*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Aardappel Sap: een remedie voor enkele van de meest ernstige ziekten

Aardappel Sap: een remedie voor enkele van de meest ernstige ziekten

De helende eigenschappen van aardappelen zijn al honderden jaren bekend. Aardappelsap is vooral bekend vanwege de veelzijdigheid bij de behandeling van een breed scala van verschillende ziekten.

Aardappelen groeien over de hele wereld en zijn gevonden in de voeding van mensen door de eeuwen heen, en aardappelen hebben een groot helend vermogen, wanneer er vers sap van wordt gemaakt.

1. Aardappelsap is een prachtig anti-inflammatoir middel en werkt goed tegen artritis en alle andere vormen van inflammatoire ziekten en pijnen, vooral gewrichtspijn en rugpijn. En Aardappel Sap zal de bloedsomloop verhogen naar elk gebied van het lichaam.

2. Aardappelsap is zeer alkalisch en werkt om het lichaam te alkaliseren teneinde ziekten zoals cardiovasculaire ziekte en zelfs kanker te voorkomen.

3. Aardappelsap is geweldig tegen eczeem en zelfs acne. Het helpt bij het opschonen van je huid in een mum van tijd.

4. Aardappelsap kan je helpen gewicht te verliezen, neem een kopje aardappel sap in de ochtend voor het ontbijt … en ’s avonds 2 tot 3 uur voor het naar bed gaan. Aardappelsap smaakt niet geweldig, dus zorg ervoor om het te mengen met andere sappen, zoals wortelsap en voeg wat honing toe zodat het geweldig smaakt!

5. Aardappelsap doet wonderen voor jicht, het verwijdert urinezuur uit je lichaam.

6. Aardappelsap verlaagt ook je cholesterol, en in het algemeen verbetert het je algehele staat van gezondheid en welzijn.

7. Aardappelsap werkt ook goed als een goedkoop middel voor ontgiften. Wil je de lever en galblaas spoelen, geef dan aardappelsap een kans. Aardappelsap is tevens gebruikt in Japan en andere plaatsen in de wereld om hepatitis met succes te behandelen.

8. Er zijn studies die aantonen dat aardappelsap goed werkt voor de behandeling van pancreatitis en nierziekte, inclusief eiwitrijke waarden op klinische laboratoriumtesten. En er is enig bewijs dat aardappelsap ook goed werkt tegen diabetes en hoge bloeddruk.

9. aardappelsap helpt de vorming van calcium stenen in de urinewegen voorkomen.

10. Aardappelsap is ook gebruikt voor de behandeling van tumoren en kanker, in feite bevatten rode en paarse aardappelen grote hoeveelheden anthocyanines die de groei van kankercellen stoppen. En gele en oranje vruchtvlees aardappelen bevatten veel zeaxanthine wat belangrijk is voor goed zicht.

11. Aardappelsap is alkalisch, wat geweldig is om het maag-darmkanaal tot rust te brengen, het genezen van indigestie, en helpen met overmatig zuur, en voor het helen van een prikkelbare darm en ook helende maagzweren. Een waar wonder voedsel voor het maag-darmkanaal.

12. Aardappelsap zit vol vitaminen A, C, B en fosfor, calcium, ijzer, kalium, zeaxanthine, vezels en eiwit! Gebruik altijd rijpe aardappelen, aardappelen die vrij zijn van zwarte vlekken, nieuwe spruiten, en groene zones … deze gebieden bevatten giftige stoffen. Zorg ervoor dat je deze gebieden voor het maken van sap verwijdert. Je kunt wortelsap toevoegen aan aardappelsap en zelfs kruiden zoals brandnetel, salie, en spirulina voor een nog voedselrijker sap dat je lichaam goed doet.

Geef Aardappelsap een keer een kans, het zou wel eens kunnen zorgen dat je je geweldig gaat voelen!

Met succes behandelde ziekten zijn:
• Gastritis: 1 eetlepel aardappelsap verdund met wat water moet een half uur voor het ontbijt, de lunch en het diner worden genomen.
• Maagzweer: 50ml aardappelsap op een lege maag en 50 ml voor de lunch en het diner.
• Bloedsuikerspiegel: dagelijkse consumptie van aardappel sap.
• De behandeling van longaandoeningen: dagelijkse consumptie van aardappel sap
• Kanker: Aardappelsap is onderdeel van de Brojsov therapie voor de behandeling van kanker.
• Ziekten van de milt en lever, hart-en vaatziekten, frequente hoofdpijn en menstruatiepijn: dagelijkse consumptie van aardappel sap.

Hoe maak je aardappelsap:
Was de aardappelen en verwijder alle groene delen van de korst. Leg de aardappelen in een sapcentrifuge en in één minuut heb je een glas vol met gezondheid. In plaats van een sapcentrifuge kun je de aardappelen ook raspen en zeef ze met behulp van een linnen doek. Drink het vers! Voor een betere smaak kun je honing, citroensap, wortel of appel toevoegen.

Vind je dit een handige tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden op Facebook.

Previous Deze 4 oude elixers zijn voor gezondheid en de jeugd van je huid.
Next Als je tandpasta op je vingernagels smeert, volgt er een VERRASSEND effect!

You might also like

Natuurlijk genezen

Wat gebeurt er met de hersenen als je essentiële oliën verspreidt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Velen worden gediagnosticeerd met ADHD, depressie, angst en slaapstoornissen. In 2013 heeft een onderzoek naar medische uitgaven vastgesteld

Natuurlijk genezen

Hier zijn 6 dingen die je bij de hand moet hebben als je last hebt van diarree

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Of je nu griep hebt opgelopen of iets slechts hebt gegeten en voedselvergiftiging hebt opgelopen, stinkende gevallen van

Natuurlijk genezen

Moet je elke nacht opstaan om te plassen? Dit is wat dat kan zeggen over je gezondheid!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Naarmate we ouder worden gebeuren er rare dingen in ons lichaam. We worden grijs, krijgen rimpels, onze huid

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply