*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


9 meest effectieve manieren om onkruid op natuurlijke wijze te doden
juni 3, 2019 5940 Views

9 meest effectieve manieren om onkruid op natuurlijke wijze te doden

Als je urenlang hebt geknipt, getrimd en geplant om ervoor te zorgen dat je tuin er mooi en ontspannend uitziet, is het zien van onkruid dat opduikt genoeg om je gek te maken. Als je moeite hebt om van deze vervelende moordenaars van het tuinontwerp af te komen, bekijk dan een paar van de beste manieren om ze voorgoed uit te schakelen.

Laat ons weten of je een van deze tactieken hebt gebruikt om de ongewenste gasten uit je tuin op te ruimen.

1. Gebruik Baking Soda: Zuiveringszout is een veilige optie die onkruid uit de scheuren in uw trottoirs en terrasoppervlakken zal houden zonder toxines in het milieu te brengen. Strooi eenvoudig een paar handenvol op het trottoir en veeg het in de scheuren, volgens Reader’s Digest.

2. Zout ze: kook twee delen water met een deel zout. Giet het mengsel direct op onkruid. Je kunt ook zout op het onkruid op je trottoir strooien en een beetje water erop sproeien.

3. Zorg dat ze dronken worden: alcohol kan uitdrogen (wat kan verklaren waarom je echt dorst hebt nadat je er een te veel hebt gehad). Dit uitdrogingseffect werkt uitstekend voor het verdoven van onkruid. Combineer 30ml wodka met 2 kopjes water en een beetje afwasmiddel. Meng het in een sproeiflacon en roer onkruid royaal. Raak het onkruid in het midden van de dag wanneer de zon hoog is voor het beste effect.

4. Voeg een beetje smaak toe: Breng je onkruid tot onderdompeling door 1 kop zout te mengen met 4 liter azijn, een beetje afwasmiddel en wat citrusolie. Spuit het mengsel op het onkruid.

5. Voorkomen dat ze ooit verschijnen: u kunt het voor onkruid veel moeilijker maken om te groeien door een beetje maïsmeel te verspreiden. Maïsmeel maakt het moeilijker voor onkruidzaden om zich te vermenigvuldigen. Het doodt eigenlijk niets, maar het is een goede preventieve maatregel.

6. Verstoor de sukkels: het klinkt niet humaan, maar onkruid dat opduikt en je prachtige tuin verwoest, krijgt wat hen overkomt. Om onkruid op natuurlijke wijze te nixen, brengt u minstens vier vellen krantenpapier op het gebied aan. Het papier houdt zonlicht tegen voor de vervelende onkruiden. Weeg de krant af met een laag compost.

7. Laat je gazon groeien: Vreemd genoeg is een van de beste manieren om onkruid tegen te houden, je gazon bemest te houden. Dik, gezond gras neemt tonnen ruimte in beslag op de grond en verhindert dat onkruid ontkiemt, volgens This Old House. Wees voorzichtig: te veel kunstmest (zelfs de natuurlijke soort) kan je gras doden.

8. Met de hand-wieden: het is niet leuk, maar het is effectief. De beste manier om onkruid te doden en te voorkomen dat ze uw tuin overnemen, is om het met de hand te doen. Je wilt het onkruid in de kinderschoenen vangen. Gebruik een scherp hulpmiddel en ruk de hele wiet (wortel inbegrepen)eruit. Voer het gebied opnieuw in met gras zodra je het onkruid trekt om de grasgroei te stimuleren en onkruid tegen te houden.

9. Kokend water: het is veilig. Het is makkelijk. Het werkt. Giet gewoon een pan met kokend water over een onkruid en zie het verdorren en afsterven.

Previous Krijg hulp voor voet- en hielpijn met de behulpzame techniek van deze arts
Next Een remedie die zelfs de meest dodelijke ziekten vernietigt: honing en zuiveringszout (video)

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Basisprincipes van tuinieren: oogsten en bewaren van zaden van tuinplanten

Nadat je een moestuin een heel seizoen hebt beheerd, is de volgende logische stap om je fruit en groenten te oogsten, evenals andere producten van je geliefde planten. Maar voordat

Bouwen en Verbouwen

Geniet van een overheerlijke aromatherapie met deze zelfgemaakte bruisballen. Alsof je in de spa bent!

Ik ben al mijn hele leven ontzettende fan van bruisballen. Nu spendeert natuurlijk niemand graag veel geld om constant dure bruisballen te kopen. Dat is ook de reden waarom ik

Bouwen en Verbouwen

8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren

Het zomerweer komt er weer aan en die luie, wazige dagen betekenen kampeertochten, buitenspelen en genieten van moeder natuur op oh-zo-vele manieren. Het betekent ook dat het teken seizoen in