Aspartaam de stille moordenaar
oktober 1, 2016 45462 Views

Aspartaam de stille moordenaar

Luister naar dit artikel

Er is een epidemie in Noord-Amerika aan de gang van Multiple Sclerose (MS) en Lupus. De meeste mensen begrijpen niet waarom deze epidemie er is, ze weten niet waarom deze ziekte zo floreert. Veel mensen vandaag de dag gebruiken kunstmatige zoetstoffen in hun thee of koffie. Zij doen dit omdat de advertenties vertellen dat suiker slecht is voor hun gezondheid. Absoluut waar!! Suiker is giftig. Als vervanger, en veel dodelijker is Aspertaam!! Het is de oorzaak van de epidemie. Aspartaam is een uiterst giftige chemische stof, geproduceerd door Monsanto.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Aspartaam is wereldwijd te vinden als suikervervanger in voeding, frisdranken, zoals Dieet Cola’s en andere dieetproducten. Het zit ook in kunstmatige zoetstoffen als suikervervanger. Aspartaam wordt verkocht als dieetproduct, maar in feite leidt het tot gewichtstoename omdat je hunkert naar koolhydraten, en dat zijn ook suikers. Ook verandert deze stof de chemie van de hersenen. Dus een aanval op de hersenen. Het verandert het dopamine in de hersenen, en is bijzonder dodelijk voor iedereen met Parkinson. Aspartaam is zeer giftig. In Aspartaam zit methylalcohol. Als het bij een temperatuur boven 30 graden Celsius komt, wordt methylalcohol in aspartaam omgezet in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur, waardoor weer metabole acidose ontstaat. Formaldehyde is gegroepeerd in dezelfde klasse van gifstoffen als Cyanide en Arsenicum, en zijn zeer dodelijk giftige stoffen. Het enige verschil is dat Formaldehyde langzaam doodt. Mensen doden, gaat gepaard met allerlei neurologische problemen.

Er zijn 92 gedocumenteerde symptomen waarbij Aspartaam vergiftiging leidt tot coma en de dood. Het merendeel van deze symptomen zijn neurologisch, omdat Aspartaam het zenuwstelsel vernietigt. Een van deze symptomen is Lupus, die bijna net zo ongebreideld als MS is geworden, vooral bij dieet cola drinkers. Wanneer iemand Lupus krijgt als gevolg van het gebruik van Aspartaam , weten ze meestal niet dat Aspartaam de boosdoener is. Lupus wordt levensbedreigend bij verder gebruik van Aspartaam. Na het stoppen van de Aspartaam , zal de ernst van de Lupus afnemen. Er wordt aangenomen dat als je eenmaal Lupus hebt, dat je het voor de rest van je leven hebt, maar dat is niet zo. Lupus kan genezen worden bij een speciale behandeling.

Aspartaam vergiftiging is vaak de diagnose MS. De methanol geeft een vergiftiging die MS nabootst. Mensen die MS gediagnosticeerd zijn terwijl ze het niet hebben. MS is geen doodvonnis wanneer methanol de vergiftiging is. Wanneer degenen die lijden aan Aspartaam vergiftiging stoppen met het gebruiken van Aspartaam , zullen de meeste van de symptomen van MS verdwijnen. Er zijn veel gevallen bekend waarbij de diagnose is herroepen, en zelfs hun gehoor is teruggekeerd. Meer en meer mensen die zware cola light drinkers zijn, worden gediagnosticeerd met MS. Dit geldt ook voor andere ziekten. Als u gebruik maakt van Aspartaam en u last heeft van de symptomen van fibromyalgie zoals krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, krampen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, depressie, angstaanvallen, onduidelijke spraak, wazig zicht of geheugenverlies , heb je waarschijnlijk geen fibromyalgie, maar heb je zeer waarschijnlijk Aspartaam vergiftiging.

Op een conferentie van Amerikaanse College van Psychologen, gaven artsen toe niet te weten wat de oorzaak was van de epidemie MS en Lupus. Er wordt aangenomen dat de fenylalanine in de Aspartaam sneller epileptische aanvallen veroorzaakt en serotonine aanmaakt die manische depressie veroorzaakt, paniekaanvallen, woede en geweld. Volgens de Conferentie van de Amerikaanse College van Psychologen, “We hebben het over een plaag van neurologische ziekten veroorzaakt door dit dodelijke gif”.

Aspartaam is vooral dodelijk voor diabetici. Alle artsen weten wat methylalcohol zal doen met diabetici. Er zijn veel gevallen bekend waarin artsen de diagnose retinopathie stellen terwijl het veroorzaakt wordt door Aspartaam . Aspartaam houdt de bloedsuikerspiegel niet onder controle, waardoor veel patiënten in coma raken. Van de Diabetici die overstapten van saccharine naar aspartaam, zijn er veel van deze mensen in coma geraakt. Hun artsen konden de bloedsuikerspiegel niet onder controle krijgen. Patiënten lijden acuut geheugenverlies en uiteindelijk coma en de dood.

