing of verspreiding naar andere organen zoals de longen, lever en hersenen. Specifieke voedingsstoffen kunnen feitelijk het vermogen van de tumor om zich te verspreiden beïnvloeden door de enzymen te blokkeren die het “uitzaaien” van de kanker veroorzaken. Hier zijn een paar voorbeelden:

A. Sulforafaan van kruisbloemige groenten en broccoli-spruiten
B. Curcumine
C. Groene thee polyfenolen
D. Melatonine

De voedingsmiddelen en supplementen die hier worden genoemd, zijn slechts het topje van de ijsberg. Biologische, verse voeding, kruiden en specerijen bevatten een overvloed aan antikanker eigenschappen. Hoewel Hippocrates geen wetenschappelijk “bewijs” had dat voedsel het lichaam kon genezen, wist hij dat voedsel een recept voor gezondheid was toen hij zei: “Laat voedsel je medicijn zijn.”

U KUNT uw tijdbom voor kanker ontmantelen door proactief te zijn en door bewuste, weloverwogen beslissingen te nemen over uw gezondheid.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Onderzoek onthult dat kokosolie een beter insectenverdelger is vergeleken met DEET, een schadelijk chemisch ingrediënt
Next Zwarte Peper Olie: verwijdert urinezuur, vermindert angst, verlangen naar sigaretten en artritis

You might also like

Algemeen

Deze Nederlandse stad heeft haar bushaltes omgezet in bij haltes!

Luister naar dit artikel De mensen in Utrecht zijn een stap voor op de ontwikkelingen, en deze Nederlandse stad heeft voor ons allemaal een goed voorbeeld gegeven. De stad heeft

Algemeen

HEFTIGE VIDEO … Zo reageert je maag op een McCheeseburger!

Luister naar dit artikel Tuurlijk weet iedereen dat een cheeseburger van de McDonald’s niet de aller gezondste keuze is die je kan maken. Maar ach, soms heb je van die

Algemeen

Belangrijkste doodsoorzaak voor Amerikanen van 18-45 jaar is GEEN Covid – het is Fentanyl

Luister naar dit artikel Omdat de staat een drugsoorlog afdwingt die veel veiligere alternatieven verbiedt, heeft fentanyl de illegale drugsmarkt stormenderhand veroverd en deze extreem gevaarlijke synthetische opioïden overspoelen de