Arts uit Texas beweert dat hij een effectieve en goedkope oplossing voor COVID-19 heeft ontdekt
juli 26, 2020 4138 Views

Arts uit Texas beweert dat hij een effectieve en goedkope oplossing voor COVID-19 heeft ontdekt

Luister naar dit artikel

Zou een veelgebruikt medicijn genaamd Budesonide echt een effectieve, veilige en betaalbare COVID-oplossing kunnen bieden voor zieke patiënten? Het antwoord kan je choqueren, vooral als je hebt geluisterd naar de verschrikkelijke rapporten van de reguliere media.

De waarheid is: een Texaanse arts voor spoedeisende hulp – met bijna 30 jaar ervaring – heeft goed nieuws voor de mensen die bezorgd zijn over COVID-19. En gelukkig werkt hij momenteel hard om zijn boodschap over deze potentieel levensreddende steroïde te verspreiden, hoe terughoudend sommige overheidsfunctionarissen ook zijn om de veelbelovende impact ervan toe te geven.

Arts dooft het spreekwoordelijke vuur van COVID-19 met budesonide

Budesonide wordt meestal ingeademd via een vernevelaar, een niet-invasief medisch apparaat dat medicatie omzet in damp, zodat het door de patiënt kan worden ingeademd via een handmondstuk of een eenvoudig gezichtsmasker. Het medicijn wordt vaak gebruikt om astma te behandelen.

Omdat het helpt bij het verlichten van ontstekingen in het lichaam, gebruiken artsen budesonide ook om andere redenen, waaronder het beheersen van de symptomen van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Maar, volgens Texas ER-arts Dr. Richard Bartlett, helpt budesonide zijn COVID-patiënten extreem snel te herstellen en zonder de bijwerkingen die vaak worden gezien bij andere zwaardere steroïde medicijnen.

In een interview van 2 juli op de nieuwsshow American Can We Talk legt Dr. Bartlett uit:

‘Mijn zilveren kogel is ingeademde generieke budesonide. Het is supergoedkoop … met een verzekering hoeven veel van mijn patiënten er niet eens voor te betalen. ”

Hij vervolgt: “Budesonide is een ontstekingsremmer van de luchtwegen voor COVID – een ontstekingsziekte van de luchtwegen – en het werkt.”

Dr. Bartlett heeft een succespercentage van 100% behaald met deze veelbelovende COVID-behandeling en merkt op dat veel van zijn patiënten hebben gemeld dat ze zich significant beter voelden na slechts één vijf minuten durende vernevelaarbehandeling. In zijn klinische praktijkomgeving behandelt hij sinds maart zeer zieke patiënten.

Overtuig uzelf door dit prachtige interview met Dr. Bartlett te bekijken – hieronder:

In een ander door MSN gedeeld interview zegt Dr. Bartlett dat zijn COVID-behandelplan voor zieke patiënten – van wie er velen een hoog risico lopen vanwege onderliggende medische aandoeningen en gevorderde leeftijd – gebaseerd is op de complementaire werking van drie belangrijke geneesmiddelen: generieke budesonide om ontstekingen te bestrijden en de zogenaamde “cytokinestorm” (een ernstig ontstekingsproces in het lichaam dat vaak voorkomt bij COVID-19 dat kan leiden tot falen van meerdere organen en de dood), generieke antibiotica om bacteriële infecties te bestrijden en zink om de replicatie te verstoren van het nieuwe coronavirus, SARS-CoV-2.
‘Het is gezond verstand’, voegt hij er bot aan toe.

Effectief, generiek en goedkoop – kunt u raden waarom veel Big Pharma en overheidsfunctionarissen erop uit zijn om deze veelbelovende nieuwe COVID-behandeling te laten mislukken? Volg gewoon het geld, zoals ze zeggen.

Dr. Bartlett heeft gezegd dat artsen in andere landen, waaronder Frankrijk en Spanje, het gebruik van inhalatie-steroïde medicijnen voor hun COVID-19-patiënten beginnen te onderzoeken. Hij voegt er ook aan toe dat de National Institutes of Health (NIH) naar verluidt ook budesonide zullen onderzoeken voor gebruik in de wereldwijde pandemie.

De grote vraag: zal de NIH daadwerkelijk zijn “stempel van goedkeuring” op deze therapie zetten?

Nou, je mag ons een beetje cynisch noemen … maar we kunnen het niet laten om ons af te vragen hoe ruimdenkend de NIH en andere functionarissen echt zullen zijn over dit medicijn – dat weliswaar baat kan hebben bij meer onderzoek om het nut en de veiligheid ervan te bevestigen in de strijd tegen COVID-19.

Omdat hier het volgende is:

Zoals dr. Bartlett opmerkt, is budesonide goedkoop. Extreem goedkoop, vooral in vergelijking met de voorgestelde COVID-19-vaccins en andere behandelingen die momenteel worden aanbevolen.

En als Big Pharma geen behoorlijke winst kan maken op een medicijn dat wordt gebruikt voor een spiksplinternieuwe ziekte die het grootste deel van een jaar de krantenkoppen haalt, is het niet moeilijk voor te stellen hoe ze terughoudend ze zouden zijn om het te onderzoeken of te veel aandacht aan spenderen … niet als dure vaccins op de agenda staan.

We kijken ernaar uit om meer te horen over budesonide en zijn benieuwd of het meer steun zal krijgen in de media en de wetenschappelijke gemeenschap.

Bronnen:

NewsWest9.com
Drugs.com
TexasHillCountry.com
MSN.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Chocolade is GOED voor je hart, vindt nieuwe studie
Next Middeleeuwse geneeskunde zou een nieuwe behandeling kunnen bieden voor moderne infecties

You might also like

Natuurlijk genezen

Een vette maaltijd kan invloed hebben op hoe u CBD opneemt

Luister naar dit artikel Heb je een cheeseburger met dat CBD-geïnfuseerde product? Een nieuwe studie suggereert dat vettig voedsel de opname van cannabidiol (CBD) door het lichaam zou kunnen bevorderen.

Natuurlijk genezen

Pruimen bieden “onverwachte” gezondheidsvoordelen, suggereert nieuwe studie

Luister naar dit artikel Osteoporose, een dunner worden van de botten die de vatbaarheid voor fracturen verhoogt, kan verwoestende gevolgen hebben. De National Institutes of Health meldt dat een schokkende

Natuurlijk genezen

Behandel jicht met behulp van deze krachtige natuurlijke behandeling! Dit is geweldig!

Luister naar dit artikel Jicht is zeer pijnlijk, het is een chronische aandoening, gelijkwaardig aan arthritis, dit wordt veroorzaakt door een ophoping van urinezuur in het bloed. Dit is het