Twee prominente artsen, Dr. Blaylock en Dr. HJ Roberts, hebben een boek geschreven over Aspartaam vergiftiging. Dr. Blaylock’s boek is getiteld: “Excitotoxins: De smaak die dood”. Dr. HJ Roberts, diabetes specialist en wereldwijd expert op Aspartaam vergiftiging, heeft een boek getiteld “Verdediging tegen ziekte van Alzheimer” geschreven. Dr. Roberts besefte wat er gebeurde toen Aspartaam voor het eerst op de markt werd gebracht en gebruikt. Hij zei dat zijn diabetespatiënten die Aspartaam  gebruikte geheugenverlies kregen, verwarring, en ernstige gezichtsverlies kregen”. De methanol in Aspartaam wordt omgezet in formaldehyde in het netvlies van het oog, en zorgt ervoor dat mensen blind worden. Geheugenverlies wijten aan het feit dat asparaginezuur en fenylalanine neurotoxisch zijn zonder andere aminozuren die in eiwitten zitten. Zo gaat het voorbij de bloed-hersenbarrière en verslechtert het de neuronen van de hersenen. Dr. Roberts vertelt hoe Aspartaam vergiftiging de ziekte van Alzheimer verergerd. Vrouwen van 30 jaar en ouder hebben de ziekte van Alzheimer gekregen als gevolg van het gebruik van aspartaam.

Aspartaamvergiftiging is deels ook de oorzaak van het mysterie van de Desert Storm gezondheidsproblemen (Golfoorlog Syndroom). De brandende tong en andere problemen besproken in meer dan 60 gevallen direct gerelateerd aan de consumptie van een Aspartaam product. Enkele duizenden pallets van light frisdranken werden verscheept naar de Desert Storm troepen. Deze dieet drankjes stonden op pallets in de Arabische zon voor weken bij temperaturen van 48 graden C. waardoor methylalcohol ontstond. De mannen en vrouwen die er werkten dronken het de hele dag door, en hun symptomen zijn identiek aan Aspartaam vergiftiging. Volgens Dr. Roberts, een ander ernstig probleem is dat de consumptie van Aspartaam tijdens de zwangerschap dat kan leiden tot aangeboren afwijkingen. De Aspartaam tast het zenuwstelsel aan van het ongeboren kind waardoor het niet goed kan ontwikkelen.

Van Aspartaam is ook aangetoond dat leidt tot kanker. In laboratoriumtests op Aspartaam , werd Aspartaam aan dieren gegeven waarbij hersentumoren ontstonden. De fenylalanine veranderd in DXP, dat hersentumoren veroorzaakt.

Congressionele hoorzittingen werden gehouden toen Aspartaam oorspronkelijk werd goedgekeurd voor gebruik in 100 verschillende producten. Sinds dit eerste gehoor, zijn er nog twee hoorzittingen geweest om te proberen om dit product te verbieden. De farmaceutische en chemische lobbies van Monsanto hebben teveel macht. Deze lijst van 100 is nu uitgebreid naar meer dan 5000 producten waarin Aspartaam zit, en het patent is inmiddels verlopen. Ook Aspartaam is nu beschikbaar in meer dan 90 landen over de hele wereld. Er is een beetje hoop. Stevia, een zoete kruid dat helpt bij het metabolisme van suiker, blijkt ideaal te zijn voor diabetici, en is nu goedgekeurd als voedingssupplement door de F.D.A.  De F.D.A. had deze zoete stof jaren verboden vanwege hun loyaliteit aan Monsanto. Monsanto financiert o.a. de American Diabetes Association, de American Dietetic Association, het Congres, en de conferentie van de American College of Physicians. Ze hebben de contacten en de kracht om hun producten op de markt brengen. Jongeren drinken veel dieet cola, daarom ze zijn het meest kwetsbaar voor Aspartaam vergiftiging. Waarschuw mensen over de gevaren met zoetstoffen en Aspartaam. Producten waar “Sugar Free” op het etiket staat, weet je dat het aspartaam bevat.

Bron: Ron Harder, Nutritional Health Consultant, Iridologist, en auteur van “Hoe kanker natuurlijk verslaan zonder chemo, bestraling of een operatie”.

Onderstaand is de link naar het originele artikel:

http://www.healthy-holistic-living.com/aspartame-poison.html

Extra ondersteunende informatie:

http://americannutritionassociation.org/newsletter/review-excitotoxins-taste-kills

http://suewidemark.com/roberts.htm

http://healthread.net/aspartame.htm

http://suewidemark.com/blaylock.htm

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous E-nummer 621 verstoort zenuwstelsel ernstig. Waar zit het in?
Next Weegbree, dit doodgewone oprit onkruid, is één van de meest krachtige geneesmiddelen van de natuur!

You might also like

Algemeen

“Verticaal bos” appartementencomplex in China verandert in door muggen geplaagde jungle hel

Luister naar dit artikel Het probleem van het verbeteren van de luchtkwaliteit in zwaar vervuilde steden over de hele wereld is een van de grote uitdagingen waarmee stedenbouwkundigen worden geconfronteerd,

Algemeen

Waarschuwing: grote brandwonden door overal aanwezige Berenklauw!

Luister naar dit artikel De vreselijke berenklauw staat in heel Nederland weer volop in bloei. De enorme plant met de witte bloemen ziet er onschuldig uit, maar schijn bedriegt. Want

Algemeen

Kook citroenen en drink de vloeistof zodra je wakker wordt … u zult geschokt zijn door de effecten!

Luister naar dit artikel Vandaag is je geluksdag, want in dit artikel gaan we laten zien hoe je de meest krachtige Duitse remedie maakt, die zal helpen bij het reinigen